Skyfall!

Ja, här kan det verkligen regna om man säger så! Om ni har ett Jurassic Park o kommer ihåg hur det verkligen ösregnar när den "tjoka" mannen kör! Typ så var det, fast fem ggr värre. Det går inte att överdriva med detta skyfall som jag just har kört i. Det är som om himmeln bara öppnar sig, halva havet bara faller ner.

Det var en otroligt skön känsla (konstigt nog). Först är det bara lite lätt regn sedan på High Way bara vräker det ner. Bilar kör i 20 mph o alla har varningsblinkis på. Första gången amerikanarna är vettiga i trafiken. Läskigt nog så blev jag omkörd på båda siderna av två lastbilar o det är inte kortnosiga lastbilar utan de är gegantiska! Det var hur otäckt som helst! Gah!

Mitt ute på High Way så blir det bara tvär stop. Jag vet inte vart vattnet kom ifrån, jag såg inte någonting, det är som någon sprutar vatten från en brandbil, o de är de längsta sekunderna i hela mitt liv. Allt så mkt kan gå igenom sitt huvud då!

Tur hade jag Vanessa, Monica o Vilma med mig! Shitt, hade nog skitigt på mig annars. Resan hem från Vienna gick jättebra, tog bara 50 min, i vanliga fall tar det 20 25 minuter kanske. Hade en trevlig kväll på Carlos O´Kellys. Sjöng inget men det får sparas till en annan gång =)

Nu är klockan tjugo i två o imorgon blir det gym för hela slanten. Godnatt!

Jag älskar min mamma!

Mor- o dotterband, det tror jag stenhårt på! Jag har tänkt o tänkt o känt efter, vad har jag lagt mitt bankkort o mitt smarttrip o internationella körkort? Shiit vad ligger det?

Efter många om o men ringer jag mamma o hon ställer en massa frågor o jag säger att jag redan har tittat där! SUCK! Hon sa att hon skulle känna efter o tänka på det. Jag lägger på o springer runt i huset. Först i mitt rum, de måste ligga här. Det känns som de, uppe i köket, hmm kanske här. Matrummet o finrummer . NEJ men jag letar i alla fall. Uppe på andra våning, nope garanterat inte. Springer ner till mitt rum igen o dra ut andra lådan, av någon anledning lyfter jag bara mina underkläder o där, poff, trillar smarttrip kortet o bankkortet! Wow, dom låg i min underkläderslåda! Mamma, du är helt bäst.

Ringer tillbaka o berättar att jag har hittat dem men inte mitt körkort. Mamma säger att jag måste kolla i mina väskor, de ligger där. Nope det gör det inte. Är du säker säga mamma. Ja men mitt riktiga körkort ligger i en av mina handväskor! Helt sjukt vilka band man kan ha, trots att Altanten ligger i mellan oss =)

Tack mamma! Älskar dig! Det finns bara en kvinna som betyder så mycket som du i mitt liv,
o det är du, mim mamma <3


Nu har jag lugnat ner mig lite! Ska åka hem till Vanessa o ha en playdate. Jag ska så bada i poolen idag ^^

Lagom panikslagen!

Jag kan verkligen inte hitta mitt bankkort, mitt smart trip o mitt internationella körkort!
Shiit! Vart det de ligga? De ligger hemma det vet jag. Jag tog aldrig med mig dem när jag
gick ut i söndags men sedan så städade jag på måndagen! MYCKER DÅLIG IDÉ! Eftersom
jag inte kan hitta dem nu!

Mitt rum är snyggt o rent men inte kan jag hitta dem i alla fall! Shiit. o jag behöver mitt bankkort
för jag måste ändra mitt nr på gymmet! FUCK!

Snälla hjälp mig hitta mitt kort!

Tack Sam!

Jag är glad att jag har Sam som PT! Jag hade aldrig klarat det utan honom!

Jag har haft en bra dag. M fick mig att städa mitt rum, mkt väl behövligt om man säger så! (Fast han såg aldrig hur det såg ut ;) haha tur det får jag säga!) Barnen lekte på skolgården o de fick glass. Jag har som sagt dragit ut mestadel av mitt hår o A var helt exalterad över att hon fick håret o vi satte upp det i en tofs! Så söt hon blev!

Glad o motiverad så åkte jag till gymmet, trafiken bara flöt på o inga hinder alls. Eftersom mina nycklar troligen ligger hemma hos Monica så fick jag säga mitt namn i receptionen så de fick stämpla in mig. När jag börjar gå ner för trappen kommer jag på vad jag har glömt -IPODEN!! Gah hur dum får man vara! Glömma musiken?! O det var då det brast. Jag bara orkade inte tänka positivt, bara klandrade mig själv i spegeln. I drygt två månader har jag tränat fyra till fem ggr i veckan på gymmet. Resultat har det väl blivit men inte som jag själv har velat o jag vet vad det beror på med! Maten! Jag blir så jävla trött! Jag är som en fånge i min egen kropp. I mina ögon har jag ett helt annat utseende o jag blir alltid lika paff när jag ser mej själv på kort! Gah! Jag blir tokig på detta!

Att vara större än det normala är bedrövligt! Det är hemskt o det är en sjukdom! Att redan varit stor sedan trean har inte gjort det bättre. I tio år har man varit stor o alltid hört det med! I familjen har man alltid varit den feta o hört att du är så vacker Caroline men bara du blev av med magen! Ja å låren, armarna, få en lång stilig hals.....! Mhm, tio år har det tagit mig att komma till denna kropp, hur lång tid kommer det ta innan jag kan visa alla den rätta Caroline o hennes kropp som jag själv ser mig? När kommer min skönhet att stråla ut, utifrån o inifrån? Är det en omöjlig önska?

Gah, vad är det som får mig att tappa greppet nu? Jag som varit så positiv till gymmet, njuter av det o har jättekul! Första gången man verkligen har kul när man tränar så stenhårt! Syns inte mina resultat för att jag tränar för hårt? Nej, jag har resultat, men jag är så jävla rädd! I Schweiz tappade jag nästan 15 kg, på ett väldigt osunt sätt o jag var vacker då. Nu är man de 15 kg tyngre o kämpar hårt att gå ner dem plus några kg till! Jag vet att man inte ska gå efter kg för muskler väger mer än fett. Men jag vill väga 68 kg trots min längd på 1.77 m! Jag vill det å det är mitt mål! Fett eller muskler, jag vill väga 68 kg!

Jag har tappat greppet för jag är så otroligt rädd att återvända till Sverige, jag vill inte hem men ändå vill jag hem! PANIK TYP. Det är två veckor kvar, sedan ska jag vara i Sverige i drygt två veckor! Tio dagar utan mitt gym! Gah! Jag är rädd att hamna i samma gamla veva. Viktsnacket! Jag är så trött på det. Nästan alla nämner vikt o man ska väga så o si mkt! Att de är så feta, när de är så otroligt vackra o väger precis lagom för sin längd o kläderna sitter så snyggt! Detta eviga klaget! Folk kommer säga att jag har gått ner o jag är på rätt väg men det är allt några kg kvar, bara några. Screw yourself! Jag vet vart jag vill o sluta tjata! Jag vill inte höra något! Jag vill inte se något! Bara lägg ner det!
Jag är så himla nervös o anti vikttjatet. Det finns ingen som snackar om det här! Här är alla positiva o ingen som klagar om vikten, i alla fall inte i min umgivning! Men så fort man pratar med någon hemifrån kommer det upp! Varför?!?! Snälla släppt det bara!

Jag känner mej frustrerad över att åka hem till Sverige, jag är inte redo! Geovanny sa att jag var, men jag känner mig inte det! Jag har kommit en väg på mitt mål, men det är en lång väg kvar att gå! Jag vet detta, sluta påminn mig! Jag vet vem jag är, jag vet vem jag vill bli o jag vet hur jag vill se ut. Det är mitt liv! Jag har otroligt bra vänner o couching här i Amerika o det är här mina drömmar kommer att slå in. Det är här jag behöver vara för mina drömmar började här! Ni är bra där hemma med, det är inte det jag säger. Men ni har sett mej växa upp där o ni vet vem jag är sedan liten. Ni har en syn på mig, för det var hon innan. Tider förändras o vi alla förändras! Jag är inte längre Caroline från dagis, eller Caroline från Ölmestadskolan. PC är jag inte heller eller dramaqueen Caroline. Jag är jag. Jag är Caroline. Se mej för den jag är idag o inte för den jag varit....!

Snälla, jag ber er hemma i Sverige. Låt det bara vara! Jag är så otroligt glad att komma hem o tiden kommer bara försvinna, det känner jag på mig. Men tiden jag hade i Sverige, det är minnen för mig nu. Mitt liv är i Amerika o jag älskar er o jag älskar Sverige, låt min vistelse till er bli den bästa! Snälla, dra inte upp det j*vla viktsnacket. Positivt eller negativt. Jag vill inte höra det!

Tack Sam för att du står ut med mig! Herre gud vad du fick stå ut med idag. Du var helt chockad! Caroline vad är det med dig. Inget! Mhm, Varför ler du inte? Måste man vara glad hela tiden eller? Att vara glad är ett val, det är vad jag tror i alla fall. Mmm, låter bra! Hmm, min kusin dog i förra veckan. Oj, hur gammal? 70 något. Men då är det ju inte din kusin. Jo, men typ mammas kusin. Det är ju fortfarande släkt! Hmm, sant, jag beklagar. Skulle detta få mej att känna mej bättre. (rycker på axlarna) Min andra kusin sitter i fängelset. Vem dödade han?(ett skämt) Han försökte skjuta sin flickvän med hagelgevär. Shiit man! Skämtar du? Nope! Oj, snälla Sam, skjut inte mig! Okej. Varför skulle jag? Jag vet inte. För att jag är pain in the ass sometimes maybe, ha ha! Nä. Men jag har inget gevär o du är inte min flickvän så du kan vara lugnt! Kan jag få Debras telefonnr! Det är nog dags att göra slut, haha!

Han kunde göra mig på bättre humör. Jag gillar verkligen Sam! Han är min pain in the ass,2*30min i veckan men de är väl betalda! Nästa träningspass till hösten går bara på $650, suck, dyrt. Men han är Sam, han är min Sam. Sam min PT!
Tack Sam!

Min familj.

Ja, jag har faktiskt tagit två familjer nu. Om man då inte räknar med alla andra familjer man faktiskt tillhör med, typ gymmet, gamla jobbet Solbacka, alla olika vänner o ja, listan kan ju bara fortsätta. Men jag vill ägna detta inlägg till min familj i Washington DC.

Klumpig som man är så glömde jag nycklarna! Jag ska inte ens nämna nycklar för då får Ulrika spunk! I alla fall, mina nycklar ligger troligen hos Monica, så vad gör man. Man står utanför huset, dörren är låst o inga nycklar?! Shiit! Jag ringde då Ks mobil men inget svar. Springer ut till bilen igen o kollar en extra gång, men vet aldirg om man har missat ett ställe! Men utan lycka fick jag återvända till dörren! Hmm, f*n. Men men, jag ringer på hemtelefonen o M svarar direkt! Pust! " Hej det är Caroline, jag har glömt mina nycklar! IGEN! Kan du öppna dörren?" Ett krasligt svar får jag "kommer direkt!" O M är nere på några sekunder. Inte arg, inte besviken, mer glad att se en. Frågade hur kvällen hade varit o mina ursäkter det var inget med dem. Sånt händer ju! Haha ja typ hela tiden för min del!

BARNEN
Barnen de vet vart de här mig men ändå försöker de på mina gränser, utan lycka förstås. De vet totalt vilka tonlägen de inte ska använda mot mig o vad som inte biter alls. Barnen vet hur de gör mig glada, vart de ska killa mig, o hur de skrämmer livet ur mig. De vet att de är alltid välkommna ner till mig. Extra kul när man gör sig i ordning för att gå ut - Då springer de ner, höjer min volym på sterion o dansar o hoppar omkring. Jag älskar mina barn!
Även om jag möter hårda ord, är det ingenting mot de ord som är gudomliska. Idag sa A att hon inte ville ha en annan barnflicka, jag var suvären, att jag målar bra (tror inte hon har sett det innan. Tom N var imponerad, då typ allt annat är kiss eller bajs eller dumis! haha) o de vet att jag ska hem till Sverige o de frågar om jag kommer tillbaka o jag frågar: "vill ni det?" o svaret är JA! Åh glada minnen. Barn är barn o jag hade aldrig klarat det så bra som jag gör nu om jag inte hade fått jobba på dagis i ett år eller på äldreboendet i Reftele. Jag har fått med mig så mkt bra i bagaget att det inte går att beskriva.

Jag är lycklig, jag är glad, jag lever livet! Kan man få det bättre? Haha!

Tack <3

?

Kallsvettig, trött, ont i magen, ont i huvudet, slö...

Ja vad kan detta betyda? Ett rent helvete!!!!


................................................................................................................................................................ ursäkta!

Känner mig konstig i kroppen!

Fortfarande! Hmm, jag tror inte det är bakfylla direkt längre. Kanske nervösitet att åka till Sverige, o då brukar jag alltid få en sväng av något :S mindre kul!

Idag har jag vrit hos A o träfffat lilla A. Ska hjälpa dem med lilla A under dagarna, inte helt fel att spendera tiden där o samtidigt få bra betalat. Herre gud, jag kommer vara rik som ett troll. Folk som säger att man åker över Altanten för att tjäna pengar - Ja de ljuder då inte ;)

Nu har jag tänkt att jag skulle dra till gymmet en sväng. Kanske behöver rensa kroppens alla dipåer!

Ses.

Som man bäddar får man ligga!

Jag vet inte vad jag drack igår eller hur mkt! Det enda jag vet är att jag mådde
skit idag på morgonen eller ja enda fram till kl sex praktiskt taget! Kunde inte
äta fören fyra kanske, o nu har jag verkligen frossat. Frossat från jordgubbar
till glass o så thaimat. Mums men nu känner jag mej helt full i magen. Inte
blev det någon träning idag heller! Shiit, det snurrade alldeles för mkt för det.
Det är länge sedan jag kände mej så dålig o det är en känsla som man inte längtar till precis.

Det fick mej att fundera lite. Det har varit en fundera dag kan man säga. Jag tror inte man väljer att bli en alkoholist - Hur skulle man kunna det när man vaknar upp dagen efter o lyktar apa, huvudvärk som bara den o magen vänd upp-o-ned. Oerhört obehagligt. Hur man kan välja att leva ett sådant liv där lyckan är för några timmar o ett helvete påbörjas då huvudet läggs på kudden (om man inte har däckat innan vill säga). Vad är det som gör att visa människor väljer att dricka bort sina sorger än att hantera dem.

Vad är egentligen värst? Ungdomar som dricker sig lealösa för att testa sina gränser i unga år eller vuxna människor som super bort sina sorger?

- Båda är för mej lika hemska. Visst, jag har varit den som har testat gränserna men vad händer när inga gränser blir satta? Det är vikigt att man tar hand om sina medmänniskor o sätter gränser för hur långt man kan gå. Små som stora, mår man bra av gränser - Då man inte alltid vill erkänna det. Vuxna människor som super o blir alkoholister, vart tog familj o vänner vägen? Äkta vänner står kvar, ett berg bugar aldrig hur hemsk vinden än blåser o familj. Man kan mista, vilket kan få många att falla in i detta hemska träsk. Men man är faktiskt skyldig att se - Att öppna ögonen o se i sin familj om det är någon som är på väg att falla.

Först när man vågar erkänna att alkoholism finns hos någon kär, det är då man kan ta tag i problemet o lösa det. Det finns inget som är omöjligt....! Det är bara jävligt svårt o jobbigt....



Vi kanske skrattar åt Barney i The Simson,
men hur länge skrattar vi när det kommer oss nära?



HIV/AIDS

The Red Ribbon for HIV/AIDS


Igår när jag åkte hem från Pentagon Mall såg jag på metron en plansch. Den handlade om HIV/AIDS. Var 9½ minut smittas en människa i Amerika av HIV. Det är helt sanslöst!
Man har kommit ut här i Washington DC att ca 3 % av befolkning är smittade. Den största gruppen är mellan 40 till 49 år där procenten ligger på 7%.  Det är främst Afrika Amerikaner som är smittade, då det inte är någon diskrimenering i det hela. (Av befolkningen som bor i DC är det ungefär 70 % som är Afrika Amerikaner som bor här.)
De olika föreningar som berättar om HIV/AIDS har delat ut 1.5 miljoner kondomer vilket jag anser är väldigt bra. Kanske något man ska ta till sig i Sverige.

Jag trodde att HIV/AIDS var störst i Afrika (vilket det är) men den är lika stor i Ryssland och sprider sig snabbt i världen. Ungdomar borde veta vad det är och varför det är viktigt att skydda sig vid sexuell kontakt. Det är lättare för kvinnor att bli smittade än vad män är. Kalla det orättvis men så är det.

Enkelt sagt är HIV ett virus som utvecklar sig till AIDS. Det finns bromsmedicin men inget botemedel. HIV viruset bryter sakta ner immunförsvaret i kroppen och leder till döden då kroppen är så svag att den inte kan motstå infektioner som en vanlig förkylning.

Att en plansch kan väcka så många tankar! Var rädda om er....



Utgång på en söndag!

Jupp allt är då galet här borta. Eller rättare sagt det är det inte. Ni i Sverige har varit lediga sen i torsdags o vi här borta är lediga på måndag pga memoriel day. Fråga inte vad det är. Krig helt självklart. Men i alla fall, det betyder att man kan festa ikväll, speciellt om man har huset för sig själv o underbara flickor o pojkar att gå ut med! Blir nog depond circul ikväll =)

jag hade hoppats på The Park eftersom Sam har rekommenderat det så men ja en annan helg kanske.

idag har jag shoppat med Vilma med. Hur kul som helst. Jag bara älskar Victoria Secret underkläder!! Helt såld! Har även handlat på Express (bilder kommer uppdateras) o lite smink. Emma klagade över mitt smink! Känn er förnedrade om ni är värre än mig :P haha sorry!

Nej nu ska vinglaset tömas o taxi anropas! Hoppas eran långledighet har varit underbar. För det har min varit o kommer bara försätta!

Love CL

Ensam

Jag har huset för mig själv hela helgen. Det är både skönt o sorgligt. Jag gillar verkligen min familj här o trivs jättebra med dem. Kommer känns helt tomt utan dem i tio veckor! Gah hur kommer jag överleva??

Idag har jag umgått mkt med Vilma. Hur trevligt som helst. Skulle egentligen träffat Ulrika men jag orkade inte lämna huset! Helt mysko. Jag kanske inte ville lämna det jag har kvar av familjen :S Hmm, wierd. Jag har pratat med Frida idag hemma i Sverige o även Panne. Hur trevligt som helst det med. Mestadels har jag legat ute o solat idag. Varit 28 grader i skuggan, något varmt men det är det jag trivs med! Jag har fått en sådan hemsk solbränna sedan skolan så jag gör mitt bästa att få bort den nu!

Vilma kom åter tillbaka efter hon hade varit hos Ian ett slag över dagen. Vi handlade mat från Wholefoods o åt här hemma hos mig. Vi väntade på två andra tjejer men de dök aldrig upp. Synd det :/ Bättre tur i morgon! Jag o Vilma har verkligen pratat djupa saker, o det var skönt att få göra det. Den första jag har öppnat upp mig för här o Vilma är så himla söt av sig! Skönt att ha en easy going vän att vara med.

Nej nu är klockan alldeles för mkt. Redan 2;24 o det är verkligen dags för sängen. Godnatt med er alla! Ha en bra söndag!

Forbidden love...

... is the most greatest love of all...





Människor söker ofta efter det förbjudna. Det är det som en drog som kommer till oss. Är det uppmärksamheten man söker eller är det något annat, spänningen som det förbjudna som kommer med.
En oförbjuden kärlek, finns det något mer spännande? Jag tror inte det. Som tidigare nämn, kärleken är blind o man vet aldrig när den rätta kommer. Gammal eller ung, stor eller liten, vit, gul eller svart. Plötsligt står den vid dörren o knackar på.

Min största fasa med kärlek är nog att jag skulle falla för någon som liknar min pappa. Det sägs ju att man ofta hittar en som liknar pappa o ja, de senaste man har sett stämmer det in. Kanske nu när man är här o man inte har sitt inflyttande från sina föräldrar så kanske man kommer undan. Vem vet. Kanske. Trots det så hoppas jag, ovansätt om han är lik pappa eller inte, att han är den rätta för mig.  Jag känner på mig att kärleken för mig kommer komma som en chock för många, allra min för mig själv. Haha, känner mej lite filosofisk idag. Fått mkt att tänka på o lyssnat på låter på youtube.

Nej nu ska jag nog ta o gå ut o sola lite. Har en sån hemsk solbränna!


Kärleken är blind

Idag när jag körde barnen till skolan fick jag frågan "Vad betyder Kärleken är blind?"

OJ! Ja det var en fråga som man verkligen kan tänka på. Mitt svar var att kärleken är något väldigt speciellt som man får uppleva i livet. Och när man blir äldre är det många söta flickor som man faller för men det kommer vara en som tar en med storm. Det kommer finnas en flicka som man faller riktigt hårt för oavsätt vem det är. Det är vad menas med kärleken är blind - Den man faller för älskar man oavsätt vem det är.

Det fick mig att tänka på kärleken o gjort det hela morgonen nu. Jag tror att det finns en för varje människa. Jag tror man föds halv o när man finner sin andra halva - sin rätta kärlek, växer man ihop. Jag vet hur mkt jag var på mina tjejkompisar när de hade pojkvän i gymnasiet, hur tråkiga de var (ibland - man överreagerade mest tro jag), men nu vet jag hur viktigt det är att man är med sin andra halva. Två halvor gör en hel. Bara för att två människor blir en, så betyder det inte att man blir tråkig o inte kan umgås med sina vänner eller måste ha gemensamma vänner. Nope. Trots att man är en finns det två individer med egna drömmer o mål o det ska man respektera!

Jag bor med två underbara människor. De har visat mig att man inte vet när man finner sin rätta kärlek. Man kan finna den när man är runt 30 med. Man behöver inte finna den när man är tonåring, som jag har trott eftersom mina föräldrar fann varandra när mamma var 17 år.

Kärleken finns där ute o är underbar. Kärleken är blind. Du vet aldrig vem som är den rätta för dej. Det viktigaste är då - Man måste våga......


Annapolis

I söndags gjorde jag en utflykt med Ulrika o Vanessa till Marylands huvudstad - Annapolis. Vi skulle åka vid nio men jag kom inte väg fören halv elva kanske. Det var jag som körde o utan GBS! Helt otroligt.

Vi kom till Annapolis kanske runt 12 -12.30 o sedan skulle vi hitta en parkeringsplats i denna stad. Pust inte det lättaste men tillslut ställde vi den på en parkering o betalade $10 dollar. Packat o klart!

När vi snurrade runt i Annapolis i bilen hann vi se lite vart vi skulle gå o självklart är hela grejen med Annapolis - The Navy. Typ militärbasen! Vi strossade runt där i deras egna lilla samhälle. Helt sjukt egentligen vad de hade. Det var verkligen som att komma in i ett eget samhälle. Är det någon som har sett Army Wifes så är det ganska likt faktiskt. De har hus där inne, egen brandkår, polis, ambulans o ja hela kittet. Även egen fotbollsplan, tennisbarna, gym - you name it! Trots detta kunde vi roa oss lite.

Vi gick lite i staden med som påminner mkt om Visby faktiskt. Inte alls som en huvudstad i Europa, fast det är ju inte Amerikas huvudstad heller för det är ju Washington DC, som ni minns.

(Bilder kommer uppdateras - datorn arbetar emot mig)

Klagemål

Ja nu har jag fått klagemål över att jag inte skriver. Kanske dags att jag gör det, sedan fick jag ett annat inlägg, hur mysigt som helst, fast jag vet ju inte vem det var i från men tack får jag allt säga. Det berörde mig =)

Ja, vad har jag gjort idag? Lunchboxar, åkt bil, flörtat med bilprovningspojkar, flörtat med en polisman, kört fel, ätit lunch o lagt ut bilder på facebook (jupp, de kommer hit med - i morgon), skrattat (M är så bäst!), lekt med barnen utomhus i två timmar, tränat - helt tokig i Sam, Maurice o alla andra underbaringar på gymmet, tränat hårt på gymmet dessutom o slutade med att tittade på The hills ikväll. Snabbt o enkelt uppdaterade jag om dagar.

Just det pratade med underbara mamma o mormor lite snabbt idag. Wow, jag är visst efterlängtad i Sverige. Så mysigt att åka dit för hel TVÅ VECKOR ;) Spännande va!

Godnatt,


Pusspuss på er

Washington DC




Washington är en stad som ingen annan stad. Man kan oftast se när man kommer in o ut ur en stad. Det kan man inte med Washington. Washington DC som är huvudstaden för Amerika är bygg för politiskt syfte. Staden är byggd som en kvadrat där Vita huset är mittpunkten. Washington är heller inte en stat utan ett distrikt o människorna som bor här har ingen rösträtt!
    Runt om DC ligger Maryland o Virginia. Viriginia ligger på andra sidan folden medan Maryland omsluter DC. Jag har lite svårt att veta när jag lämnar DC o kommer in i Maryland så jag ska till gymmet. Det ska finnas en liten skylt men den har jag missat!

I Washington DC bor det ungefär 650 000 till 700 000 personer, men det jobbar ungefär 2.5 miljoner - MILJONER människor här varje dag. Det är då ca 1.8 miljoner som pendlar in i staden varje dag. Det är sanslöst många människor. Det är inte konstigt att de blir bilköer då alla ska till jobbet. Att befinna sig på vägen mellan 7 am till 9 am samt 4.30 pm till 6.30 pm är en lögn! Det är ofta man får räkna till tio o titta ut genom vindrutan o le!

Att komma från lilla Reftele på 2 000 invånare till en arbetsstyrka över 2 miljoner människor i rörelse. Sedan finns det massa turister som vill se de fina monumenten. Eftersom Amerika inte är ett så gammalt land tar de vara på den historian de har o bevararna den väl.

Sverige har en population på 9 miljoner människor medan Amerika har en på 300 miljoner människor.

Dumt

Dumt dumt dumt dumt dumt........

Torsdag 7/5 - Karaokebar!

Torsdagskvällarna har man nog börjat bli stammis i Vienna med karaoke med flickorna. Allt fler killar som vi möter, möter upp oss o gör kvällen till en underbar kväll med mycket skratt, hesa röster o otroligt goda margaritas!
Ja, det var bara andra gången för mig igår, medan för Monica o Ansku är det uppe i tre. Det är en otrolig bar o alla är lika goda o glada. Inga bråk, ingen som buar för hur kast vissa sjunger o vissa sånger sånger som kommer åter efter förra gången som alla helt hysteriskt älskar. Det finns en stamkund som heter Bill, en man runt 50 60 år kanske som kommer dit o sjunger "I love this bar". Riktigt bra på sjunga är han o bjuder på sig så det står härliga till!
Nej det är inte en gammal äcklig gubbe. Det är en mysig gubbe med lite skägg, glasögon, lagom onykter o med en charm som gör att alla i hela baren tjuter när han sitter på sin stol med micken i sin hand. Jag hade aldrig hört sången tidigare o skulle nog aldrig få för mig att lyssna på den, men nu så älskar jag låten samt I love this bar in Vienna!

Här är lite bilder från gårdagen!

Monica and IMonica, Scott, Ansku o some guy!Jimmy and IServitrisAnsku and Monica - My singing ladies!Scott!Bill



 


Housewife!

Jag har varit väldigt negativ till hemmafruar, men nu, när man typ lever ett för jag har kommit till välrdens bästa familj, kan jag verkligen tänka mig livet som hemmafru!

Man har sett många hemmafruar på skolan o hur de ser ut. Att människor kan vara så vackra. Alltid fina naglar, vältränad kropp, snygga kläder o inte tala om skor! Wow, jag skulle så vilja ha hundratals med skor. Sedan är det någon som tar hand om barnen o hushållet o glöm inte maten. Ja nu är det inte så att man ska lägga barnen på hyllan men att man har någon som hjälper till, det gör jättemkt! Sedan om man har en Nanny som är lika trevlig o underbar som jag (självogd, det ska man vara minst en gång om dagen!) så kan det inte bli bättre liv.

Eftersom jag är ledig mitt under dagen har jag tid med min träning, samt även pga av bra betalning så kan jag unna mig lite massage o skrubb o lite såna finheter. Kläder o skor, nja det ha jag inte kommit in i än. Eller skor kan jag inte necka att jag har köpt redan. Fast Gucci o prada o LV det får vänta tills man kanske blir hemmafru. Fast om jag ska vara hemmafru då går många drömmar i kras. Ja nu är jag i alla fall en Nanny o har det underbart!



Man kanske inte behöver bli en desperat hemmafru.

Alla borde njuta av massage



Alla människor borde få njuta av en massage en gång i månaden. Idag har jag varit på massage o det var så otroligt skönt att bli ompysslad i skön belysning, musik som var rogivande o få kroppen att slappna av. Alla borde njuta av massage.


Dagen blev...

... Inte som jag hade tänkt mig. Trots det är den lika underbar för det!

Min dag, ja vad kan jag säga. Varit på gymmet i fyra och en halv timma, oops! Jag var där redan 9.10 o så hälsade jag på Mourice, en annan söt tränare fast han är lite kort i rocken så tänk inga tankar! Det visade sig att det var Cardio Dance o självklart vågade man upp sig dit o tränare (en manlig) var en sån Biatch! Fastän det så var det jättekul. Medelåldern var väl runt 35 40 o så kommer jag där på 21! Kan mycket väl kunna tänka mig att fortsätta att gå dit. Träningen i Sverige, hmm, det är ingenting när man kommer hit. De är helt galna! Träningsvärk, det är milt sagt!

Trots att man kände av träningen efter en timma så tog jag mig till cardio o fortsatte i 40 min. Sedan blev det en lång streeching. Jag känner att jag börjar få tillbaka smärtan i min axel (höften o knät, nada problemas =))  så Geovanny gav mej en medicinboll plus tryckte lite. Klockan var närmare tolv när jag var klar. Geovanny rekommenderade att jag skulle gå till massör o det gjorde jag dirket. Min massör heter Pritt, kommer från Estland o han var jättebra. Jag betalade för en timma, men fick närmare 1 timma o 20 min! Hjälp jag har något med män. Jag kanske kan förtrolla dem ;) Lol, nej verkligen inte. Jag är bara trevlig o det är uppskattat.

Nå efter massagen så tog jag en dusch o gjorde i ordning mig. Väl uppe så träffade jag Mourice igen o han sa " Va är du fortfarande kvar!" Jupp, ses ikväll.

Jag hoppas att jag kommer iväg på boxningen ikväll innan jag åker vidare till Vienna i Virginia.


Smiling cus the sun is shining through the rain

Godmorgon

Jag har börjat gå upp med tuppen. Helt klart är jag stolt över mig själv! Tyvärr var det inte lika lätt att gå upp idag som det har varit de andra dagarna. Har det något att göra med M?

Träningskläderna är på o ska dra till gymmet efter att jag har lämnat av barnen. Det blir fjärde ggn denna veckan nu. Känner mej lite öm i musklerna eller nej jag har en lätt träningsvärk lite över allt! Det bästa är nog i magen =) Hur nice är inte det!

Ha en bra dag =)

Rekord!

Det känns nästan som rekord att sitta i sängen, klar o redo för natten kvar i elva. Nu är hon lite över kvart över elva. Inte lätt när man ska prata med alla o samtidigt skriva blogg. Suck. Jag som har så många tankar jag vill dela med mig, bilder att visa o saker att berätta om. Jaja, som sagt det får bli en annan dag. Kanske i morgon har jag tid. Om jag kommer till gymmet vid nio, då är jag nog hemma vid tolv o då har jag ca tre timmar på mig att fixa i ordning något med bloggen. Ja, detta kör vi på.

Idag har det varit en bra dag, som alltid =) Folk frågar mig hur jag alltid kan vara så glad. Hmm, svårt att svara på fråga men skulle någon annan leva mitt liv, ja då skulle man förstå. Jag har kommit rätt o jag trivs så bra så!

Något irriterande började min dag med att glömma massa saker som ´gjorde att jag inte kom till gymmet fören tio över tio o då finns det inga parkeringsplatser! Grr, lagom arg på amerikanerna som inte kan köra....! Väl inne på gymmet är Geovanny ledig o erbjöd sig att ha lite kickboxning. Ni fattar inte hur länge har jag längtat efter detta =) Han körde med mig i en kvar, sedan var jag helt slut! Han var rätt impad. Vad kan man säga. Man har boxat mot värre!

Efter det var Ulrika så otroligt snäll o bjöd på underbar god mat. Me like! Kan nog alltid komma hem till henne o få mat. Rena lyxen ju!

Klockan tre så ska man vara på plats o hämta barnen. Idag har det varit fotboll för N så jag o A har lekt på skolgården. Tur finns det andra barn som A kan leka med, som då blir att jag leker med dem med. Är riktigt poppis bland två o tre åringar! De är ju så gulliga o otroligt söta. Kan inte bli annat när föräldrarna ser ut som de gör. Jisses, vad många vackra människor det finns här!

Väl hemkomna strax efter fem var M hemma. Han har varit bortrest en vecka o vi pratade o berättade allt vi gjort o så. Sedan blev det köttbullar o makaroner till middag med broccoli.Efterätt: Svensk godis. Åh lakris!

Kvällen har bara sprungit iväg o jag ska snart logga ut o sova för natten. Ska bli trevligt att komma tillbaka till Sverige i sommar o hälsa på alla! Borde kanske skicka ett brev till mina gamla jobb. Saknar dem otroligt mkt faktiskt! Ja men det får jag ta tag i morgon.

Sov så gott.

Tiden som inte finns!

Ja det känns som det i alla fall. Jag vet inte vart tiden tar vägen. Det bara försvinner för mig eller så är det jag som inte är tillräckligt effektiv. Det går la att diskuteras.

Det har varit en del mer att göra på "jobbet" men ingen fara för min del. Jag älskar mitt jobb o jag är tacksam för att jag har det så bra o man märker att man är behövd o familjen är tacksam för det jag gör. Det gör då jobbet så mkt lättare trots att det är svårt att se detta som ett jobb!

Det är mkt träning på mitt schema under veckorna o en del bbs (barnvakt) att veckodagarna bara flyger i väg. Kan knappt förstå att det är snart sommar! Visserligen har vi haft väldigt dåligt väder. 6 dagar med dåligt väder nu i rad. Det har då inte regnar varje dag men det tar på krafterna att inte se solen. Man blir ju så mkt glader när solen skiner :)

Helgen ser rätt bokad ut också. På torsdag blir det förhoppningsvis kareoke i Vienna (inte Wien utan en stad i Virginna!) fredag, movie(?) lördag ska jag hjälpa till på ambassaden med deras EU dag o på kvällen blir det germanparty i Maryland. Söndag, ja det får jag se vad det blir. Denna tränaren som jag berättade i tidigare inlägg vill verkligen träffas o göra något. Suck det är skitjobbigt. Min instinkt säger att jag borde träffa honom för han kan vara en jättebra vän men samtidigt säger min instinkt att jag ska fly fältet! Shiiit, men jag vet i alla fall vart jag står i känslomässigt sammanhäng o bara det är ju en bra sak! Haha!

Jag märkte idag att man blir allt mer o mer igenkänd  på gymmet. Ytterligare två tränare har bröjat hälsa på mig o en prata med mig idag (de är söta må ni tro!) Nu är det bara en till tränare som ska hälsa o han är en riktigt badboy (i alla fall till utseende)! Så praktiskt taget är det fem tränare som hälsar o pratar med mig, två lite på gång o en ger mej ett hej o ett leende, väldigt smickrande. Kan ni förstå att jag trivs på gymmet eller? Sedan är det då den här badboy som ska komma in i mina klor! Haha som jag låter!
Sedan finns det en liten karl som har märkt mig med. Eller ja två, fast bara en som har fastnat hos mig. Haha, han är hur mysig som helst o alltid lika impand av mina prestationer.
O nej min träning är under kontroll o jag övertränar inte än. Tro ni verkligen att jag kommer kunna det med så många ögon? Tränarna är väldigt medvetna o omtänksamma.

Ja, nu är klockan tolv igen. Måste säga att jag kommer allt tidigare o säng för varje natt. Förstörs väl på torsdag igen. Mitt mål är väl att komma i säng vid halv tolv med släckt lampa. Det är allt något att kämpa för.

Nu ska jag släcka o krypa i kojs. Det är alltid lika svårt att komma till sängs o otroligt svårt att kliva upp. Suck, varför behöver man sova egentligen? Skulle kunna ge nästan vad som helst för att slippa sova. Tänk att man sover bort ca 25 år....!

Godnatt /god morgon, hoppas ni sovit gott.

Söndag

Idag fick ajg sova ut! Hur skönt som helst må jag säga. Även om jag somnade vid två vaknade jag själv klockan kvart över tio o låg o drog mej lite fram till elva. Vet ni vad jag gjorde sedan då? Tro det eller ej. Jag städade mitt rum, plus att jag ändrade om lite i det.

Tvättat mina kläder, sopat golvet (dammsugaren får komma ner imorgon på besök om det hinns), plockat i ordning i alla mina hyllor, dammat av (behövs torkas av med, men det får vi se i morgon det med), vikt mina kläder o gjort i ordning i mina låder(kaos var det ja). Det är riktigt fint i mitt rum nu. Städningen var behövd, fast går man in i några av de andra au pairernas rum, var mitt rum hur rent som helst så då undrar man hur mkt de kan finna om de städar ;)

Sedan fick jag lunch av K o sedan bar det av till en konstutställning. Barnens kompisars mamma skulle hålla en o hon är otroligt duktigt. Jag hittade fem sex stycken som jag mer än gärna skulle vilja ha. Den billigaste var bara för 350.... DOLLAR. Hur mkt som helst o den var megaliten. Jaja, jag ska bli känd som alla vet o kommer ha råd med dem. Riktigt fina tavlor. Se om jag kan hitta hennes sida på nätet så kan ni gå in o kolla ni med kanske.

Efter det så åkte jag o Ulrika hem till mig. Vi lekte lite med barnen, pratade med K o jag testade sushi! Iiih, var helt nervös i början men det var ju faktiskt riktigt gott =) mums. o det ska väl vara nyttigt med!

Kvällen har då gått åt att städa lite i köket o såg på 8 mile samtidigt. Sedan har jag faktiskt varit inne på facebook, men inte på Farm town! Jag är imponerad faktiskt.

Det är fler saker som jag kommer att uppdatera om, som hela Tiias sista dagar, spinna av ögonbryn, mål o mycket mer. Se om jag hinner skriva ner lite i morgon. Ska verkligen försöka lägga ut lite bilder o så med.

Godnatt med er/god morgon.

Lördag

Ja, nu har mer än halva helgen kan man säga. Idag fick jag även gå upp tidigt. K behövde lite hjälp med barnen med alla aktiviter o jag fick äran att köra A till balett. Åh varför fick inte jag dansa balett när jag var lite? Så avis.

Sedan körde jag hem till Ulrika o så följde jag med henne till MVS (eller?) där man ska ta körkort. Detta var nog femte eller sjätte gången vi var där. Ett ord - AMERIKANER! De är så noga med papper, eller nej det är de inte. De är löjliga när det kommer till papper. Man ska ha med sig kuvert hemadresserad adress dit där man bor. O det går ju inte med vad som helst. Sjukt löjligt. Vad spelar det för roll om det är bank eller konsertbiljetter? Ursäkta? Sedan var de inte nära att ta hennes brev som jag bad K att skicka från den svenska ambassaden. "Hmm, är det giltigt?" F*ck yeah! Det sa ni ju sist att det skulle duga! Gah. Men nu är det över o hon klarade skriviningen med. Duktigt gjort! Bara uppkörningen kvar på en tom pakeringsplats. Kuggar hon det lär jag nog skratta ner brallorna! ^^

Sedan bar vi till Gtown o gick in till AT&T (grr...) där Brandon jobbar. Haha, han tror vi förföljer honom snart. Jag var där förra lördagen, i måndags o så nu idag. Jag trivs så bra där inne. Han är hur trevlig som helst o luktar jättegott. Jag kom på det att man kanske inte ska prata svenska när man är där inne, i alla fall inte nämna snygg, trevligt, lukta så gott osv eftersom han känner några från den svenska ambassaden o andra svenskar. Oops! CL i ett nötskal :) Ulrika fick i alla fall sin telefon fixad så det var ju bra!

Sedan bar det iväg hem o har suttit barnvakt här hemma. Varit en helmysig kväll med barnen. Popcorn, muffins, chocolate chips o twix. Barnen såg på någon barnkanal som jag tyvärr inte tyckte om, men de får man ta ibland med. Bara barnen har det bra.

Nu ska jag sätta på en film som jag fick låna av Ulrika. En tidig kväll så skönt.

Godnatt/godmorgon

Fredag

Jag får la erkänna att jag misslyckades men jag känner mej duktig ändå. No golden star for me this week ;)



Jag måste erkänna att det var rätt skönt att flytta från Sverige. Det var ingen utmaning längre, o det var samma visa o inget förändrades. Jag är så glad att jag tog chansen o flyttade till Amerika (är bara nanny här till dec). Jag vill bo här för alltid. Det är inget som egentligen kallar mig tillbaka till Sverige. Det är mina vänner o familj förstås o ni är mitt liv i Sverige, men här lever jag verkligen mitt liv, mitt egna liv o jag älskar det. Det är så svårt att förklara med det känns så.

Samtidigt som det var skönt att lämna Sverige var det otroligt jobbigt. Det är alltid jobbigt att lämna vänner o familj, men det är ingenting av vad jag kände idag. Idag åkte Tiia hem till Finland. Fyfan (förlåt för uttrycket men det är verkligen så hemskt!). Jag bara gråter! Tiia, Tiia min Tiia, vad kan man säga om henne. Jag träffade henne för ungefär en månad sedan o hon är verkligen den mest underbaraste människan på jorden. Alla minna vänner är underbara o speciella, men Tiia, hon är nog det vackraste av mänskligheten. Det går inte förklara. Kanske hon inte är mänsklig utan den första alien som går på jorden. Haha, försöker vara vittsig trots tårarna!

Vi var tre tjejer som körde henne till flygplaten o lämnade henne, alla grät vi o det var hur hemskt som helst. Jag har alltid älskar flygplatser o sett de som en möjlighet att komma vidare, men är det inte bättre att stanna ibland? Tiia, kom tillbaka! Vi stod o tittade på henne när hon gick in genom kontrollen o ner för rulltrappan. Shiit, det känns inte verkligt! Jag vill inte att det ska vara det heller! En månad fick jag med henne o gud var avis jag är på de som fick vara mer med henne! O de som kommer ha henne i livet i Finland. Den som messar med min flicka kommer inte få det lätt!

Att jämföra att lämna Sverige o lämna en vän på flygplatsen som jag gjorde idag är helt omöjligt. Visst det är jobbigt att lämna alla hemma, men de finns kvar där sedan. Mamma pappa, bror o systrar kommer vara kvar. Vänner, äkta vänner finns kvar o man kommer ha så jäkla kul när man träffas de ggr man kommer tillbaka till Sverige, men nu idag! Vem vet när jag kommer träffa Tiia igen. Jag kommer göra det, det vet jag, men att inte veta när var o hur. Det är så hemskt. Det är så hemskt. Det är som om en del av mitt hjärta har slitits ut! Tiia är speciel o alla som träffar henne känner nog som jag.

Tiia, for u my love. I love u so much and I missing u like crazy. Please wake me up from this nightmare and stay with us! <3<3<3

Monica and Tiia! My two most greatest girls in DC

RSS 2.0