- Just wanna throw up -

Gaaaah, kan man bli mer irriterad! Shiit alltså!!!!!! Jag vet att vi inte är lika i tänkandet men när man inte ser längre än till nästipen så blir jag verkligen irriterad. När man bara ser till det materiella sakerna i livet, då blir jag frustrerad. Det är en mening med livet. Ja, mitt tänkande kan ses lite flamsigt o inte så seriöst på livet, men hallå, hur seriöst är livet? Vem är det som har kommit på alla regler o lagar? Jo vi människor. Lever vi alla efter dem?? nej verkligen inte!! Det finns människor djupt inne i skogarna eller långt ute i savannen eller högt uppe i bergen som inte har en aning om vad TV, presidenter eller vad olika könsjukdomar är. Är dessa människor mindre värde för att de inte följer de lagar o regler som vi andra civiliserade människor lever - HELL NO! Jag tror ärligt talat att de människorna lever lyckligare än vad de flesta människorna här i vårat samhålle lever.

Vad är ett liv, om man stressar fram resultat?
Vad är ett liv, när man inte längre kan se sig omkring o njuta av allt fint som finns omkring`
Vad är ett liv, där man glömmer bort allt leva i nuet då man fortfarande lever i dåtiden eller lever i framtiden?

USch, ja nu är jag irriterad.

Nej nu måste jag sticka, ska hämta barnen o förberede mig för en utskällning, jupp! Woho!!!!

- Love, xox -


- Not really a coffee drinker -

Jag kan väl inte riktigt säga att jag är en kaffe drickare men det ser så otroligt gott ut o så luktar det så härligt.... men smaken, den är ju vedevärdig! Usch! Fytusan! Synd bara att man blir så himla pigg av det. Haha! Igår sa Ulrika att hon vill ha en kaffe o mmmm, det ser ju så tusan gott. Suck, så jag frågade om jag inte också kunde få en. Kan la säga att hon såg lagom förvånad ut. Men eftersom jag inte riktigt tycker om det fick vi verkligen göra en specialare ^^ Kaffe latte blev det nog mera med både lite marble sirap o mashmallows. Lite söt kanske men pigg blev man ju, haha!

Idag gjorde jag precis en till. Kan ju inte neka att den ser god ut, eller hur?!





Hur dricker ni kaffe?

- Love, xox -


- Sunbathing, I just love my job -

Ibland undrar om man kan få bättre jobb ;) Bättre jobb kan jag nog inte få men en underbar karriär, aaaa, det är mitt nästa steg i livet.

Eftersom jag är "ledig" mellan 9 till 3, då barnen är i skolan tog jag chansen att sola då även M var borta. 27 grader med lätt vind, vem kan klaga?!?! Inte jag i alla fall. Det var ju så underbart. Idag hinner jag inte sola utanför huset, vid poolen, men det kommer bara vara fina dagar nu. Hallå eller, sommaren är ju typ här nu :D





- love, xox -

- Good morning Sunshine -

Finns det något bättre än att vakna upp till solsken?? Jag tror nästan inte det. Viserligen har det varit en ovanlig natt så man är fortfarande ganska trött, suck. Sedan att man ska springa runt till 11 ikväll gör inte humöret bättre, men detta ska man la kunna fixa, inte sant!

Igår fick jag ligga ute i solen o sola! Fy sjutton vad skönt det var. Kan lägga upp lite bilder jag tog igår. Inte alls för att göra mina vänner hemma i Sverige lite avis ^^ haha så ond är jag ju inte. Inte ens i närheten.

Min vecka är lite annorlunda då jag kommer att hjälpa en tjejkompis med hennes barn då hennes värdföräldrar är borta till lördag. Det är faktiskt riktigt mysigt men det hänger mer ansvar på en känner jag o man ska tillfredställa många på en o samma gång, men jag känner att prio är min familj o hennes barn nu :D resten skiter jag i!



Lagom rufsig efter nattens allla händelser ^^

- Love, xox -


- A while ago -

Jag funderar på att gå ut på en promenad o rensa tankarna lite...! Vill gärna lägga mig ute i solen o sola lite, men M är fortfarande hemma så, ja, det blir att vänta lite. Tyvärr är poolen inte riktigt ren än, så ett dopp i poolen får det inte bli än - haha, iofs tror jag att den är renare än där jag badade i helgen XD OOOOOOPS!

Ja mkt som har hänt på den senaste tiden. Se om man kanske kan få lite tid o sätta sig ner o blogga om alla tokigheter man har gjort!

Nu får det iaf bli musik för hela slanten i öronen!

- Love, xox -

RSS 2.0