- One kid down -

En har somnat o en ligger i soffan - lyxigt. Jag är nästan klar för kvällen. Ska bara spruta på lite parfym o byta om o fixa håret. Hade inte torkat när jag tog ut flätorna så det vara bara att göra om dem, suck!

Ikväll dricker jag hartass (??) o ja känner av den, haha! M vet hur man gör XD Efter jag hade gjort min makeup så borstade vi tänderna o tog på oss nattkläderna. När vi borstade tänder sa A till mig:

"Du ser konstig ut Caroline..."
"Va, varför tycker du det A? Är jag inte fin?"
"Näe, du ser ut som en häxa!"

Hahahahahahaa, ok... Snällt... Sedan var det att borsta N's tänder och han tittade konstigt på mig:

"Vad?!?!" Säger jag.
"Du ser ut som du har kommit ur ett slagsmål..."
"Haha, ok! Vad menar du med det??"
"Det ser ut som du har fått två blåtyror. Du vet, man blir sådär svart..."

Hahahaha, ja, man får faktiskt de sanna svaren av barn o av fulla människor. Se vad man får höra ikväll på Third (JAG VET VAD DU TÄNKER ULRIKA!!!!)

När jag skulle fylla på mitt glas möte jag M o han tittade på mig! "Jag ser att du ska gå ut. Det gör du helt rätt i!" Hehe, jag undrar vad de sanna orden skulle varit egenligen. "GÅ GENAST O TVÄTTA BORT DEN DÄR KRIGSMÅLNINGEN!" hahahhaha XD








- Love, xox -


- The gym makes me feel good -

Är helt slut. Gråtit i massor, fortfarande ilsken, upprörd, förvirrad, städat mitt rum, pratat med olika personer som hjälper mig så oerhört - TUSEN TACK TILL ER ALLA!

Någonstans dit jag kan åka o få en puff till livet är gymmet. Ska se om jag kan ta en av bilarna o bege mig. Kommer kännas jätteskönt efteråt, de vet jag!

Börjar jobba kl 7 så jag har fortfarande gott om tid! Puh, det börja kännas skönt igen, trots ilskan o gråten fortfarnade härjar runt i kroppen....


- Still runs in my veins -

Jag känner mig fortfarande flyförbannad över allt. Nyligen ringde Babsi o frågade egentligen vad som sker. Hon hade pratade med en vis person som jag för tillfället inte vill ha någon kontakt med för det gör mig bara ännu mer irriterad.

Bägaren blev full o nu rinner all ilska över!!!!

Jag är så arg att jag skakar, jag vill spy, jag vill skrika, jag vill kasta saker omkring mig - jag vill göra som barn gör när de är arga! Men fan det går inte. Det finns ingen som kan skaka om mig o sitta ner o prata med mig över detta. Jag vill bara svära o skrika ut mina tårar.

Fyfan för livet ibland alltså..............


- Pissed, soooooo pissed -

Jag är så jävla arg så att jag skakar! Fy fan helvetes jävla hor fitta faaaan! Ja, nu får fanne mig allt komma ut! Så flyförbannad att gaaaaaah! Vill bara slänga allt glas omkring mig, slå sönder saker, skika halsen av mig! Fy fan alltså!

Nu har bägaren runnit över.....!


- Sweat -

Oja! Här har man svettats som en gris på gymmet XD Hade på mej en huddtröja när jag gjorde cardio o fyfasiken! Det bara fann av mig o så himla skönt med en dusch sedan! Vet inte om jag ska sitta barnvakt ikväll eller inte. Vi ska ha gäster över i alla fall. Så mkt vet jag, men om jag behöver finnas till hand, hmm, det vet jag inte.

Borde springa in till banken nu, men hinner inte innan jag ska plocka upp barnen för det visar sig att det är fotboll i alla fall, så måste springa upp o plocka i ordning i barnens rum, sedan springa upp till skolan - PUST! Men men, IMORGN 10 am står jag vid bankens dörr!!!

Fick lite bilder innan av Mirka - på mig XD haha som hon inte har flyttat över till mig förens nu (efter typ 4a månader).











Nej nu måste jag springa!

- Love, xox -


- Nope -

Ok, jag kom aldrig ner till sängen. Eller jo det gjorde jag väl men aldrig under täcket o nu har tiden helt sprungit iväg! Usch då! Blir iväg till gymmet nu! Woho! Ska peppa upp mig med bra musik i bilen, energi te o äpple! Haha, se om det kanske kan hjälpa eller om jag bara bli så himla kissnödig XD Inte lätt alla gånger, haha!

Låtar som verkligen får igång mig just nu är:
B.O.B Nothin' on you
Rihanna Stupid inlove
Daughtry (vilken som helst egenligen för de är så HIMLA bra!)

- Love, xox -


- Sleeping like a rock -

Jag somnade på två sekunder igår kväll! Så superskönt! Me tyvärr var jag lika trött när jag vaknade >< Typ mega seg just nu! Ska nog hoppa tillbaka till sängen en stund, power nap på 15 min!!!

Idag är vädret rätt tråkigt, 16 grader o regn, buhu! Vill egentligen bara krypa ner under täcket med en bok o en mugg te jämte mig! Det hade inte varit fel de, men måste iväg o träna. Vet inte riktigt hur kvällen ser ut så, lika bra att åka in innan jag börjar jobba igen =)

Vad har ni gör planer idag?? Njuta av solen kanske??

- Love, xox -


- Prediction -

''Caroline sweetheart, everything seems to be at cross-purposes today. Get an early night and remember, if you've been true to your ideals and your intentions have been good, you should find the Universe returning the favor.''

På facebook har jag den applicationen där jag blir spådd av en kvinna, något som man ska ta med en nypa salt. Tyckte den senaste jag fick var rätt intressan, hmmm! Vad kan detta betyda ;)

Nu är jag lite sur. Jag kan inte fixa min amerikanska internetbank o jag vägrar att ringa dem! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill itne! FUCK FUCK FUC FUCK! Men men, nu är klockan mkt o jag ska lägga mig. känner verkligen hur ögonen sakna börjar dra sig neeeeeerrrr åååååååååt!


Godnatt kära vänner!

- Love, xox -



- Everything is the military's fault -

Haha, ja idag har jag verkligen spytt gala angående militären o jag är inte snäll i mina ord om man säger så! Sorry, but true! Viserligen måste jag erkänna att mina tankar till militären ändrats drastikt o det är nog mesta dels för att jag hade verkligen en suvären diskution med Jeremy för några helger sedan.

I alla fall så allt här hemma som inte har gått har varit militärens fel (på skoj mer då. M o jag har skrattat en hel del över det!). T.ex ett ägg hade gått sönder i kartongen o vi fick inte ut det, så ja, militärens fel. Sedan så var vispen helt knasig så det var militärens fel det med XD hahaha! Inte lätt alla gånger.

Ja, detta är hur jag bearbetar min ilska. Har ni några speciella sätt att bearbeta ilska? Äta massa choklad eller hoppa o skrika? Tell me =)

-
Love, xox -


- Turning the house up side down -

Ja, ok, jag är fortfarande irriterad men inte fly förbannad som igår. Tur det. Men faktiskt kan jag inte klaga över att vara irriterad. Rätt skönt ibland o väldigt effektivit om man säger så.

Jag har vänt upp och ner på hela köket o nu är det verkligen TOPCLEAN! Woho, inte illa alls om jag får säga det :) Plus att jag känner mig ganska slut. Superbra, synd bara att jag inte hinner att gå ut o gå, kanske senare beroende på hur gymmet går.

Ja, så kan dagar se ut när killar är involverade....! Hur har eran dag sett ut?

- Love, xox -


- A new morning -

En ny morgon. En ny dag. En ny dag med nya möjligheter. Jag mår bra.

- Love, xox -

- Just take your gun and shot me -

Every day your wear a gun. Why don't you just shot me instead? Every day you are training with your gun. Why don't you just to train on me - JUST SHOT ME! Every day you're training to kill in war. Just take me as your victim and shot me....!

I do believe it would be less painful...!

I thought that they told and learned you to be man. I thought you were trained to be a strong. I thought they trained you to become a man! Oh I was so fucking wrong. You are just a wimp! Serious, how hard can it be? FFS just stand up. How in hell are you guys gonna survive a war if you can't even handle the life? Oh maybe there is a reason you are where you are today, you gave it up.

Don't think you can come and tell. The ears are closed and go and fuck yourself. Don't look at me, don't talk to me and never ever touch me again. You will regreat it so bad!

I'm pissed!


- The whispers from the Angels -

"Följ ditt hjärtas väg, du känner vad som är rätt för just dig."


Mitt hjärta skriker hans namn.....!

Nej nu börjar jag bli tokig här o massa saker måste jag hinna med med! Gaaah, får nog ta en promenix för att rensa tankarna lite o fortsätta med mina sysslor senare! Kan inte ens öppna upp mig för M o då är det verkligen komplicerat... haha!

- Love, xox -


- A monday morning -

Godmorgon!

Jag o Ulrika har kommit fram till att jag ska lägga mig i sängen klockan 11pm o inte får jag ha på datorn. Jag kan ligga o läsa o så o lampan ska vara släckt efter 11.30. Ja, vad ska jag säga! DET GÅR RIKTIGT DÅLIGT XD I alla fall sedan mamma var på besök.

Eftersom jag tränar så mkt som jag gör (5ggr veckan) så är det viktgt med sömn o bör ligga på 8 timmar per natt. O detta hade jag i bakhuvudet igår. Jag måste gå o lägga mig....! Mmm, men så blev det inte! Ficik väldigt intressanta meddelande igår som verkligen satte igång min tankevarksamheten o jag låg bara o tänkte. Inte bra! Sedan andas man in o försöker att koncenterar sig att inte tänka utan känna sig tom, som man ligger på ett moln, men ändå kommer de där jädrans tankarna tillbaka ;) Ja, jag ska la inte klaga egentligen.

Jag kom på en sak som jag inte har tänkt på innan, men som jag trodde var självklar men nääh! De var det inte, suck. Nu blir jag bara ännu mer förvirrad men glad.

Nu blir det nog frukost. Magen kurrar ju som bara den!

- Love, xox -


- Being inlove -

Jag tror jag verkligen blir tokig på mig själv..! I fredags natt så var jag den goda samariten. Vanessas ex typ somnade utanför Third och polisen var nära att anhålla honom. De frågade om vi kände honom o vi sa självklart ja o jag o Wes körde hem honom till The Base. Mmm, jag har lovat mig själv att jag inte ska gå dit, men det fick bli ett undantag.

Haha XD lite roligt att tänka tillbaka dit. Jag vet inte om det är bara jag eller om det finns folk där ute som jag med, att hur jävla full man än är blir man så gott som nykter (i alla fall känns det så) när man behöver hjälpa någon annan. Jag ringde till A.J o frågade om han kunde hjälpa oss om det skulle vara så. Han lät rätt glad när jag svarade men kanske lite besviken att jag behövde hjälp med att hjälpa en annan. Hehe, i alla fall så lyckas vi hitta hem till Matt's bostad (shiit, rena turen att man inte blev tagen på bar gärning. Flickor får inte vara där! MILT SAGT, haha). I alla fall ringde A.J tillbaka o frågade hur det gick o sa att han kommer vara där om en liten stund, så jag bad Wes vänta lite. När jag ser A.J kliva ur bilen är det som en lycka i hela min kropp bara stiger. Det finns faktiskt inte någon annan som jag har varit så förtjust i tidigare här. Visst, det har funnits killar o så men ja, A.J är speciell på något vis. Han kramar mig riktigt hårt o det känns verkligen helt otrolig. JA, jag är verkligen kär i denna killen o med tanken på att jag träffade honom i okt förra året o så fort jag ser honom blir jag knäsvag o tankarna bara vimsar runt - SUCK!

Det dumma med hela situationen är att Wes var där, o hela den historien är komplicerad i sig. Killar...! Kanske borde bli lagd åt andra hållet, men tanken att dejta någon tjej som är lik mig - HAHAHA XD då hade jag nog gått under direkt ;) Så nä, jag får hålla mig till det komplicerade med killar istället. I alla fall när A.J kysser mig får jag lite smått panik över att Wes ser allt i backspeglarna. Hade det varit en annan killkompis hade jag helt klart sagt att jag stannar på The Base över natten men nä det gick ju inte. Fuck!

Så ja, nu sitter man här i sina tankar o tänker på honom så man nästan blir tossig! Fasiken med! Fick ett psykologsamtal med Sam igår. Thank you SAM, you really are the greatest one! ♥ Kommer nog bli mer snack imorgon :) Längtar ärligt talat jättemkt XD hahaha!

(försökt hitta bilden jag har på honom, men hittar inte den just nu - ovanligt eller vadå...?!)

- Love, xox -

- Did she die -

Nope jag är inte död än men det skulle vara rätt skönt att krypa ner i en kista o sova sova sova sova! Haha näh bara skojar! Även om jag är sjukt trött hade jag nog fått PANIK om jag blev nerlagd i en kista, usch!

I fredags gick jag ut med tjejerna - till Third o ja, nu börjar det kännas att man kanske borde leta efter nya ställen att sätta klackarna i taket i. Man känner vakterna där, kommer in gratis, får gratis drinkar o shots, men ja, det börjar bli uttjatat nu - I WANNA SEE THE WORLD! O Gtown är verkligen ett jättefint område med flera barer o klubbar som man kan besöka.

Största anledningen varför jag vill börja gå till andra ställen är pga av alkoholen. Drinkarna är så jävla starka (sorry för de starka ordet!) o hela dagen igår låg jag i sängen XD helt seg. Viserligen var jag väl hemma rätt sen på lördagsmorgonen. Klockan 7 på morgonen om man ska vara exakt ;) Haha, man borde ha filmat när jag kom upp klockan ett! K's o M's miner var helt strålande. Visade sig att K hade precis vaknat jag kom hem o barnen kort där efter. Ja jag var ganska avis innan jag somnade faktiskt. Tänkte på Ulrika som hade sovit gott i sin säng HELA natten då jag hade varit ute o härjat. Ja, men det var i alla fall en intressant kväll, den där fredagen. Suck..... FUCK HIM...!



- Love, xox -


- If you don't have work, you create it -

dkgj%#(/#KNSDE#/%#HJSWFW&/¤%ER¤%# Så här öåter det ju nu hemma hos mig!!!!!!!!!

gaaaaaah, dumma mig!!!!!#¤%SD&SHJDGS¤%D%&


- It's friday morning -

Yeay, nu är helgen här! NICE, o skönt nog får man sovmorgon!!!

Trots att man har sovmorgon ska folk ringa o väcka en ;) Nä jag hade redan vaknat så det var ingen fara. Jag hade en jätte konstig dröm. Jag drömde om Stella o hennes tjejkompis o att jag skulle sova hos någon. Jag har inten aning om vart o jag väckte ett av barnen som blev helt vild - TOLV PÅ NATTEN! O mamman var inte alls glad. Dessutom skulle jag packera o det var typ att man skulle hoppa med bilen för att packera den XD Ja, helmysko helt enkelt. Jag funderar om jag drömmer på engelska eller svenska, men jag kan inte komma på det. Jag får nog sova med någon o se o jag kanske pratar i sömnen som kan avslöja vilket språk jag pratar på, hehe!

Jag ser verkligen framemot helgen! Jag vet inte vad som kommer att hända även om helgen är så gott som HELplanerad. Jag har bara en kittlande känsla i mig att det kommer att bli en rolig helg - Wieee!

- Love, xox -


- Blockhead -

Gah, nu går det under för mig! *uck *uck lks%¤hsdg#'sd" Dumskalle är jag verkligen!!!! Så smart som jag är tänkte jag hälla upp lite te till mig, men så tänkte jag så smart att jag borde hålla upp det i min flaska  - I PLAST! Men jag väntar med isbitarna eftersom tepåsen ska få .... öh, vad heter??  dela med sig av sina tesaker.. Jaja, skit samma, ni fattar väl. Så jag håller skållhet vatten i min plastflaska o vad händer då....?




JO DEN SMÄLTER JU!!!!! GAh så irriterad jag blir nu...!

Snart kommer nog M hem o då ska jag springa av mig mitt humör. Ska även träffa Sam som sagt. HAN KOMMER INTE FÅ DET LÄTT! Och tal om vattenflaskan igen. När jag skulle ta en bild tror ni inte jag heller ut lite av vattnet som fortfarande fanns kvar i den över min dator?!?!?! Jag ska inte ha tekniska saker så är det bara!



KNÄPPSKALLE helt klart mitt andra namn XD

- Love, xox -


- Videoblog -

Haha, jag försökte göra en hälsningsvideo men det gick åt pipan! Får nog öva lite mera XD

Huset är fullt med barn, vilket helt otrolige är jättelugnt. Fem barn fick jag med mig hem - NICE! Det blir att jobba lite länge idag med, men inte för sent som tur är så jag hinner med att åka o träna med! Sam Sam Sam SAM, jupp nu ska han plågas (haha, nog mer jag som plågas!)

Har hunnit svara alla mail som jag hade planerat plus några till men en skurk var då snabb på att svara, haha! Så får försöka svara på det ikväll. Snart är playdate(arna) slut så dags att laga lite mat. Hmm, men vad!?!?!


Bjuder på lite bilder istället XD










See ya later, bitches!

- Love, xox -




- Important person -

Tiden den bara springer iväg när man har mkt för sig. Ja jag känner mig faktiskt som en viktig person ;) O viktiga person springer tiden bara iväg för, haha XD Nä nu överdriver jag faktiskt!

Jag har fått iväg några av mina mail, tre av de viktigaste i alla fall. Några kvar o jag har fortfarande de två handskrivna breven kvar att skriva. Jisses!! Kanske inte dygnet vara 34 timmar i stället för 24?? Nä jag tror inte jag hade pallat det.

Nu sitter o äter lite rester - fiskgratäng som jag gjorde i tisdag. Lika gott idag med, mums! Men jag värmde den nog lite för länge så jag bränner mig på tungen o nu måste jag sticka iväg till skolan med o hämta barnen! Idag blir det short på, det är varmt o skönt ute - JIPPI!!

Talk to you later lovers ;}

- Love, xox -


- I can feel it in the fingers -

Tjosan!

Godmorgon kan jag inte riktigt säga eftersom jag har varit upp i flera timmar (ja Ulrika, jag har varit uppe ÄNDA sedan 7.50!!! ;)) men lite seg är jag allt o sängen lockar oerhört. Det kan jag inte ljuga om, men nej! Sova på morgon, nej det ska jag sluta med nu! Kan ju inte gå tillbaka till den gamla vanan som jag hade innan mamma o Tommy var över. Vaknade ändå vid runt nio varje morgon när de var här =) Jag är såååå duktigt, eller jag var i alla fall! JAG LÄNGTAR TILL HELGEN!!!! Vill sova XD haha! Älskar att sova! Mums! Om jag kunde få vara någon, så skulle jag vilja vara törnrosa! Bara sova i 100 år, woho, vem skulle inte vilja det? ;)

Idag har jag tänkt få iväg lite mail med. Gah, har så många att svara att jag nästan blir tossig :) Det finns nog inget roligare än att få brev eller mail, men det är allt drygt att få ihop tiden att skriva tillbaka! Men bra musik så jag ska nog få glöd i fingrarna. Jag känner att idag är det dagen :P

- Love, xox -




- Stiffness -

När man inte längre får träningsvärk blir man blir man lite stel i stället. Aj aj aj aj! Haha nä det är inte så farligt faktiskt =) Men min vad gör ont! Grr, jag som ska springa, grrr....!

Igår när jag kom till gymmet så var Sam där o jag skulle mer behövt en kram från honom men istället så retades han istället så han fick en smäll på armen! Haha, jag såg verkligen rött! Men jag behövde det. Man springer bättre på något sätt när man är irriterad. Jag kokade verkligen av ilska o jag tror inte han har sett mig så arg innan. Han fick verkligen dåligt samvete XD Jag drog med mig honom ut o vi pratade lite. Jag fick gråta lite o han fortsatte med sina jävligheter. Ja, nu känns det bra i alla fall o det var superkul på Zumban :D

Nähe, om M kanske kan komma hem nu så jag kan åka till gymmet o träna lite innan Vanessa kommer förbi!

- Love, xox -


- He's a JERK -

En stor fet en men jag älskar honom i alla fall! ♥

- Love, xox -

PS. Det känns bättre nu DS.



- Wise as a book -

Tillbaka till verkligenheten, yes indeed! M frågade mig om jag inte kunde skicka ett mess till honom för att se om hans telefon verkligen fungerade, haha XD Lite desperat lät han; "Jag har ju inte fått flera meddelande på jättelänge!"

Så snäll som jag är skickade jag ett mess ;)
"Hej M. Kanske du som ska ringa dina vänner och fråga om en simtur eller ta en fika på Starbucks ;)"

Ett pling hörs från övervåningen vilket betyder att telefonen fungerar. M tackar o läser vad jag skriver. Han skrattar till lite o säger - Du är klok som en bok! Yes, indeed, things are back to normal again!

- Love, xox -


- Tears are falling -

Man väljer inte sin familj, men kan välja sina vänner (någorlunda iaf). Man väljer inte vart man födds eller vart man växer upp. Man får leva på lotten man fick o vara tacksam. Sedan när "livet" börjar så kan man välja precis vad man vill. Det är bara en själv som kan stoppa en...!

Jag har valt ett liv på andra sidan Atlanten - LÅNGT IFRÅN MITT GAMLA LIV. Långt ifrån barndomsvänner, familj o det "vanliga" livet.

Jag trodde inte det skulle bli så jobbigt som det blev. Mitt hjärta är kluvet, min lycka är lost o tårarna de bara rinner - ÄNTLIGEN! 12 dagar har gått så snabbt. Det har varit roligt o intressant, jobbigt såsom tungt. Jag kom på igår natt att mamma o Tommy skulle åka idag o det kändes konstigt...! Första dagen idag med att jobba efter semestern man har haft o det rullade på som vanligt. Mamma packade o Vanessa kom förbi o ville kopiera sina bilder. Sista måltiden blev det på Cheese Cake Factory med mamma o Tommy tillsammans med Ulrika
(tack så jätte mkt!!!!) sedan var det att skynda till flygplatsen för att hinna tillbaka till jobbet vid 3.15pm.

All stress gjorde att jag glömde bort vad jag faktiskt gjorde. Jag berätta hur allt skulle gå till där inne på flygplatsen. Hjälpte till med passen o biljetterna, väskerna, förklarade vart de skulle gå o vad som kommer att ske vid säkerhetskontrollerna. När allt var klart o jag skulle lämna mamma o Tommy där jag inte kan gå längre börjar mamma gråta. Förlåt men jag avskyr när min mamma gråter o jag kunde inte längre hålla in mina tårar. Alltid ska man se stark ut inför andra - men ibland brister det. Även Tommy fick tårar i ögonen, men det var la lite mer att han också skulle gråta.

När de släpper av mig hemma i Sverige, när jag ska resa iväg, då är det inte tårar men idag - idag vill de inte sluta rinna.... Varför är det annorlunda idag? Kanske för att vi inte kommer ses på några år?!?! Kanske mamma vet något jag inte vet!?!? Kanske kan mamma se/känna vad jag ser/känner? Bara framtiden kan ge de svaren.....



Jag har fått min flörtiga sida av mamma. Det fick vi se på Dinern ;) Så här flörtar man med servitörerna så man får påfyllning av kaffe!

- Love, xox -


- Picture -

Tänkte att jag skulle försöka lägga upp lite bilder nu när man är så duktigt o gör lite sightseeing i stan. Jag var faktiskt för första gången på Arlington Cemetery o gjorde en rundtur! Det är verkligen storslaget!

Ja, men tiden springer iväg o nattens timmar är slagna.... SNARK ZzzzzZZzzzzzzzzzzZzzzzz

Lugn dag imorgon kanske?!?! Nja, troligen inte, men lite mer bloggande o svara på alla mail, jisses hallå eller :) Godnatt!

- Xox -

- Tired -

Mhm, det kan man säga att man är. Fast vet inte vad som gör en trött bara ;) Om det är min kära familj som är på besök eller om det är solen som vi vistas i så mkt, eller attraktionerna vi ser eller gymmet! Ja, verkligen en bra fråga!

Röd som en tomat är jag i alla fall! Sam fick sig ett gott skratt o Bobby han hissnade när han såg mig XD Haha, Alex han var tvungen att känna på bröstet och JA, man blir vit om man trycker. Micheal kunde inte hålla sig för skratt. Lol, ja, det var några intressanta timmar ikväll. Det gör inte så ont men jag är bara så jäkla het o blir så varm att jag inte vet hur jag ska få ut all energi! Jätte jobbigt XD

Tänk, det är bara April o jag är sönderbränd. Haha om man tycker mitt bröst ser roligt ut, så ska man se fötterna!!! HAHAHAH XD älskar mina sandaler jag köpte förra året med de har väl lite väl många remmar --- som man kan se på min fötter nu!

- Love, xox -


- Redness -

Ont ont ont ont!! Aj aj aj aj! Nu är det verklige solkräm som ska smörjas på ;) Solen är riktigt stark, speciellt när man sitter på en dubbledäckare genom hela staden!

Mamsen o brosan är över o man ska visa hela stad. Vi har gjort en massa saker o vi är alla helt slut på kvällarna o igår konstaterad mamsen o jag att de faktiskt bara har varit här i två dagar o sett jättemkt (nu är det då 3 dagar)! Våren har verkligen kommit igång o vädret ska vara helt fantastiskt enda fram till torsdag, då temperaturen ska sjunka till 16 grader med regn o åska ;) En dag för museum kanske o bio! De senaste dagarna har temperaturen varit på 24 till 33 grader - SUPERNICE!


- Finish -

Äntligen efter 17 timmar är det verkligen REEENT! Nu är jag även ren o ska bege mig till biltvätten sedan få det bli flygplatsen :) Hämta mamma o Tommy! Jag är ganska nervös faktiskt.....! iiiiiih, blir nog peppsamtal under vägen dit XD

- Love, xox -

- Alex toke my sunclasses -

Den skurken! Han tog verkligen mina solglassögon XD Men jag fick hans, hehe! Ja, vem är nu Alex. Hmm, tror det är Alex nr 3? Hmm, mm det stämmer nog. Det är Alex som jobbar på Starbucks i alla fall.

När jag kom in kunde jag inte välja vad jag ville ha! Hade fyra att välja mellan! Ganska jobbigt med Starbucks, så jag backade lite o gjorde Olle dolle doff o då kastar Alex en mugg på mig. HAHA, idiot ;) Hans kollega tittade jätteförvånat på honom o frågade om han kände mig. Han kände visst inte igen mig, troligen på håret. Alex kom fram till mig o såg ut som ett barn på julafton; Can I try your sunclasses? Please, please!! Come on, please! Så jag hade väl inget val. Han blev helt kär, haha! Stackars pojk.

 Så när jag väl skulle gå hade han lagt ner dem i fickan o såg ut som en ledsen valp att ge tillbaka dem. Så han hämtade sina glassögon o jag såg ut som ett miffo i dem, men men. Han ville så gärna ha dem, så han fick dem o jag fick hans. Tänkte att jag skulle ge dem till Tommy. Skulle visst vara något märke ;)

Nej nu måste jag återgå till städning. Första våningen klar, bara fyra kvar XD haha!

- Love, xox -


- Chicken sallad -

Utan kyckligen. Eller ja, kyckligen är i ugnen fortfarande så jag började med salladen :) Snart blir det gymmet! Yeay. Jag kommer typ däcka i sängen vid nio, om jag är hemma då vill säga XD

Nu ska jag nog ta ut kyckligen!

Talk to you later,

- Love, xox -


RSS 2.0