Magsjuka eller magsår?!?!

Ja, nu är man hemma i Sverige, o det är helt klart kallare här än vad det är hemma i USA! Brr, fryser ju om tårna. Nja kanske inte inomhus (är ju hos päronen o då är det vaaaaarmt! Pensionär värma som K kallar det ;}) men utomhus ska det vara kallt.

Jag kom hem i tisdagskväll runt halv tolv o det var en LÅÅÅÅÅÅNG resa... jag har skrivit lite på min andra dator som jag kanske kommer uppdatera senare ;) Iaf klockan två på natten började man ju spy som en gris, kanske inte så farligt men hur trevligt är det att spy?? Inte nice. Eftersom bpde mamma o Tommy är sjuka lämnade mamma o pappa mig hos min syster men därifrån åkte jag kl 7 på morgon sedan var det bara att sova sova sova sova o spy lite till ;)

Huvudvärken är la det enda jag har kvar tror jag men annars känner jag mig faktiskt ganska bra.

Familjen Andersson är då adlrig nöjda o det är full igång att renovera huset- IGEN! Har aldrig hänt innan *hosthost* Tommy har fått mitt o Alexandras gamla rum o det blev riktigt fint, o Tommy gamla rum håller på att bli ett gästrum. Överallt finns det en massa saker, stora som små o det uttryckte jag mig så fint till mamma "Det är pinsamt med mkt saker ni har!" Mamma tittade lite snopen på mig! Det kommer ju bli tomt efter att du o Veronica hämtar era saker i sommaren. Shiiiit, säg inte så! Sedan fortsatte hon, eller du kanske flyttar hem igen! Tittade på henne med stora ögon! Då kommer jag få magsår direkt om jag behöver det! Mhm, kanske magsår jag har fått o inte magsjukan ;)

Nähe, ska träffa Panne om en liten stund o en dusch är väl behövd!


Massa kramar!

Nar man val aker da far man massa massa massa kramar! Flera pa gymmet gav mig kramar nu nar det var sista gangen jag skulle vara dar pa ett tag! Den goaste kramen fick jag nog av Sam, helt plostlig o karlek ♥ Fick aven traffa Debora med! Helmysig tjej, men jag undrar verkligen om de ar menade for livet. Inget fel pa ngn av dem, men ja, jag har ju mina konstiga kanslor ibland, lol!

Man gor inverkan hos manga manniskor, det kan man inte annat saga o alla mina alskade vanner har, de har verkligen gjort en inverkan hos mig o gjort mig till bade en samre som battre manniska ;) Inte snalla vanner visa av dem, haha! Joda, alla ar mina underbaringar! Vad skulle jag gora utan dem...?

Jag har oxa markt vilka som ar sanna vanner o vad som skiljer visa vanner fran varandra! Jag ar sa tacksam for alla har men visa kan jag inte ens saga med ord hur mkt de betyder for mig o vad tacksam jag ar for att jag kan saga att de ar mina vanner! ♥

Nu har de ropat upp min sittplats o det ar dags att hoppa in i planet, nu kommer tararna igen! Far bli ett besok till toan forst for att fina till mig lite!

Hej da Alskade US o hejsan svejsan Sverige!



♥♥♥

Dullas airport

Nu sitter jag pa flygplatsen o har gjort det ganska lange om man sager sa. Ja jag har nog varit har i en timma nu o snart borjar incheckningen! Suck..... jag verkligen kanner att jag inte vill detta, men snart sitter jag pa planet tillbaka hit, vilket gor att jag tanker positivt.

Visst, det ska bli roligt att komma hem o traffa alla underbaringar o ga till ambassaden men det finns faktiskt flera st som jag verkligen inte vill traffa eller ens se for jag blir sa totalt upprord! jag har verkligen inga sana kanslor har utan jag kan ta varje dag med ett leende pa mina lappar. Sedan visst, det kommer bli pafrestande att leva med mina foraldrar o traffa mina mor o far foraldrar, for de blir aldre o man ser hur de sakta borjar vandra mot ljuset eller hur man ska uttrycka det. Jag alskar dem alla men det finns anledningar till varfor jag gillar att ha det avstandet fran Reftele som jag faktiskt har.

ja, nu ska jag vara hemma i 12 dagar o nga resande dagar sa detta kommer jag klara! I'm a fighter and I'm gonna make it!



Miss C ar uttrakad pa flyggplatsen! Vad tycker ni om mitt GULA har! Inte helt nojd, se om frissan kan fixa ngt!
 


Packning...

Nu borjar det stora uppdraget... ATT BORJA PACKA! Suck, jag vill inte! Jag har haft den basta pre-christmas day/evening ever! Loved it, even though tears has fallen for a said new! Ooops, hehe, sorry! Det blev lite engelska dar! Ja, dagen har varit underbar o nu blir det att sla in de sista presenterna o borja packa vaskan! Vad fasiken ska man ta med sig for klader o skor hem?? Har ju ingen aning om hur kallt det ar eller ngnting! Suck, jaja, far la ta med sig det man anvander mest har - GYMKLADERNA DEF.!

Ja, jag tror inte jag kommer fa mkt somn inatt men man kan ju i alla fall forsoka ligga i sangen i minst 6 timmar...! Mindre somn, mer somn pa flyget?? Idk....!

Kryper pa en

Jag namnde tidigare i veckan att ngn baskilusk hargar i min kropp o nu kanner jag det igen i halsen! Usch, JAG VILL INTE VARA SJUK! Kan de inte fatta det? Hallu immunforsvar, var ar du???

Nu ar klockan ratt sent.... igen o det ar dags att krypa ner i sang. Det blir da ingen vila denna helgen, da man maste upp tidigt imon med! Vi ska visst ha en liten julmiddag har hemma imon, o jag maste springa ner till Georgetown o kopa de sista presenterna innan lunchen! Skynda skynda. Sedan kommer ju flickorna over imon med, sa maste stadas i tvattas o vaskan ska packas! Suck, jag gillar da inte detta! Hade varit sa mkt battre att fira jul har.... men men, det kommer fler ar!

Nu ska jag smyga upp o trycka i mig lite medicin o sedan blir det sangen! Guuuud vad den lockar mig nu!

Godnatt med er ♥


Kroppen skriker!

Fuck, it was never meant to become likes this..... Oops!

Damn you!


Vaken...!

Ja, eller lite iaf! Sitter upp i sangen o det ar ju faktiskt stort for att vara en lordagmorgon. Brukar ju ligga ner till halv ett!! Men har man dragit ut pa sin julklappsshopping sa har man!

Badda sangen, borsta tanderna o ta pa sig lite klader, skaka till en shake, jupp, jag har lamna inom 15 min *cross those fingers for me* ;}

Big oops!

Ikvall akte jag med Ulrika for att se pa ett "slott" o dess belysningar. Det var riktigt fint faktiskt o alla pojkar var sa trevliga. Vi akte sedan till Bethesda for att kaka lite, mexicanskt fick det bli, mums mums, BUT HOOOOOOT!!!! Vi hade en riktigt sot servitris. Vi gav bra med dricks for han var sa trevlig o sa skrev jag en liten gullig lapp, men tror du inte skurken Ulrika (snallt ord......) tog lappen o la den i sin ficka! Gud va arg jag blev....! grrrrr Morrade hela vagen hem till henne.....


Sa gjorde hon ngt dumt, da far jag gora det med! tihi! Jag akte hem till en manlig van... tralalalalalaaaa. Jag sa ordentligt till innan att jag bara akte dit om han sag oss som bara vanner (som han har lite svart att hanga med pa!) o det var riktigt trevligt. Han hade skaffat sig ett piano som jag klingade lite pa! gud vad jag saknar att spela piano. Skulle kunnat sitta dar hela kvallen!!!

Han fragade om jag inte kunde sova dar men eftersom jag skulle mota upp Vanessa o Clare nere pa third var ajg tvungen att bege mig. Hmm, kanske hade varit mysigt att krypa ner jamte! gah, saknar det verkligen mega mkt sedan jag sov jamte AJ... Grr, inte nog med att man sag honom idag med, men ja, han blev som luft! Thank god Ian o Bryan!! Ja, kvallen var helt klart bra men natten sog!

Nu kanske man ska sova i nagra timmar! klockan ringer ju redan kl nio i morgon! Sista julshoppningen for hemresan!

Godnatt ♥


DET KLIAR!

Kommer ni ihag att jag fick varsta utslag i somras o fick besoka akuten tva ggr (vilket kostade skjortan!)?! Jag har haft ganska bra koll pa mina utslag men nu har de kommit igen...! Gah, vad ar det for ngt? Ska bli skont att komma hem faktiskt o ga till lakare o fa veta vad det ar for fel pa det hela. Nu blir det att ta lite tabletter (som kostar skjortan!!!) o ta det lite lugn.

Det var mening att jag skulle ga hemifran har klockan tio ner till Georgetown, for jag ska passa mini a idag en lite stund o eftersom jag aker snart maste jag borja kopa lite julklappar! Sa tankte att jag skulle svanga in pa Barns&Nobels o kopa en liten bok till mini a o kanske en bukett blommer till foraldrarna o ett kort :) Sa snall ar jag!

Nahe, dricka mkt far det bli nu o sedan bege mig kanske till kl halv elva :) Good girl!


krasslig!

Nu kanner jag mig lite krasslig! Suck! Fan att det ska vara sa har innan man ska aka hem, men det kanske ar battre att vara lite sjuk innan man aker an att vara det hemma bland smabarn o aldre o def battre an att ligga sjuk till nyar :)

TANK POSITIVT, right?!?!

Det blev ingen traning idag, fuck! Men det ar battre att jag mar battre imon o verkligen kan kicka till det med Sam!!!

Nu blir det nga rader i min privata dagbok, lyssna lite pa musik, fasiken vad jag gillar Rihanna's nya album Rated R


Visum...!

Vf ska amerikanarna vara sa amerikanska??? Gah, man kan verkligen fa spunk pa dem! Efter att jag inte fixade fa ihop allt med visumet ringde jag i desperation till Ulrika som hjartligt hjalpte overtrotta miss C ;) Sa nu ligger nastan allt i mammas stora kuvart. Det ar bara ett foto o kontraktet! Wiiie, kanns skont att ha det gjort!

Blir bara att kopa lite julklappar o fodelsedagspresenter o packa ner i vaskan sedan far det bege till kalla Sverige! Brr! Blir inte lagom avis pa min sotnos Frida som befinner sig i varma NZ med underbaringen Malin!

Tanker pa er flickor!!!

Nu blir det nanedags o se om man kan fa bukt pa hostan o lite halsonten som kommit :/ Inte latt med kyla har!

Tisdagsnatterna!

De senaste veckorna har tisdagasnatterna (mellan mandag o tisdag) varit de varsta natterna under hela veckan! Jag kan verkligen inte sova! Jag ligger o snurrar o snurrar o jag kanner hur timmarna rullar forbi! Gah, jag vet inte vad jag ska gora at saken! Nasta vecka blir det ju inte min egna sang pa tisdagsnatten utan da ligger jag bekvamt (NOT!!!) pa ett flyplan hem till Sverige!

Det dumma med tisdagar med ar att jag kan inte krypa ner i sangen efter att jag har lamnat barnen i skolan, nej nej! Jag har ju yogan o sedan ska jag passa lilla a idag med sa det blir full rulle hela dagen. Tror vi kommer vara sju styckten har hemma idag efter skolan. Jag, lilla a, A med playdate, N med playdate, Vilma o P (som ar playdate med A :)) Se vad vi kan hitta pa! kanske baka pepparkakor, vem vet.

Nahe, ska man tvatta bort somnen i ogonen om det gar o bege sig upp. Maste packa gymvaskan med.....!

Vad gor ni idag?


Otrohet

Ingen har val egentligen missat den stora skandalen om Tiger Woods har gjort mot sin alskade fru Elin! bara for en liten stund laste jag pa posh24 om att ytterligare alskarinnor har stigit fram. Usch hur har mannen mage egentligen kommer forsta tanken till mig, men efter en het diskution mellan mig o en manlig van kan jag forsta lite over varfor killar ar otrogna...! Later helt otroligt, men sant. Inte for att jag ar for otrohet o ngt jag aldrig skulle vilja utsatta min partner for eller sj acceptera! Vf uttrycka sig: Oh nej, han var otroligen!!! Ar det battre att saga: Vf var han otrogen? Som Anna Anka har sagt : You should please you hostband. (ja, men se hur det gick med den smakigheten!) Tror jag att ett forhallande, gift eller ogift, sa ska det vara bra i sangen. Far man inte det man vill ha, vem ty sig inte till en annan? Killen jag snackade med var lite "sexmissbrukare" o fick han inte vad han ville sa gick han till en annan (trots forhallande)! Han menade att han kan ju inte bli nekad i sangen av den han tycker om. Tycker man inte om varandra tillrackligt mkt for att ge den man alskar det den vill? Hmm, ja, det ar en bra fraga!

Alla ar vi inte lika oppna i sangen, helt klart o vissa saker tycker man mer om an andra. Sant det med! Men tjatar partnen om o om igen om en speciell stallning eller en speciell plats att ha sex pa, men man fortsatter att neka - FACE IT! Dags att byta partner!



Hade jag varit Elin, skulle jag lamna honom! Helt klart!

Link


Storande!

Har sitter jag o skriver om helgen men sedan kommer man at en san dar jakla knapp o allt bara forsvinner! Gah, jag blir faktiskt lite tokig pa min lilla laptop, men men! Jag alskar dej i alla fall ♥

Nu blir det sangen kanner jag! Vanessa verkar bli tokig pa facebook med! ORKA....?  NOT!

Good night America, good morning Sweden ^^

Noone knows me like you do!

In the beginning, I was indeed scared of you but today, I know, that you are one of the best! I truely like you a lot as a person.

Today, it was hard. I never thought I would show my tears or fear about how I feel. But with you, I feel safe. Safer then I ever have felt in a long time... If he does something, I will indeed die and never return! With a warming hand, you give me strength, with you words you make me grow, with your talent, I become closer to the true me. Thank you!



When I feel unsafe you will be there, right....?!?!


En ny vecka med mojligheter!

Ja med helgen bakom sig ar det dags att leta upp nya krafter att ta sig igenom en ny harlig o frisk vecka! Jag har ju helt glomt bort att beratta att snon har hittat hit till Washington. Inte sa mkt med det sag sa fint ut nar det kom o det ligger lite kvar :)

Jag o A har precis varit ute o lekt i snon med Vilma o P :) Hemma med roda fina kinder! Kanns sa skont! Det ar kallt o friskt ute o man kanner sej precis ny!

Idag har barnen varit hemma sa laaaaangt arbetspass! Haha, jag ska la inte klaga ;} Fick ju sovmorgon o allt o vi har gjort massa skoj idag! Pepparkakshus (tyvarr inte sa manga nonstop pa for de forsvann i helgen!), sockerbitljuslycktro, anglar o hjartan! Aven en garntomte med fick vi gjort! Ja, snart ar denna dagen over o det ar snart dags for mig att bege mig till gymmet.... Hmm, mmm.... Se vad som sker.....


Dikt

Keep my hand,
Keep my smile,
Keep me safe...

I love you, I truely do and I will never let you go....

But never take my heart, cus' it hurts to much....! Let me go, let me pass away to the unforgiven. I know it's hard, but just keep me in you memories as you loved me... Even if I return, I can never return as whole as I was when I left. Tears are fallen, who can help me dry this tears from my chins? Noone can until they understand the pain in my cheast. You think you know, you love me so much, so you wanna help, but you can't help a sinking ship from drawing in the sea.... All you have is to trust the greater good and love me for who you loved me for...

I'm sorry, but it's just happened. I truely love you but I can't stand standing for the person I was cus' I am the new one, Miss C! Love me or hate me, not my problam any more... THIS IS THE SHIT I AM!!!

Love is like a wind that take you high up! you higher you reach! But when it's over, it just dropes you and you fall down way to hard. Love is not a feeling, it's something that you do... Leave the feelings, leave the sence of love... Love is just an action, just like life is......


Screw the hell off you.......




Let's keep smiling for heaven sake!

Jag vet inte om jag ska grata eller lipa....! Fan!!! Jag hatar det!

Gah, vem kan ge mej svaren om framtiden? Vem kan ge mig gladjen ett le igen? Vem fan finns dar nar man behover en som mest??

Att bara ge upp, sluta andas, ja, det kanns ibland som en utvag, bara fa sova igenom all smarta. Ett leende pa mina lappar ger ett avslojande hur jag verkligen kanner! Vem kan ge mig en lycka, en trygghet?? Vem kan radda mig fran den verklighet som jag lever i??????

Somebody call 911...



Some safe me from this................


polisbil eller taxi?!?!

Haha, man ar la Miss C sa man tar la inte taxi hem for pengar, utan som svensk blond tjej, du borjar ju prata med polismannen! (fraga inte vad de heter, for de sinnet har jag inte fatt!) o far en grattiw skjuts hem o glom inte vannerna med ;) Vanessa tog visst med sig en annan army guy hem medan jag stod dar med vita killar, ugh! Guys, come on and show me some dance movies! jag ville ju dansa med AJ, men icke se nicke - FUCK!!!!!  Ja, jag langtar till mandag da jag kan prata med Sam igen! Suck.......


Ja, imon blir det barnpassning o utgang! Hehe, nu har man gjort sig kand pa 3rd med ^^ tihi, inte bara Vanessa som har skills, utan Miss C med ^^ I'm blond, I'm Swedish, I'm an angel/bitch! Let me in! "Yes, ma'm!" hehe, har dricker man fria drinkar o dansar loss med rumpan!

SWEDEN, WHAT DO YOU HAVE TO BRING?!??!?!?!



Tog kort i polisbilen men lovade dyrt till att jag var svensk att inte lagga ut dem.... An haller jag mitt lofte hart, men vem sager att jag kommer ihag detta imon ;}


Spinning class

Nu ar det dags att byta om o sticka till gymmet! Jag hade faktiskt hellre vilja stanna hemma o kanske sova en blund, men det ar sista dagen idag! Maste verkligen ta vara pa den tiden jag har kvar o efter forra veckans spinningklass sa kan man inte neka att ga dit.

Wiiiie, for spinning! Alla hurrar (nja kanske inte sa entusiastisk...!)


Stekt agg!

JAG VET INTE HUR MAN STEKER AGG! Gah, ska det vara sa svart?? Jag kan koka agg men idag var jag inte sugen pa kokt utan stekt! Det var ratt tur att jag var sjalv hemma, hehe! men hur gor man nar man steker egg? Den kandes lite brand pa utsidan med den "lackte" ut aggul! Ugh! Men det var faktiskt inte sa farligt. Matt ar jag i alla fall ^^



Ja, sa har sag da inte mina agg ut, men jag hade hoppats! Link


J*vla apa!

Eftersom alla vet de amerikanska svarorden, sa blir det att man anvander de svenska, men tyvarr (efter ha haft Sam i 8 manader) borjar Sam haja lite vad som sagt. Typ Hall kafte, Mer tack, Javla, Fan, ONT ... Ja, jag ar da inte fin i munnen nar jag tranar o det tror jag faktiskt inte att ni hade varit heller, haha!

idag hade vi lite boxning, eller lite?!?!?! Gah, det var plagsamt o da kom det upp, jalva apa! Mhm! Skitstovel slank la ut med, haha! Sedan skrek jag lite o lamnade rummet, men tyvarr kom jag in igen o gjorde som han sa! Gah, vf ska vi gora de dar j*vla squat thrust som jag har krakts flera ggr at! (jag har nog tagit ut mig 3 4 ggr sa att jag har krakts, mums - NOt!)

Inte nog med att man bara har Sam som pushar an i ett litet eget rum (grr..! Haha nej nej, inte sa! Would you do it with you brother, ugh!) sa ska sjalvklart alla (lackra, mumsiga) basketspelare se nar de gar forbi (som om de inte tittade tillrackligt pa zumban!!!), Bart med hans klient o sjalvklart Geovanny, wiiiie! Lite lagom irriterad, mhm! Sedan har jag ont i mina axlar o rygg! MASSAGE?!?! perfekta julklappen till mig, helt klart!

Nej nu blir det varmdusch o sedan sangen! Ar ju heltrott!



Sam today, pain in the ass!
(But you do know i like ya, hah!)


Andrade planer!

Det blev tyvarr ingen promenad men det blev lite goda mumsmums istallet ;}




Nu blir det att gora det roliga -DISKA! sedan hamta barnen! Fint vader ute sa kanske kan stanna pa skolan ett slag =)


Sjukdom pa g?

Jag har precis vaknat men det kanns som jag kan sova en evighet! Vf kan man inte fa sova i 100 ar som tornrosa? Hmm, kan det vara ngt annant som spokar kanske? Hela veckan har K varit hemma fran jobbet for hon har kant sig krasslig o igar sa aven M att han inte kande sig bra. Barnen har varit lite til o fran. Aven kara Niina ar sjuk o Vilma med. Suck, ska man dra pa sig ngt elandigt nu kanske??

Fa ta o ata ngt nu o ga ut i det fina vadret. Lite frisk luft kanske kan pigga till en :)


Sleepy head!

Usch, vad jag har sovit daligt de senaste natterna! Blir nastan tokig pa mig sjalv. jag tror faktiskt att jag ska lagga mej en stund igen! ogonen gar knappt hallas uppe..........


Tank om man kunde fa vara en katt istallet.!


Jag tror att det kan vara resan hem som spokar hos mig, suck! Ska jag inte fa sova pa ytterliggare en o en halv vecka??? plzzz, give me some sleep!


Smells good!

Nehe, om man kanske ska hoppa in i duschen nu! 11:11, nagon tanker pa mig! Haha ar nog fler tror jag ;) eller hur! Iaf hann jag inte dusche efter zumba klassen o jag var helt dyngsur efter klassen, nastan som efter min forsta spinningklass! Sa nu luktar man nog lagom gott (faktiskt inte sa illa, eftersom jag inte har gatt med det i flera dagar, det ar da man luktar APA! *kraks*)



ja man kanske luktar som en skunk imon om man inte duschar ikvall, men jag ar nog lika sot anda! Eller hur ar dessa skunkbebisar sota! Skulle sa vilja ha en ^^

Link till bilden

Everyone know miss C

Ja, det kanns faktiskt lite sa nar man kommer till gymmet! haha, ar detta borjan pa ett kandiskap ;) Who knows...! I wouldn't complain...... yet! Kanske lite irriterade att killarna ska vara sa blasta bara for att man ar blond! Dah, ja jag ar svensk o blond men bara for det kan du inte fa mig, give me a break guys! Get in line FFS!

Tur i alla fall att man har nagra nara killar som man kan gomma sig bakom nar det blir lite for intensivt eller att man behover grata en skvatt! ;) Thanks!

Na, ga till sak....! Haha, idag har jag varit pa gymmet tva ggr o gjort tre klasser =) Wiiie. Forsta borjade elva i morse - ZUMBA, sedan klockan tolv - SPINNING (inte lika roligt som forra veckan, suck....!) o nu ikvall var det ZUMBA IGEN! Love love love love! Haha, jag har en urgullig tranare som visste kanner igen mig, oops (Ovanligt, nope, it's just me ^^) Iaf sa ALSKAR jag hennes zumbaklasser o verkligen ger min sjal o mitt hjarta till det - i bring it bitches, so idag, bara tre ggr kvar sa fick jag vara den som gjorde battle stegen (eller hur man nu ska kalla det!), woho! O sen kom en av mina favvisar Boom Boom pow o som jag sa innan - I BRING IT BITCHES! Sa att vara lite langre bak till langs fram av salen med henne, jupp, har skakade vi rumpa o boobs! Haha, jag tror faktiskt att killarna som testade klassen for forsta gangen kommer tillbaka, tihi ^^


 Sorry mama, Im not an angel anymore (A) tralalalaaaa


Sorry, kunde inte fa in youtube videon men har har ni lanken iaf =) Lyssna o njut, and let's pump it!

http://www.youtube.com/watch?v=QtGlHPFCH8A



Tjosan!

Nu blir det att satta sig i bilen o bege sig till gymmet - IGEN! I know! I just love it ^^ och ja, jag ar la lite galen, koko! Tada! Overskottsenergi o supermega glad o kanske lite trott, jupp. Det kan bara sluta pa ett satt.... ;}



En bild fran helgen, hehe! Taxin inneholl sju person, oops! Vanesssa where were we heading again ;) Tralalalalala Soon friday again!


Sma lappar?

A tycker att jag inte att jag har nagra lappar sa hon gjorde ett par till mig. Visst ar de for harliga ^^



Man kanske ska gora som Kissie o forstora lapparna ;} Ar denna storleken bra kanske, haha!


???

Man ska egentligen skriva ngt dar uppe med ja, haha, jag vet inte vad som passar battre an tre ??? Jag fick ett inlagg av min kara van Philip over mitt forra inlagg: Chokladbollar eller negerbollar? som jag inte riktigt kan forsta o som jag bara skrattar at, lol!

Har negerbollar annan rytm i sig än chokladbollar undrar då jag!
Ja, du Phille, nu forstar jag faktisk inte riktigt vad du menar, haha! Ar du elak nu o menar manniskorna eller menar du faktiskt kakan?? For mig ar ju negerboll o chokladboll samma sak o dar med SMAKAR likadant. Alltid smaskiga o goda ;) tralalala, aven pa dansgolvet!

Da tal om bakverk o fornedrade ord sa blev jag sa hemskt godissugen o jag bara skrek efter choklad..! Tyvarr hade vi ingen hemma o jag har suttit barnvakt sa jag har inte kunna kila ner heller till en affar! I alla fall sa tittade jag i en bakbok med massa goda recept till julgodis! MUMS!!! Har ska det bakas om man kan fa tag i den dar jakla svenska sirapen! Forhoppningsvis IKEA! Men under den underbar julkolan stod det NEGERKYSS! Det fick mig verkigen att haja till! What! Blev Sam upprord over negerbollar, vad ar da inte en negerkyss (forutom mumsig sa, haha!)!!! Jag vill helt klart baka detta, men jag behover attikasprit o pepparmynta eller ngt sadant var det ;) Tihi, det kan nog bli mkt stock i helgen!

Tralalalalalala



Chokladboll eller negerboll?


Igar hade jag tjejerna over o vi bakade o stadade o jag bakade bland annat chokladbollar/negerbollar! Jag skrev pa min status vad vi hade bakat; Mokkapalat (mockarutor pa finska), oatmeal (havrekakor pa engelska) o sa klart choklad/negerbollar. Vad ar en bra oversattning pa det till engelska??? I alla fall sa tog Sam, min tranare upp detta idag pa var traning, att jag var rasistisk! What, blev min reaktion? For att jag sager negerboll? Vad fan!! Det ar jag verkligen inte, till o med min mormor ar mer rasistisk an vad jag ar, allvarligt talat! O om jag nu skulle vara det, hur kommer det sig att jag da kanner mej mer attraherad av morkare killar an av blekfisar (sorry guys, but true!)

I alla fall, jag ar uppvuxen med att saga negerbollar o sager man chokladbollar da tror manga att man menar chokladtoppar med moss i o det ar det ju inte! Gah jag blev sa arg, besviken o chockad! Ledsen med for den delen! Fuck....!

Vad heter det for er? Chokladbollar eller negerbollar?


RSS 2.0