Onsdag

Ja, jag vet inte om detta räknas! Men jag har inte lagt mig än, men visserligen är klockan 1 am, thursday. Men som sagt, jag har ju inte avslutat onsdagen än!

Idag har det varit en underbar dag, trots att det har varit svinkallt ute, 17 grader - MAX o regnigt o molnigt. Suck, o vädret kommer troligen vara likadant i morgon med lite åska o blixar. Det är ofta det blixar här. Tror det blir fjärde gången eller något o jag har bara var här i 2 månader snart ^^

Visserligen började min dag med huvudvärk så jag fick lägga mej en stund efter jag hade lämnat av barnen på skolan, men sedan vid elva drog jag till gymmet o gjorde lite cardio på 1000 kcal, vilket är rätt bra men de är nog borta nu med vinet! Gud, Sam sa till mig att inte dricka vin, drick rent i stället, mindre kalorier. Suck! Jaja, jag får väl göra som han säger, eller helt enkelt vara utan o det kan jag göra (A). Nu kanske ni undrar varför jag dricker mitt i veckan o det är lugnt, det var bara ett glas. Det är Tiias näst sista kväll i DC *gåter*. Världens bästa tjej åker! Det går inte beskiva hur skön hon är. Man måste träffa henne! Hon har gjort sitt här nu o ska hem till Finland men vi har stora planer framöver - 2010, we gonna rock the summer darlings!

I alla fall, jag bara måste berätta vad som hände under dagen. Haha helt sjuuuukt! På gymmet så finns det ett flertal tränare som hjälper till o så o jag har ju då min Sam o så finns det en annan kille som har börjat prata med mig. Han heter Geovanny! (ha, vad tycker du om den Ulrika! I know is name by now) O vi snackade lite o så. Han är verkligen jättesnäll o bryr sig o så. Han bara: Shiit, Caroline är du här idag med. Såg att Sam pumpade järnet med dig igår! (mhm, det kan man lätt säga!) Men eftersom jag har träning måndag till torsdag så gör jag det stenhårt, eller om jag missar tis eller ons eller torsdag kan jag alltid ta både fredag o lördagen. Då blir det fem ggr i veckan. Jag får se lite om jag kör fredagen denna veckan, känns inte som det men man vet aldrig. I alla fall så frågade han mig vad jag skulle göra i helgen o då kunde jag inte komma på vad jag skulle göra (nu vet jag att jag ska till flygplatsen med girlsen o Tiia för att vinka henne hej då o vinprovning på lördag med Ansku o Scott -Ssh, säg inget till Sam FHS) så jag sa inget. Då frågade han om inte vi kunde typ träffas o hänga, se på film eller något! Oh! Jag fick inte fram ett ord! Vad säger man! Hallå? Jag sa kanske, så han tog mitt nr o jag fick hans kort. Men........

.... det värsta är att jag hittade honom på facebook o har addat honom där med o det visar sig att han är något äldre än vad han ser ut o vara, jag kan la säga att han ser ut om 28-30 kanske, men icke! Jag vet inte säkert men det är inte i de åldrarna i alla fall. Visst som jag sa innan, han verkar vara som en helschysst kille o så, men han jobbar på gymmet som jag går på som jag lägger runt 100 200 dollar i månaden på o där jag spenderar typ 10 timmar i veckan! Jag vill inte förstöra det så. Jaja, jag vet i alla fall vad jag står o vänskap, det kan man aldrig se ner på, eller hur =)

Sedan efter gymmet drog jag snabbt ner till AT&T, det är min telefon sak. Jag behövde fylla på mobilen igen. Tack sis för att jag fick ringa dej! Alltid lika kul att prata med dej fast du mest pratar om hur jag äter o hur mkt jag tränar, Haha, du kommer alltid att vara min bigsis ^^ tack! Som i lördags så hade jag problem med att fylla på min telefon så Brandon, kassamannen (GRRR!) ringde upp till sin telefon för att se om jag hade någon nätverksfel and guess what! I have is phonenr now! Jag vet inte hur länge jag har velat ha det (sedan första ggn jag träffade honom typ - o ja, jag bombar faktiskt hans affär för att han är där! En helschysst kille som mest liknar en storebror än något annat, me like).

Efter det var det dags för barntid. Hämtade barnen o vi hade hur roligt som helst idag o de är så duktiga. Jag verkligen älskar detta! Jag älskar denna familjen jag är hos, jag älskar huset, jag älskar staden, jag älskar alla mina vänner. Ja jag älskar allt här. Kan ni fatta hur bra jag har kommit? Helt otroligt. Så något gott måste jag har gjort för att få det så här bra ^^ Jag kan inte föklara hur bra denna familjen är. Om jag kunde visa med känslor, med aura med min utstrålning då, först då kan jag nog få folk att förstå hur mkt denna familjen betyder för mig. Helt makalöst, Och nej, detta är ingen familj som kommer adoptera mig. Jag har min familj i sverige. Det räcker lagom med en må jag säga!

Nu ikväll har jag haft flickorna hos mig. Tiia, Vilma, Anna Fin o crazy Monica =) fyra helt otroliga flickor! Vi var på whole foods o köpte mat. kyckling med bröd o ris o massa sallad. Helt okej för min smak. Sedan var det glass med färska bär till det. Mums. Vi satt o pratade efteråt o hade jättetrevligt.

Vid halv tolv körde jag hem alla, tryggt o förvarade kom de hem. Det är så det ska vara. Imoron blir det kareoke i Vienna o det kommer bli så sjukt kul. Blame it on the A.-a-a-a-a-a-avokado! hela vägen dit ^^ Tur så är det jag som är nykter o kör. Men vet aldrig vart man får sova annars ;) Nej det är inte så farligt, haha! Får tänka på sommaren bara.

Nu har jag lite snabbt uppdaterat min blogg. De blir allt långa. Lite dagbok över de hela världen fast för alla som kan svenska förstås.

godnatt gonatt, eller man kanske ska säga godmorgon, den är ju faktiskt halv sju hos er nu. Hoppas ni sovit gott =)

Tisdag

Ja, jag tänkte att jag skulle ha skrivit lite i morse, men jag fick en sån otrolig huvudvärk att det knappt går att beskriva. Vilade en timma sedan två huvudvärkstabletter o en lite vatten så var man i form igen. Fast jag får erkänna tt värmen tar en! Kan förstå att A somnade lite innan sex igår o sov runt tolv timmar! Om en annan kunde vara lika duktigt. Jag är glad om jag sover sex o en halv. Så mkt för åtta timmar skönhetssömn! Fast man är ju redan skönast i världen ;) haha, eller inte!

Idag har jag svarat mormors brev. Var så kul att få brev igår! Massa kort o ett urklipp på min bror som kommer komma upp på väggen.... sinom tid.

Idag känns det som hela kvällen är planerad o jag vet inte om jag har tid att skriva ikväll, det är ju därför jag skriver lite nu. Jag har ju trots allt utmanat mig själv att skriva varje dag denna veckan. Ska verkligen försöka berätta vad som har hänt de senaste veckorna, vad jag gör om dagarna o historia om detta fantastiska land. Tro det eller ej. Amerika har många fördelar. Det är inte bara nackdelar alltihop. Jag kan mycket väl tänka mig att bo här för alltid, men vi får se. Vi tar inga slutsatser som det nu.

Jo, idag är några timmar till med jobb. Ska se om det blir någon playdate med N också. Det blir så mkt lättare då =) Sedan ska jag dra till gymmet o träffa Sam, min personliga tränare och sedan blir det snabbt iväg hem till Tiia. Hon kom hem igår från Puerto Rica o kommer vara så brun, tusan med. Mina tre dagar i solen kommer ju inte vara någonting när man står jämte henne ;) Bir en tjejkväll med de underbara tjejerna sedan kanske vi går ut o tar ett glas. Inte för sent eftersom vi alla jobbar i morgon. Fast det är nog bara jag o Monica som jobbar tidigt. Alla andra har ju lyx o börjar runt tolv, suck! Men jag trivs så bra ändå! Vill inte byta för fem öre! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen så man är fräsch bland alla ursnygga mammor på skolan ;)

Måndag

Nu har en ny vecka med nya mål o utmaningar börjat! Hur härliga är inte måndag egentligen? Visst kan man vara lite trött o så men det är ju en ny vecka med nytt allt ^^ Så härligt alltså.

Idag har vädret varit helt fantastiskt. Det var 29 grader i skuggan o i solen måste det ha varit runt 35 grader kanske. Jag har legat ute i solen o glassat plus att jag var duktig o gjorde lite trädgårsarbete..... Frivilligt! Ja, det är faktiskt sant o nej jag har inte blivit sjuk. Man blir bara så glad av solen, alla dessa D-vitaminer som allt fler i skandinavien mister plus att jag tränar ju som en dåre så jag är helt uppdrogad med glada hormoner! Livet här är helt toppen!

Nya mål som jag skrev i början och mitt mål denna veckan är att skriva blogg minst en gång om dagen. Det är ju trots allt 8 dagar sedan jag uppdaterade o snart har jag varit här i två månader! Shiit, vad tiden springer iväg för mig. Vill inte det! Alla tjejer åker hem, gud var jobbigt! Det är ju tur att jag har kvar familjen, Ulrika o Vilma. Ja, jag ska berätta mer ingående senare. Det lovar jag.

Jag har även varit o tränat så jag är praktiskt tagit helt slut. Utpumpad o bränd, Aj (får sova på magen!) men jag lär nog sova hur gott som helst!

Godnatt med er goda läsare. Bara att skriva om det är något ni vill jag ska ta upp =) Typ som hur många toalette har vita huser. Det vet jag ;) haha, godnatt!

Söndag, 19/4 04:35

Utekväll med tjejerna. Hur trevligt som helst! Tänkte jag skulle skriva några rader o vara duktig på detta med bloggandet, men jag tror nog allt det är dags för sängen!

godnatt, Zzzzzzzzzzzzzzzz

Vem är världens segaste bloggskrivare?

Hmm, jag tror nog att den titel får gå till mig. Jag som hade tänkt att denna bloggen skulle få vara med från början och hela resan så men tyvärr inte. Det blir inte som man planerar!

Det har blivit lite dåligt skrivande och det beror nog på mina arbetstider. Det är nog det negativa! På morgonen orkar jag knappt gå upp. Jag kan inte förstå att visa människor är sådana morgonmänniskor! Jag skulle vara hur lycklig som helst om ja knde gå upp typ vid sex, ut o gå, äta frukost sedan hoppa på jobbet. Nope förstår ni. Det klarar jag inte av!

Så när jag går av efter jobbet (på morgonen) vid ungefär nio tio, brukar jag antingen äta frukost om jag inte har hunnit med det eller så sticker jag till gymmet, om jag då inte har tid med Sam, min personliga tränare. Jag brukar då träna sju på kvällen. Jag är ungefär på gymmet i en och en halv timma, sedan bär det av hem. Är det en dålig dag brukar jag hamna framför facebook, på The Farm town tyvärr. Jag har inte varit så angelägen att skriva blogg, men de senaste dagarna har jag verkligen känt av att fingrarna behöver skriva av sig lite. Jag har till och med handskrivit ett brev till farmor o mormor! Jag är faktiskt jätteimponerad av mig själv. Jag ska försöka få mina barn att rita eller göra något roligt så kan jag skicka ett brev till mina dagis samt även till mina äldre. Saknar dem faktiskt, otroligt mkt!

Hur länge har jag varit här nu? Sex sju veckor? Tiden bara springer iväg för mig! Jag har så otroligt roligt, o trevligt o det händer saker hela tiden. Har träffat fyra nya tjejkompisar, Tiia, Vilma, Anna o AnneMari. Ulrika har varit på semester nu i två veckor. Ska bli så skönt att hon kommer hem igen =)

Nu är det dags att vända på sig. Kan ligga ute i solen i tio min mer =) Sedan är det dags att hämta barnen. Kanske kan åka till parken.

Ha det så bra alla läsare!

RSS 2.0