- Exhausted -

... O jag har inte varit på gymmet än! Aaaah, fasiken jag jobbade för länge. Jag har i alla fall fått lön eller hur man ska uttrycka sig ;) Pengar som kommer att behövas när mamma o Tommy är här. Shiiit, om 24 timmar är de här!!! Vet inte hur det känns.

Jag pratade lite med min syster idag o ja, det kommer bli så trevligt att få över dem...! Hmm, kan inte riktigt berätta än, haha XD

Nähe, lite mat nu kanske o sedan bege mig till gymmet. Fan, det blir nog ingen biltvätt idag heller, grrrrrrrrrrrrr!

- Love, xox -


- A new day -

Godmorgon!

Uppe med tuppen, nästan i alla fall, o sitter o äter frukost. Ska snart bege mig. Jag på att sedan familjen åkte har jag faktiskt inte ägnat en enda hel dag för mig själv o i morgon kommer mamma o Tommy. Helt otroligt egentligen...! Hmm, kanske ska lära mig att säga nej nej nej o återigen NEJ!!!!

Jag vet i alla fall att jag inte jobbar för länge idag. Till ett eller två :) Bara bra! Sedan ska jag nog åka ner till Gtown o göra läppvaxningen som jag inte gjorde sist, plus fixa mina gräsliga ögonbryn! Suck. Som man kan se ut egentligen ;)

Jag är ganska trött... faktiskt.

- Love, xox -


- Words of wisdom... in the tea bag -

"Patience gives the power to practice; practice gives the power that leads to perfection."

På vägen hem tog jag vägen förbi Whole Foods och handlade lite. Jag hittade mitt te som jag länge glömt köpa XD Eftersom jag på något sätt känner mig lite stressade o svårt att slappna av den senaste tiden så tog o köpte ett Relaxing Mind te också. Med varje tepåse får man små visdomsmeningar. Lite kul faktiskt, men jag var lite seg att inse att de stod saker på dem XD Lite dum kan man allt vara, eller hur.

"Patience gives the power to practice; practice gives the power that leads to perfection." Tycker det stämmer faktiskt... Vad tycker ni? Men vad är perfektion? För mig är lycka min perfektion :)

Kan även säga att teet, relax mind, mhm, det hjälper verkligen! Kanske springningen har gjort sitt med HAHA XD Nu blir det tänderna o sedan sängen! Äntligen börjar humöret komma upp igen :)

Godnatt

- Love, xox -



- Lazy day -

Idag har det varit riktigt segt. Buh....! Jag har inte haft någon power alls idag. Städat lite, tittat på TV, sovit lite på soffan o så. Klockan sex drog jag mig ur soffan o tog mig till gymmet. Det var seeeeg väg dit o jag kom inte riktigt in den tiden jag hade tänkt mig heller.. hehe...

Så när jag väl kom fram så hoppade jag på treadmill o sprang 5 km! Wow jag sprang verkligen 5 km! Woho, så stolt över mig själv. Första gången jag sprang utan stop, hehe! Det tog 37 min. 7 min längre än vad Sam gör. Men jag ska nog komma ner till 30 snart :)

Trodde att jag skulle dansa lite med, men icke! Det var en annan tränare o jag hade inte lust alls. Så jag gick till Sam. Visade sig att hans klient skippade så vi tog en kopp te tillsammans o pratade. Nja, mer Sam som pratade om jag kan säga så. Skönt att bara lyssna ibland :) Mys på gymmet, haha XD

Eftersom jag bara hade tränat i 40 min så gick jag ner o tränade på en annan cardio maskin i 40 min sedan gick jag ner till poolen. Aaaah. Ja, det blev en bra kväll i alla fall.

- Love, xox -


- Good morning -

Vilken natt! Uscha, jag har typ vaknat varannan timma praktiskt taget :( Det är mkt som snurrar i huvudet som nästan gör mig tokig! Suck...! Jaja, det kommer nog lugna ner sig lite snart. Just nu måste jag nästan springa. Ska köra Vanessa till flyplatsen o sedan kanske jobba. Vi får se...

Halsen känns faktiskt bättre, men går ändå på medicin fortfarande. Verkligen kicka igång hela kroppen. Måste kolla vad man ska göra på gymmet idag. Tisdag, hmm, Zumba for sure. Kanske spinning med?! Hade varit kul, för jag kommer inte kunna gå på fredag. Eller om jag ska springa. Ska börja springa 3.1 miles tre gånger i veckan nu.

Nu ska jag göra lite frukost o bege mig senare :)

Ha en underbar dag!

- Love, xox -


- You can always find help at CVS -

Jag hade Sam idag o han gjorde mig inte glad. Men men, det är inte hans fel, utan det hela ligger på mig. Jag blir fan mig tokig o vill bara skrika!!!! FAn fan fan fan fan fan! Jag blir bara irriterad....! Grrrr!

Sorry!!

Ja, sedan får jag inte smärtan i halsen att gå över o huvudet värker. Känns som jag har feber ibland, men jag vet att jag inte har det. Men varit på CVS o handlat medicin så jag ska nog kicka bort dessa bakterier i halsen :D Wiie!

Hämtade Vanessa o hennes vän Jessie på flygplatsen o nu är jag verkligen helt slut. Hehe varit det den senaste två o en halv timma men ändå är jag uppe XD Dumma mig, eller vadå!? Jag städade bilen dock o det tog ju bara en halvtimma eller så, så nu är jag redo att ta den till Autoclean :P

Nu får det nog bli sängen, vet inte riktigt hur dagen ser ut i morgon. Ska köra Vanessa igen till flygplatsen vid tio o innan dess bör jag tanka, men efter. Hmm, antingen jobba lite igen eller städa HELA huset ;)

- Love, xox -

ps. Fick riktigt snälla kommentarer på gymmet för mitt hår :) They liked it! De såg verkligen förvånade ut XD ds.


- Present, who doesn't like it -

Jag berättade tidigare att jag hade fått packet. Från ingen mindre än Ulrika! Haha, jag kan säga att jag fick ett riktigt gott skratt o det är nog bästa presenten man kan ge mig tror jag. Detta kanske är min räddning ;)




EN SPARGRIS =)



En rosa dessutom ^^



Pengar i redan. Lol, man fick stickers o en broschyr - HAHA ^^



Hehe, fast detta är ju klockren XD


Tusen tack Ulrika. Nu ska vi allt fixa detta XD

- Love, xox -


- Caramel Soy Latte -

Nu har jag jobabt färdigt eller ja, för ett tag sedan XD Himla skönt o komma till ett tyst hus.

När jag kom hem hade jag fått ett packet. Hahahahaha, med världens roligaste present. Så klockren alltså! Visar er senare. Nu ska jag ner till Gtown o vaxa läppen ;) ajajajaj, näh det är inte så farligt!

Hörs senare!

- Love, xox -


Mars 29, 2010

God morgon!

Jag har fortfarande ont i halsen. Tusan, det är en veckan nu som jag har haft ont i halsen. Vad är det som spökar i halsen??

Jag är la inte jätte motiverad att gå o jobba nu. Ska vara där om en halvtimma o måste hinna äta, dricka lite varmt och föna håret. Se om man kanske kan ta en bild senare idag för att visa er, eller kanske inte.. ;) Vill överraska mamma på flyplatsen o man vet aldrig om hon snokar runt. Troligen inte, för hon verkade lite stressad igår när jag pratade med henne.

Ja, nu är klockan åtta så dags att gå ner till köket.

Ha en suvären dag!

- Love, xox -

- The evening is going to night -

Nu blir det nog dags att lägga ner alltihop! Duscha, borsta tänderna o sedan hoppa i säng. Man ska ju trots allt upp tidigt i morgon i alla fall, så de så Ulrika XD Jag har skickat värsta mailet till mamma med saker jag vill ha från Sverige. Frågat speciellt efter plopp ^^ o lakrits. Vad mer behöver man från Sverige?

Jag har även sett en film ikväll, som var världspremiär på en kanal, Amish Grace. Verkligen en suvärn film. Den rörde mig verkligen o tårarna kunde jag inte hålla tillbaka i slutet. Usch, det finns allt onska i världen! Den var verklighetsbaserad med. Jag har även fått ett mail från min kära vän Mirka som jag måste försöka svara det innan mamma kommer över!

O vet ni vad! HON HAR FYLLT ÅR DEN SKURKEN MED!!!!!!! O jag den ursligen har helt glömt bort den så jag firar henne här XD

STORT GRATTIS TILL DIG MIN KÄRA VÄN, MIRKA ♥



Bilden är tagen på nyår! Älskade vän, saknar dig jättemkt ♥

♥ Love, xox ♥ 

 


- Work -

Jisses då ska man jobba i morgon igen! Fasiken med! Gaah, en hel dag har försvunnit idag där jag har sovit o tittat på tv. Lite mat har man fått i magen med =)

Jag trodde att jag ska få vara ledig, tid att umgås med vänner man inte har hunnit träffa på ett tag, få plocka i huset o städa o göra det fint innan mamma o Tommy kommer över, men blev visst ändrande planer. Jag ska hjälpa till lite hos andra A. Haha, gud vad alla ska börja på A helt plötsligt. Tur nog gillar jag barnen :P O det blir lite extra cash som man kan spendera i NYC om vi ska dit, som jag hoppas till! I love NYC ♥

Tur nog också ska det vara bedrövligt väder i morgon!




En bild jag tog i veckan när jag var lite uttråkad ;)


♥ Love, xox ♥


- I'm dark -

Jisses så mörkt håret blev XD O jisses som jag mår med! Ugh!!! Det är verkligen kul att festa o det var verkligen så supernice med Niina igår, men me with alcohol. Gaah, jag blir bara så jäkla sjuk!

Det är tur att jag är själv hemma :) Kan ta upp hela vardagsrummet o det är alldeles tyst - NICE!

Nu får det nog bli lite glass! Trevligt att prata med allt folk hemma i Sverige o verkligen super motiverad för hösten. IT'S GONNA BE THE BEST TIME OF MY LIFE - EVER!!!

- Love, xox -

- Good night -

Jag tror det är dags att gå o lägga sig nu. Sova lite i alla fall... Hmm, inte bra att sova borta o speciellt inte mitt i stan!!! Gaah, tokig man kan bli att trafiken hela tiden är i full gång, suck. Jag älskar mitt tysta hus XD

Godnatt ---> jag ringer er hemma i Sverige om några timmar, ok :)

- Love, xox -


- Bye bye Blonde -

Här blir det förändringar ;)



Det blir nog JÄÄÄÄÄTTE brunt ;)


- The word is Swedish -

Nu är jag hemma en liten kort stund. Väntar på att bli upplockad för att springa lite små ärrende o tvätta bilen. Haha jag älskar att åka o tvätta bilen XD Men jag hoppas Ulrika inte gjorde det utan mig nu!! Gaah, då blir jag arg XD Inte så att jag ska dit två ggr den närmaste tiden....! ;) Jag har en tendes att dra mig till platser där det jobbar killar, hehe..! Singel o galen, mhm, där har man en perfekt beskrivning på mig, eller!? Plus svensk blondin!

Det var skönt att komma hem till Sverige över en stund. Blå o gul, det är verkligen fint, speciellt om man bor utomlands tror jag. Man uppskattar sitt land så mkt mer på något sätt.

Det är helt galet ute på vägarna förresten. Massa massa massa bilar överallt! Mer än vanligt, suck, o amerikanarna är la inte de bästa chaufförerna i världen - trots att de gärna vill se sig som bäst i världen XD Det var mkt folk på IKEA med men man hittar la de kortaste köerna så klart så det var ingen fara. jag tror nog det var mer folk på IKEA än vad det finns människor i Reftele, de ni. Ja, folk ser man alltid nu för tiden o inte kossor. Kossor kan faktiskt vara lite sötare ibland o önskar att man hängde med dem i stället för de idioter som kan finnas här ;) Muuuuh, muuuh muuuh? Muuh muuh XD Lätt att man faller in i Muuuh spåket ibland ;)






Hittar ingen IKEA bild på datonr så det får bli denna som jag tog igår =)


Nu kom Ulrika så får hoppa ut i bilen - pling blong

- Love, xox -


- A Swedish day -

Nu har nattgästerna begett sig =) Dags att hoppa in i duschen o göra sig i ordning för den svenska dagen. Ska hjälpa Ulrika att shoppa på IKEA (SWEDEN!!! WOHO) o andra tillbör för hennes påskmiddag!

- Love, xox -

- 4.30 am -

Fick visst nattgäster inatt, halv fem på morgonen ;)

- Deep thoughts -

Jag läste ett inlägg hos Tyra som berödde mig starkt. Det lustiga är att jag o M pratade på väg ner till Dupont om gravar o lite snabbt om döden. Jag berättade att min pappas morbror har varit gravgrävare o jag sa att han inte vill ha en präst pratandes under hans begravning. Jag sa att jag inte heller ville ha en präst pratandes under min begravning. M tittade snoppet på mig o sa: Det ska du inte fundera på än. Du har ett långt liv framför dig.

Sant, jag säger att jag ska bli 103 år gammal så jag behöver inte oroa mig ;) Men det kan ändå inte låta bli att fundera. Tyras vän blev mördad för fem år sedan. En dag var hon där, nästa dag inte. Jag har förlorat många vänner genom livets gång, men det är ytterst få som har slutat andas.

Det är en kille som jag spenderade mkt tid med under sommaren 2007 med Nona. Han omkom senare i en bilolycka. Hela världen vändes upp o ner för mig. Visst jag kände inte honom jätte väl, men jag visste att han var en fantastik person. Varför ska de underbara personerna gå bort. Man kunde se hur sorgen förstörde hans familj men samtidigt gjorde den stark. Vem vill begrava sin barn? Ingen tror jag.

Döden kommer alltid att vara ett svårt samtalsämne. Vi kan inte förklara hur det känns. Vi vet inte vart vi tar vägen. Vi kan bara tänka oss, men vi kan aldrig veta säkert. Det är nog det som skrämmer oss.

Dö, det ska vi alla göra. Det är helt säkert, men när tiden är kommen, det vet man inte. Att se hur stor sorgen blir tycker jag är hemskt o därför skriver jag detta inlägg. Om min dag skulle komma tidigare än vad jag väntar mig, le med tårar, skratta med tårar o kom ihåg mig som den jag var.

Hur många är det som har sett mig gråta? Det är då inte många. Man ser mig oftast med ett leende o galna o roliga minnen har man nog med mig med, så varför gråta. Saknade är alltid stor, även då den dagen kommer, då jag inte andas mer, finns min kärlek alltid kvar, runt omkring.

Jag är en glad människa o vill inte se någon gråta. Varför skulle jag då vilja att man gråter då tiden för mig var inne att gå? Nej nej le, för det gör jag ju nu :)





♥ love, xox ♥


- Pad Thai -

Nu blir det MAAAAAAAAAAT! YES, så vrålhungrig!!!!

- Love, xox -

- What's up dudes -

Haha det finns två fraser jag använder vädligt ofta med en göteborgsk dialekt - Sluta nu och Hallå eller! ;) Hehe, jag har själv inte märkt det tills M påpekade det samt även Ulrika. Det låter riktigt roligt när man tänker på det o man märker även vilket inflyttande man har på barnen man umgås med. Till o med N har börjat med Hallå eller XD

På tal om N så följde jag med på kalas. Vf vet jag inte riktigt, men jag gjorde det o A med. Det var ett utomhuskalas.... I SKOGEN! Woho med lite bergsklättring. Det var verkligen jättekul. Det var jag o A med 16 pojkar o fyra vuxna män. Gissa vilka som skulle visa hur det gick till i skogen? Visa vad man satte händerna o fötterna? Vem berättade att man skulle ta de lättare vägarna? HALLÅ ELLER!!! Bara för att jag är tjej betyder det inte att jag inte hur man ska ta sig till i skogen. Jag är från Reftele...! Skogen är ju typ som mitt hem XD

Barnen tyckte det i alla fall var jättekul o spännande. Det var roligt att se ett annat slags kalas, än dessa vanliga supermega amerikanska kalasen.

 















Blir mest naturbilder, för barnens säkerhetens skull ♥

- Love, xox -


- Princess and the Frog -

Nu är jag hemma hos Ulrika o jag har precis sett Princess and the Frog med lilla L. Woho. ÄNTLIGEN. A kommer bli så avis när jag berättar detta för henne XD hehe nä, jag har faktiskt tänkt att jag ska köpa den till henne o Alvin and the chipmunks till N. Men jag kan inte påstå att jag var inte jätteförtjust i filmen - Princess and the Frog. Ja, jag kan inte säga att jag fick se eller höra mkt XD hehe!

Snart åker Ulrikas familj på semester o Ulrika blir ledig med, wiee! Vi ska ha filmkväll här, yey! Ska bli riktigt trevligt. Vi tänker ta hem The Stepfather på demand. Se om vi inte ska åka o ta o göra lite Pad Thai o köpa hem CHEESE CAKE!!!! Åh, jag känner redan hur det vattnar sig i munnen...!

- Love, xox -


- Sleepy -

Precis vaknat o helt slut fortfarande. Eller nja, jag är mer trött o sleten, hmm! Ska bli skönt med bara fem dagar för sig själv, för att sedan springa runt med mamma o Tommy =)

Nu får det bli lite lunch, ringa Sam o sedan bege sig till Chevy Chase - kanske ;)


- Vacation HERE -

Nu har semestern bprjat o jag ska hoppa tillbaka till sangen, wiiiiee! Sova hur lange jag vill ^^

- Love, xox -

- Busy night -

Då har man jobbat lääänge. Nja inte egentligen ;) Helt dugligt om man får säga så. Barnen verkar lite oroliga över att resa imorgon men känner man de rätt så kommer de inte vilja återvända till DC om några dagar XD

Lilla A mumlade om att ngt otäckt ska hända - Flygresan, mhm, husbil, aha! Jaja, det kommer bara att gå bra.

Stora N han mumlade han med. Fast det var mer Great Canyon om o om igen o det snurrade o snurrade så att jag blev alldeles yr! Men vi somnade tills sits allihopa. Ja, jag somnade ja lite med ;)

M kom hem lite tidigare o kom upp för att se om vi sov eller inte o då hade N inte somnat riktigt så lika snabbt som M kom in i rummet, stack han ut! TACK TACK! Nä, jag förstår honom. Vf börja om från början?!?! Det blir en lång dag för dem imorgon - FÖR MIG MED! Gaaah, ska upp kl sex imorgon!! Men sen kan jag sova i 16 dagar XD haha nja det tyvärr inte!

När jag kom ner sedan, satt M framför TV o skulle försöka laga sin favoritskjorta med ********** ! Jag ska inte säga vad det var så jag gick o hämtade nål o tråd o tog skjortan o gjorde ett utmärkt jobb XD Haha man har la det i fingrarna!

Nej, nu ska jag nog allt gå o lägga mig. Funderar om jag ska publicera ett inlägg jag skriv tidigare idag, men det är ganska djupt. Hmm, nej inte idag. Behöver nog finslipa lite på det o hitta en lämpig bild..!



- Love, xox -

- When you move, can you plz leave your brain here XD -

Haha, klockren kommentar från M som jag precis fick XD "När du flyttar härifrån så måste du lämna din hjärna. Hur fasiken ska vi klara oss utan dig. Det kommer bli värsta skandalar ju!" Jupp, så är det. Här tänker man inte för en person utan för fem ;)

Nu blir det snack! Hembakat eller brownie, svårt val...


- The Airport -

Dags att gå upp nu kanske, trots att jag inte vill. VILL LIGGA KVAR I SÄNGEN O BLI FRISK!!! Ska sitta i bilen fram o tillbaka till flygplats, buhu. Gah, det tar sån tid bara..! Jag skulle aldrig passa o vara taxichaffis ;)

Barnen ska ha playdates här idag, vilket betyder - MASSA BARN!!! Haha det är jag som har fixat dem så kan inte klaga :) Måste bara åka o tvätta bilen o köpa citron efter flygplatsen oxå!

Love, xox


- Honey and lemon is the best remedy -

Så har jag hört i alla fall. Nu blir det en kopp innan jag lägger mig. Tagit lite av A's medicin, men jag får nog köpa mig en egen. Den är trots allt bara för barn upp till 11 år o det är inte så att jag är dubbelts så gammal XD

Berättar med imorgon om dagens utflykt. Hade så supermega kul att det knappt går att beskriva. Jag har garanterat hittat min spot här nu. Se om man kan jaga ut lite mer folk att göra det med ^^

Har på mig en tröja där det står: TellMeAJoke.com Kanske kan ett skämt få mig frisk med XD

Godnatt,
Love xox

- Super tired -

Nu är jag verkligen helt skeeeetslut. Kommer till det lite senare, om jag inte somnar XD


- Blueberrysoup -

Mmm, det är verkligen gott, mums! Känner mig redan bättre.

Haha, M kom hem med en bil innan, för jag ska köra barnen till ett kalas efter skolan. När jag kom ner för trappan tittade han snopet på mig. Fryser du? O så hyttrar han för sig själv. Näh, jag har bara ont i halsen XD Då tittar han värsta misserablet på mig o frågar hur det är med mig, om jag har tagit medicin, om jag sovit osv. Haha! Aww, han blev verkligen orolig för mig. Men det är bara halsont. Vana för mig!

Det är riktigt skönt ute men jag tycker det är lite kallt fortfarande. Är ju trots allt bara 19.5 grader ute ;)

När man sitter framför TV så är det rätt mkt reklam o den jag diggar mest är Progressive XD










Jag diggar denna med XD


- A letter -

Mamma ringde igår, hem till huset. Vilket inte är vanligt o speciellt inte sent på kvällen (hemma i Sverige då, vill säga). M svarade o pratade lite med henne sedan fick jag luren. Haha, det är roligt att höra M o mamma prata XD Han visste inte vem det var från början men sedan kom ljuset =)

Jag hade fått brev - Ett viktigt brev, ett brev om min framtid XD Haha typ iaf! JAG HAR BLIVIT GODKÄND TILL STUDIELÅN :D Kanske inte låter jätteviktigt, men det är inte vilket vanligt CSN lån, utan det är ett utlandsstudierlåns. Detta godkännandet är det sista jag behöver för att alla papper ska bli inskickade. Praktiskt taget betyder detta att jag har kommit in på Santa Barbaras City Collage - YES!!!

Woho! I'm soooo sooo sooo happy about it! Lite ledsamt att jag inte ska hem till Sverige på ett tag, men hallå, jag ska flytta till Kalifornien - vem kan klaga :D








- I can't sleep -

Jag ligger bara o vrider mig i sängen, så jag ger upp. Ska göra mig en stor kopp te eller blåbärssoppa..! Hmm, svårt val det blev nu! Egentligen är det inte det, för blåbärsoppa innehåller såååå mkt socker, men man är ju trots allt inte bra. Blir att se på tv med. Ingen hemma så man kan unna sig denna lyx =)

Vf tappar man suget att äta när man är sjuk egentligen? Hmm, inte alls sugen på att äta ngt eller hungrig heller! Suck...



Våren slår ut nu över allt :) Så vackert här i DC igen!

- A beautifulday outside -

Men jag ska hålla mig inne idag. Jag vill verkligen bli frisk. Gaaah, så typiskt alltså...!

Det är inte ett moln på himmeln o det är lite kallt ute men snart är det uppvärmt. Det blåser lite men den är inte bitter kall som den kan vara, utan mer behaglig :) Gör att håret blir helt CRAZY ^^

När jag vaknade idag hade jag fått ett meddelande av Nona på MSN som verkligen gav mig ett leende: ville bara säga att jag älskar dej!!! <3 så att du inte glömmer bort de!

Kan man bli annat än glad :D Nu blir det nog sängen en stund. Jag vill bli frisk frisk frisk frisk NU NU NU NU!!!!

Jag älskar dej med gumman <3

- Sore throat -

Aj aj aj aj! Det är fasiken bara värre nu o jag har knappt kunnat sova inatt så är helt sketslut ;( Inte alls kul.

jaja, inte många dagar kvar nu att göra lunchboxar till barnen, bara två XD o bara tre tidiga morgonar, wieee! Nu ska jag allt se till att bli frisk. Inget gym idag eller i morgon, se på fredag - Fuck detta suger verkligen! Menmen...!

Berättar senare om den glada nyheten som mamma berättade. Lever fortfarande på det :D wie, my life is awesome XD haha

Love, xox

- Bitches is a common word today -

Usch, vilket humör jag har haft. Jättejobbigt...! Det är inte ofta jag är på dåligt humör, men oftast är det i samband med att jag mår dåligt, vilket jag gör nu! Bläää för mandlar!!! Önskar att mamma hade bett läkarna att ta bort dem - hata hata hata!

Det är inte så att jag har jätteont när jag sväljer, utan det är mer torrt o lite röd. Jag känner mig dessutom hängig i kroppen o ingen lust alls till något! Gah, gillar inte att vara sjuk, jag blir så pms-ig då! Buuh!

När jag väl är på detta humör drar jag till mig folk som bara gör mig ännu irriterade, som tjejerna i Zumban! De tog min plats, grrr! Här är man standad o så kommer ni o tror att ni kan moves, MOVE BITCHES! Sedan när killen skulle packa ner mina matvaror, tog det typ 100 år innan han fick ner det o han kunde inte packa heller. IDIOT! I bilarna på vägarna ska vi inte ens tala om, grr!

Ja, nu tror jag att det är dags att lägga sig. Se till att bli frisk. Ska upp o ta en msk av A's medicin o skölja munnen med de där starka saken - grönt o sedan lägga mig. Kanske läsa lite med för att lugna ner mig....!

GODNATT säger en sur CL ;(


- Mom brings good news XD -

Mamma ringde mig för en liten stund sedan o jag kunde inte sluta skricka ^^ Haha, så överlycklig. Nu ska jag bege mig till gymmet, så berättar senare :D


Slemmiga kyssar av lycka ;) xox

- Totally down -

Gah, jag kan inte få upp humöret... Hmmmmmm! Håret ser helweird ut men kläderna, wiee, gillar att de börjar synas nu ;)

Japp, träffa Vanessa snart så ska nog bege mig. Lite lugn o ro ute i det molniga vädret. Lite sol har vi i alla fall, men det är nog rätt kallt ute.. Brrr..

Love, xox

- Shower -

Även om jag ska till gymmet ikväll så tror jag nog att jag slänger mig in i duschen. Kanske kan få mig att piggna till. Vanessa ville att jag skulle möta upp henne innan skolan på starbucks, så om jag går dit lite tidigare o läser lite vore ju inte helt fel :D

xox

- Time for nap -

Usch, idag är jag verkligen trött o halsont har jag med! Hmm, dumma mig för helgen... GAAAh jag har inte tid med att vara sjuk eller känna mig hängig som detta!

Snart åker familjen på semester samt några kompisar - RELAXTIME MAYBE XD Även om jag verkligen älskar min familj ska det bli skönt att få vara lite själv. Jag ska nog banne mig stänga av mobilerna o datorna samt även dra ut telefonerna XD haha helt instängd - me like! Nja, det är nog bara en fas jag går igenom nu. Kommer troligen vara helt på topp när familjen åker o sakna dem så det gör ont. Alltid så XD haha! Uscha, tänk när man lämnar familjen för alltid; kommer fan storböla som bara den!


- The email -

Åh jag har fått ett email som jag inte vågar läsa! Shiiiit! Gah, jag vill inte öppna det själv....! ÅÅÅÅÅÅÅÅH men jag måste läsa det... Shiiiit, adjfgnSdljkxfnalksödlfmasdjlfnävgsndf

Behöver moraliskt stöd.....! Suck....

Uppdatering: Det gick ganska bra. Pust, gah ont i magen, men men nu är det över, puh!

- Split between two worlds -

Tre minuter att skriva detta inlägget o jag vet redan nu att jag inte kommer klara det XD

I söndags när jag pratade med Nona, berättade hon saker som hände i lilla Reftele o hur livet går sin lilla gång i hemma orten. Jag kunde inte annat än känna saknad. Jag ville vara där. Jag vill se de små vägarna, jag ville se affären, hälsa på alla grannar (
korna, haha). Komma på besök hos mamma o pappa o hälsa på min syster o hennes underbara dotter. Första gången jag känner saknad till det gamla livet. Men jag vet, då jag återvänder, gråter jag i veckor innan resan o längtar tillbaka hem till Amerika att det gör ont i hela kroppen.

Mitt hem - det är här jag lever, det är här jag skrattar, det är här jag är lycklig. Jag trodde inte man kunde bli så fast i ett ställe. Jag har rest runt i världen o det är många ställen man skulle kunna tänka sig att stanna. Även om man har velat stanna kvar, har jag aldrig känt att det är här jag vill stadga mig. Det är här jag hör hemma.

Det är först här jag känner mig hemma. Amerika är mitt hem...!

Många frågar varför. Sverige är ett underbart land o man behöver aldrig oroa sig över ngt, pengar mässigt eller när det gäller sjukvård. Blir man sjuk så kan man känna sig trygg. Är man gravid, kan man känna sig trygg. Blir man påkörd, kan man känna sig trygg. Tryggheten med socialism. Jag älskar mitt Sverige o jag kommer för alltid att vara en svensk flicka, men mitt hjärta dras sakta bort åt. Amerika är speciellt, det är unikt - här finns möjligheter. Här finns avståndet jag behöver för att klara mig själv...!

Varje gång jag går ut. Varje gång jag går ner för gata. Varje gång jag är nere i Gtown, blir jag alltid lika imponerad. Bor jag verkligen här? Allt är så .... speciellt. Det är svårt att förklara...

Mitt hjärta dras åt två olika vägar.

 

All roads are different, but they will all lead to the same path...!



- Short time -

Idag så hämtade K barnen så jag började inte fören kvart i fyra, eller hur man nu ska säga. Hmm, när man känner sig riktigt hemma är det svårt att se mitt liv som ett jobb. Jag älskar verkligen barnen o föräldrarna är verkligen underbara - ja jag har verkligen hamnat i en suvären familj =)

Vi trodde att A skulle ha en tap-uppvisning men det visade sig att så inte var fallet o N ville vara med mamma så de var bara hemma en kort stund sedan begav de sig igen. Under tiden plockade jag upp lite plus bakade sockerkaka, mums. Jag är verkligen expert på sockerkaka XD Om jag får säga det själv. Bakara även fullfullfullkornsbröd till mig o K. GOTT!!!

Kvällen har börjat o barnen har mat i magen. Snart blir det läggdags med böcker. Det är riktigt mysigt att krypa ner o läsa en bok. Då blir man sugen på att skaffa egna så man kan göra det varje kväll - näääh, inte än på ett tag.

Pratade lite med Panne idag med =) Supernice! Hon hade typ tusen frågor om Santa Barbara. Hon var helt inne på att åka nu. Trodde inte hon var så seriös som jag! Coolt. Jag har skickat in nästan alla mina papper o ska bara skicka in pengarna till Avista, sedan är det bara att invänta svar :D YES!! Jag längtar verkligen till den dagen då jag kan skriva ord: JAG KOM IN ^^


- Relax time -

Måndagar är oftast de bästa dagarna på hela veckan. Ja typ måndag o tisdage. Onsdag o torsdagar brukar vara rätt sega, men så kommer fredag så är man på topp igen.

Men idag är det väldigt segt. jag skulle vilja gömma mig. Hm, konstigt. Jag har lite halsont o huvudvärk så det kan nog vara det som gör det. Man vad är inte bättre med lite blommor i rummet som sprider en härlig doft, nystädat så man kan ligga på mattan :) Självklart har man ju massa tidningar att läsa o cholkad. Lite drycker o tänt ljus, ah, det känns rätt trevligt! Börjar inte jobba fören halv fyra tror jag idag. K hämtar barnen idag sen har jag bara N till sex ungefär. Lätt middag idag med - PASTAKUDDAR XD







- The one I tell it all to -

Sam, jupp, han får du höra en hel del saker. Jag vet inte riktigt varför men vi verkligen kan prata om allt! Hehe, allt från bikinivaxning till killar/tjejer o annat mumsigt.

Eftersom jag fick veta att jag behövr sitta barnvakt så var jag tvungen att ändra tiden för morgondagens session o jag kunde då inte låta bli att berätta om Mr G för honom. Haha, han fick sig allt ett gott skratt men sedan avslutade han - But he has never made you feel uncomfortable, RIGHT! Hmm, bra fråga. Jag är ju en stor flicka så jag kan ta hand om mig själv ^^ Jag fick en otrolig beskyddande känsla o mitt välbefinnande var viktig för honom. Skulle jag säga att han hade gjort att jag kände mig obekväm, uh, jag undrar vad han hade gjort då...!

A girl with a shining smile is lovely but not always the best ;)


- The day keeps going -

Men jag har inte kommit ngnstans! Gaah, jag är bara så seeeeg idag! Inte bra..! Har faktiskt städat mitt rum (well yesterday XD) o ska bara dammsuga nu. Tvättat två tvättar med o tagit upp all min disk, hehe!

Jag funderar på vad Ulrika har gjort XD


Springer fortfarande runt i mina fm kläder XD



XD


- Psychologist -

Gah, klockan är inte ens 12 o här sitter man framför datorn o leker redan psykolog! HUVUDVÄRK - när ska den försvinna egentligen? Kanske på torsdag (; Hehe nu är jag allt elak!

Brr, det är kallt idag. Regn regn regn - var tog underbara solen o värmen vägen??



jag kryper nog ner i sangen igen....


- Headache -

Mm, det är precis vad jag har. Usch, kan man verkligen ha mer eller mindre huvudvärk i tio dagar?!?! Jag är inte direkt en piller människa (när det kommer till medicin) så alvedon, näh. Det måste ju nästan finnas en anledning till det, men vad?! Hmm, ja bra fråga.

Det blev en snabb vistelse till Stora A o J för att se deras nyfödda bebis! Sån otroligt vacker bebis! Hjälp alltså! Vill nästan ha en egen (nästan...). Sedan blev det av ner till Gtown där vi träffade Niina o Anna. Även Vanessa kom o joinade oss. Riktigt trevligt att ha alla tjejer där XD Borde bli av mer ofta tycker jag.

Blev lite bio time med: The Bounty Hunter men jag kan inte säga att jag tyckte om den speciellt mkt. Lite seg emellanåt.

Nu blir det natten! Se´om huvudvärken kanske är borta imorgon...

- Up to 26 degrees -

Nej nu kan jag inte sitta inne längre. Måste ut o njuta av det vackra vädret. Det kan bli up till 26 grader idag! Det är fasiken svensk sommar här nu.

Det blir glass idag bane mig o film senare! Nu kommer snart Ulrika o jag ska nog hoppa in i duschen innan XD

Tjosan

- Oops -


Hehe, tjena vilken kväll! Jag har nog ärligt talat inte haft så kul som jag hade det igår. Helt sanslöst! Jag var sjukt nervös när jag lämnade huset igår, men M pushade mig o sa att jag skulle ringa om jag behövde hjälp (o jag fick inte åka lifta eller gå hem barfota XD som om de aldrig har hänt innan, haha). När jag kom ner till Waterfront så var det bara Albert där med hans kollegor, var av en var en tjej som hade sin tjejkompis med sig. Pust, lättad, men sedan gick de! Redan kvart i elva! Aaaah, noooo! Men sedan kom Geovanny, Zach, Fransco (tror jag att han heter XD) Noel o hans kompis (tralalalala) och Cassie. Jag rådiggar Cassies still. Hon är bara så grymt cool! Så vi var 9 stycken o fyra vrålsnygga killar satt i rad. Jag kunde inte låta bli att skratt o skriva till Ulrika XD Detta var 11 på kvällen. Hehe bara början...!

Jag fick många komplemanger vilket fick mig att rodna så jag gömde mig bakom Noel. My big boy! Jag vet inte hur många shots jag drack eller drinkar o här dricker man vodka med vatten. Kan man göra det? Hmm, ja, bad bad bad bad men natten var superkul o slutade med middag vilket inte var lätt att få ner. Fick ner brödet o vattnet i alla fall XD


























And this very last one.... Hmmm, WHAT ARE YOU DOING?!!?!!??!?! XD


- Kiss -

I just kissed him and..... HE IS THE BEST! And I want more. fan att man inte har lalalalalalala...!

hahah XD


- No shit -

VILKEN HEMSK FÄRG JAG HAR FÅTT PÅ RYGGEN I VECKAN! FUCK FUCK FUCK FUCK!

Hmm, jag börjar bli nervös nu!!!!


- Today -

Det var jätteskönt att nere i Gtown. Blå himmel o skön vind. Det var jätte mkt folk ute med ^^ Så trevligt. Tyvärr var det inte som joinade mig, men det blev lite läsande, kollade i tidningar o skrev lite dagbok. Ja o en massa massa MASSA sms. Var nog länge sedan jag skrev så många XD Tihi.. OOOPS Oo



Här låg jag o myste i timmar

Lunch, mums! Godast ever!


Glömde ta bestick så fick ta pinnar från Starbucks - gick inte alls bra XD

Choklad till efterrätt


Nu när sommaren är påväg med stormsteg kanske man borde vaxa benen igen XD

Jätte många söta par fanns det överallt - mys -

Detta är det gulligaste paret tror jag ^^




Snart kommer mamma o min bror över :D


- Champagne -

Va fan, nu får min vita helg vara slut! Jag har varit duktig XD haha! Ikväll blir det att gå ut med gymkillarna. Det verkar som alla tjejer ha backat ur så det blir jag plus 6 tränare o Zach ^^ Jag hoppas jag överlever kvällen XD Förhoppningsvis så super de mig inte under bordet.

Skål säger jag med champagnen (;




Dag att göra i ordning sig

- Georgetown -

Jag ska alltid vara så sen XD Jag måste verkligen ändra detta beteende, haha! Good luck right! Nu blir det i alla fall ner till Georgetown. Se om någon kommer ner o håller mig sällskap eller om jag får sitta där själv.

Take care <3


- It's warm outside -

Precis hemkommen från min runda! Gah, jag blir irriterad över att jag hela tiden ska få kram i sidan! Vad ska man göra åt den saken?? Fick gå sista biten med en sten i handen...

Nu blir det att hoppa in i duschen o bege sig ner till Gtown för att mysa framför floden med välförtjänt glass i handen XD


Hehe, jag bjuder på den (;


- Time to run -

Nu orkar jag inte andra min keyboard sa nu saknas det lite ringar o prickar XD

Sovit gott i natt o det kanns skont. Tror inte man ska ga ut pa fredagar egentligen. Hela helgen forstors ju XD Nu blir det ut o springa i det svenska sommarvadret :D



Helt galen - som vanligt, blir att springa av sig lite energi nu :D


Men trots att jag ar galen sa ar jag karleksfull - pusspuss pa er! ^^


A night in

Ja, man är ju inne på sin vita månad och jag måste ju bara få säga att det har gått riktigt bra (; Men jag är allt sugen på att sätta på mig klackarna o bege mig ut o flörta med alla killar. Fast idag är jag rätt trött, o borde kanske spara mig tills imorgon. Blir ev. att man ska ut med gymkillarna (!!!) o då måste man ju vara fräsch.

Så det får bli en kväll inne, med tända ljus och filmer - Love Netflix. 12 000 olika filmer att välja mellan att se direkt i datorn, kan det bli bättre. Hmm, jo kanske om man visste vilken film man vill se XD


Give me a massage!

Jag känner mig helt stel nu! Usch. Ja Sam berättade igår att man inte får träningsvärk när man tränar regelbundet utan man kan känna sig lite stel istället. Man får träningvärk då man inte har tränat på länge eller om man övertränar - vilket inte är bra.

Så idag känns mina ben stela o nacken med. Hmm, jag borde nog bege mig till Pentagon City och ta mig en massage där! AJajajajaj, men det är skönt efteråt XD

Jag känner mig lite trött, hade lite problem att somna igår, men ska nog göra lite energi te till mig o se om det hjälper. A är hemma idag, hon kändes lite varm så satte henne framför min datorn - Skönheten och odjuret, men M kommer nog snart o då ska vi byta av varandra. Ska sticka på spinning. Se om man kan hinna med att njuta av det vackra vädret med! Blir det lika fint i helgen då blir det allt Gtown och solning (;


I Love You

Idag blev det sagt..! O jisses men det kanns bra XD

Nu blir det allt sangen. Forsokte att se Bella&Tyras show, men slutade med att Amir pratade om att bli Nya Bobby. Suck, hoppas jag hinner se den imorgon istallet ^^

Godnatt ZzzzzzzzzzzzZzzzzzzzz

Gymdags!

Nu blir det av till gymmet :D Jag var som sagt lite seg i morse, tidig eftermiddag, men med uppmuntande barn, härligt väder, ja, då blir man pigg o glad!




Jag på skolgården =) A gick hem på playdate, vilket var suvärent och jag o N stannade på skolgården. Känner verkligen att man har fått färg i ansiktet! Yeay, så skönt när solen skiner!


Oops oops, nu springer tiden iväg, igen !!^^ Nu blir det Sam och löparbandet tror jag, sedan blir det svara lite mail ikväll och se Tyras&Bellas show. Vad har ni hittat på ikväll?

22 C - Svensk sommar typ ju!



Så det får bli detta istället. Älskade leggins, tanktop och koftan! Kan ju vara lite kallt så tar en färgglad scarf och solglasogon såklart :D


En dag nere i Gtown

Jag verkligen älskar Gtown och jag älskar verkligen glass! Gah hur ska det gå för mej då jag flyttar här ifrån. Troligt flyggar jag bara till andra sidan landet så glass o vackert väder o söta andra ställen att besöka kommer det nog att finnas, men Gtown, suck, ja det är Gtown! Så vackert och ljuvligt!

Jag var nere med Ulrika och vi kopte lite barnkläder till Stora A lilla bebis som blir tvp veckor i morgon! Två veckor redan! Shit vad tiden bara springer iväg!!!

Samma sak är det nu. Tiden springer iväg o jag måste byta om! Har svarta bralls och svart långtröja o tunn kofta över o det är verkligen för varmt! 22 grader är det ute idag, LOVE IT!! ♥




 Detta är för varmt idag XD


Idag är jag trött!

Gaah, idag är jag helt seg! Kunde knappt sova inatt, men men! Så får det vara ibland! Skulle så kunna somna ute i solen nu, men jag måste ju jobba! Jaja, snart är dagen slut o då blir det sängen. Hmm, ja typ som 8 timmar XD haha! Inte lätt alla gånger - VILL JU TILL SÄNGEN NU!!!

St. Patrick's day!

Yeay, nu har man firat något som heter St. Patrick's day, som är en Irlänsk tradition, men att bära något grönt hela dagen o kvällen blev en utgång med vännerna. Det blev lite trubbel i paradiset, haha! Det hela får mig att skratt faktiskt - Now I want tell you everything. Trevligt, då slipper man kanske huvudvärken framöver XD Ooops!

Det var riktigt trevligt o många trevliga människor med öl i handen. Själv dricker jag inte öl men idag lät jag mig gå faktiskt, så jag tog en Irish Car bomb o den var dryyyyyg! Uscha, men men. Det får bli champagne o gott vin till nästa helg istället :D

Nu är det sängen i alla fall. Får inte alls mina 8 timmar sömn, men det får vara, för denna gången. Det är ju trots allt bara St. Patrick's day en gång om året!

xox <3

Nu kommer brandbilen!

Haha, ja det sa precis Ulrika. Är hemma hos henne och ska äta lunch. Lite sen lunch, men jag kom precis hit efter gymmet XD Supernice kul! Haha berättar senare!

Nu blir det lunch, så hungrig!!!

Ha det BÄST!

XD

Ja, nu är det allt länge sedan jag skrev! SOO SORRY! Mkt har hänt men jag mår bara fint fint. Det hela tiden snurrar runt och tiden bara flyger iväg. Ja som nu. Jag skulle ha legat i sängen med släkt lampa för 13 min sedan men ändå sitter jag här framför datorn. Ja, man säger då det XD

Allt är bara fint fint med mig som jag sa! Pratade med min syster en liten snabbis och hon frågade hur mörk min pojkvän - hallå, come on! Serious?!?! Inte undra på att jag inte vill ta hem mina pojkvänner när man har syskon som jag har XD Haha nej det är inte så farligt, men jag undrar ibland hur långt de tänker!

Snart kommer min mamma o bror över. Jag är jätte exalterad över det men samtidigt är jag lite orolig. Även om jag har varit hemma två ggr under mitt år här så känner jag att jag har förändrats - till det positva så klart. Även om jag har förklarat en del för dem där hemma kommer de verkligen in i min verklighet (kind of!)...! Ja, jag får väl vänta och se. De kanske äntligen kan öppna ögonen o se hur lycklig jag är :D

Nu blir det natten i alla fall! Godnatt alla mina sötnosar där ute <3 

RSS 2.0