14 dec till 28 dec

Ja, da lamnar jag staterna for nagra dagar o aker hem till Sverige! Ja, jag gramer mig sa over detta, men som Sam sa till mig. Bara boka o lagg det at sidan, no big deal over it! FOCUS! Jupp, det ar vad jag tanker gora.

Visst, det ska bli jattekul att komma hem till alla nara o kar o det ska bli underbart att fa fira jul med dem dar hemma, for det verkar visst som alla ska hem till jul :) Ja, jag kommer knappt ihag nar hela familjen var samlad i lugn o ro sist gang :)

Men som sagt, jag gramer mig over detta med. Ska jag vara arlig har jag flertal ganger gratit over att flyga hem. Jag vet inte vad det ar med mig, jag kommer ju tillbaka hit, men ja, nagonting ar det som gor att jag kanner mig obekvam i hela situationen. Jag trivs sa bra har, det ar val det.

Jag ska inte satta upp for mkt krav pa mig nar jag kommer hem, den saken ar helt klar. Jag ska redan nu gora en lista vad som skall gora and that's it! Jag har semester o jag ska njuta av det hela, eller hur??

Nej nu far jag bege mig till gymmet ett slag o svetta av mig stressen som jag har!

Vad gor ni gor roligt?

Suck...

Hmm, jag ar uttrakad o trott o lite grinig! Gah, kan det bli varre? Jag vet inte vad det ar med mig, suck!

Niina ville traffas, men det kanns som man blir inklamd sa jag aker till gymmet med Vilma istallet. Det blir inte Zumba imon heller ;( sa jag gor tva pass idag o se om det blir nagot i morgon... Suck suck! Mkt som kretsar kring mig o jag vill bara krypa under tacket! Sova bort vinter? Varfor kan vi inte kora som bjornarna???

Jaja, nu ska jag nog slanga pa mig lite gymklader igen o fixa till mig ^^

Vad har ni for planer?

Gym gym gym gym!

For hela slanten :) Idag blir det cardio, Sam o lite bastu hoppas hinnas med :)

Gud vad jag alskar gymmet ^^


Pumpkiin patch fieldtrip

Japp, nu har jag precis kommit hem fran en utflyckt med mina barn o deras skola! Det var helt underbart roligt ^^ far forsoka blogga lite mer om det nu, men nu blir det att hamta barnen vid skolan o prata med Vanessa...........



Jag bara alskar o alskar mer detta land! gah, hur ska jag nagonsin kunna atervanda...?


En fredagskvall..

... nya bevis att amerikanare inte kan kora i trafiken!!! SPECIELLT INTE I FH! GAH!
... traning med Sam dar han slog mig! Jag kommer ha blamarken pa min vanster axel
... handritad vagbeskrivning ;} Thanks Maurice ^^
... i tid (ganska sa....!)
... ett stort vitt leende (... lalalal...)
... tre killar pa samma gang, ojoj! Nej, nu far det vara slut att prata med killar (sorry dudes!)
... mellan cola (tva stora "color" hemma i Sverige!!!!)
... movie - ME LOVE (DEN SOG BALLE....! GAAAAH)

Ja, lite uppdateringar fran 18 till 01 ^^ mkt kan handa har, tihi...

Godnatt!

Jag vet...

Jag suger på att blogga just nu! Mhm, jag vet detta!

Ja men jag har ingen riktigt inspiration att skriva, eller, det är en lögn. Jag har hur mkt som helt att skriva om, men jag finner inte tiden att berätta allt :( Sorry, forgive me for it!

Jaja, jag trodde att jag skulle få träna med Sam idag o få ta det lugnt i morgon, men icke då! Gaaah, jag som inte alls känner mig mega pigg, men det får bli att knarka tabletter imorgon med o ta det lugn. Känns som jag har feber men det har jag inte, bläää! Gah, jag har inte tid med detta ;(

Nu blir det att sova! Godnatt med er alla!

pusspuss

Usch!

Mar inte bra! Gah, kan man bli mer frustrerad?!?!?!

Brr, jag kallsvettas, troligen lite feber trots sex alvedon o tva andra piller :( Det ar fan inte rattvist att min kropp gor sa har med mig!!! Maste prata med Sam om det o se om han kan hjalpa mig! Ja nu blir det sangen o se nagon film - Heroes, Dexter, nagon film??? Jag vet inte an, men massa sockar pa fotterna o kudden pa magen!

Ska nog se till att somna gott o onskar att jag sover hela natten lang!

Godnatt!

Tihi..

... hittade denna med pa youtube ^^



Blir jag hemmafru har i amerika! KOM O RADDA MIG DA ;}


HAHAHAHA!



Nar man mar daligt ar det aldrig fel med ett skratt. Jag tittade in pa posh24.se o hittade denna lanken dar! Ja, ont i magen det har jag men aven av skratt nu ;}




Bilder upplagda pa Facebook!

Medan bilderna laddas pa Facebook, tankte jag vara duktig o skriva lite mer, tihi ^^ Jag bor ju egentligen beratta om lordagskvallen, men jag ar fortfarande seg men gor jag det inte nu, ja, da blir det nog aldrig av ;} Jag kanner mig allt for val...!

I lordags var jag medbjuden till German houseparty i Collage Park. Efter att inte festat riktigt ordentligen pa mega lange var jag helt exalterad! Jag gjorde i ordning mig hemma o det blev en svart tubtop klanning med svarta leggins o vita skort (haha inte bra val med skorna ^^)!

Efter ha tittat pa internet efter buss o metro, blev jag helt forstord! Gah! Varfor gick det inte ihop sa jag messade till Vanessa o hon korde mig till Tenleytown dar jag tog metro till Collage park! Jag blev lite nervos nar jag skulle byta tunnelbana i Galllary Place, hehe, jag hade ju spriten i vaskan(!!) o det var flera poliser som hade arrensterat nagra ungdomar, men vacker o blond med ett leende som en solstrale gick det bara bra! Sittade pa andra pendeltaget fick jag nagra blickar ^^ Tihi, me like the attention, hell yeah! De var speciellt tva killar som satt pa andra sidan som sneglade ganska mkt o nar de klev av pa nagon station stannade de utanfor mitt fonster o tittade igen o log ;} Vad kan man gora en annat an att le tillbaka o vinka ^^

Val framme i Collagepark var det Ian o Mebrahtu som plockade upp mig vid stationen o sedan satt jag o Vilma o pratade o drack vara Smirnoff Ice. En lugn o trevlig forfest maste jag saga. Nar klockan hade tickat ivag till kvart over tio sa blev det att satta sig i bilen o bege sig. Nar vi val kom fram sa var det jag o Vilma som tog ledningen in i huset. Vi motes av en vag av tyska! Shiiit, vilken chock det blev! Ar van att hora engelska o det kandes som man kom till en helt annan varldsdel! Men i alla fall traskade vi in, tva blondiner med en dros av morka killar efter med deras harliga stil att ga! Haha! I like my gang ^^ Ja, da var det blickar igen!

Vi gick ner till nedervarningen for att spela beerpong, vilket var ett superharligt spel att spela! Varfor har vi aldrig alkoholspel i Sverige? Gah! Trakmansar....! Vilma o  jag vann en gang mot Ryan o hans partner som jag tror hette Gary! Usch, jag med namn! Det ar da inte latt..!

Jag hade jattekul o dansade o flortade som bara den, mhm! Det var blev lite mkt i magen maste jag saga o sushi var ju inte bra att halla mig stadig pa fotterna! Haha nej nej! Det var inte for illa faktiskt. Jag hade jatte kul o man var val lite "dum" men det kan man val vara lite ibland! Dum pa ett bra satt mamma! Ja det gar faktiskt!

Vi var nog hemkomna runt halv fem tror jag! Jag hade ingen koll pa tiden faktiskt! Det hande en liten olycka da vi skulle aka hem! Gah, att oturen just skulle handa mig! Vi var lite manga i bilen snabbt o smart tanker CL att hon kan hoppa in i bagagen, men marker snabbt att de var lite val fullt med IKEA saker o skulle inte ha det allt for skont om hon skulle sitta dar! Medan tankarna fortfarande snurrar (da det gar lite mer langsamt med alkohol i kroppen) stanger Holio (tror jag han hette!) luckan med all kraft han har, men tanker inte pa att lilla CL star i vagen o far da den dar javla bagageluckan i huvudet! AJ! Ja, det gjorde mega ont! Fast fyra killar som fragar hur det gick o fragar om jag bloder, ja, det var faktiskt lite okej ^^

Val hemma sa var det att lagga sig i sangen lite snabbt o Mebrahtu kommer in o fragar om han fick sova dar med! Visst, det ar en stor sang! Sa da blev det att gora i ordning sig for natten, bort med allt ackligt smink o borsta tanderna - FRESH! Nar man har sin tid pa toaletten vill man vara i fred, men icke, det gar inte! Da borjar Ian o han som slog dorren i huvudet pa mig, banka pa dorren o fragar hur allt ar med mig! Jag haller handduken i ansiket, for hur snygg ar man nar man precis har tvattat sig? Helt rod o lagom lullig i kroppen! Hehe, men jakla envetna ska de vara sa de lyckas ta bort handduken o se att allt bara var bra! In till sangen igen men far inte sova for Ryan kommer in o fragar om jag vill ha donkan mat! Blaa! Mat?? Nope det tror jag da inte min mage vill ha! Tredje gangen stord, ja da snurrar allt sa det blir en nypa frisk luft! Fick sallskap av Holio en stund o det var skont att bara sitta ute lite :) Efter en otrolig langtan efter att dricka vatten smyger jag in till koket, men Ryan o Mebrahtu marker mig anda o jag sitter o pratar med dem ett slag! Nar jag val hamnar i sangen sager klockan att den ar tjugo over fyra. Inte for sent tanker jag, men till min forvaning marker jag dagen efter att klockan gick fel sa jag la mig snarare runt sex! Blaaa! Ja, men jag hade tur!

Mebrahtu hittade aldrig in till sangen, tur de kanske ^^ Han somnade pa golvet i vardagsrummet med byxorna nere - DONT ASK! Sondagen blev lagom slapp o jag ville inte rora pa mig innan halv fyra! Helgen forsvinner sa snabbt nar man festar men man har minnen for livet i alla fall!

      

Det ar bara att klicka pa dem sa kommer de upp lite storre! Finns mer bilder pa facebook om ni vill titta in dar :)



Forkylning atervant!

Ja nu borjat jag kanna mig lite forkyld igen. Hostan kommer o huvudet varker som bara den, suck! Ja det blir att knapra alvedon for sjuk(???), det har jag inte tid med att vara...!

Kurera:
Mkt te
Mitt dubbla tacke
Dumma sockar
Vantar
Schalar
.... o mkt klader!

Brrr, det borjar bli kallt nu!


Party in the USA

It's a party in the USA! Ja kanner ni till Miley's "nya" lat? Den ar stottskont om jag far tycka till o den stammer sa bra till livet har! Igar var det drag hos tyskarna o det var hur nice som helst. Tyvarr mar man ju inte lika bra dagen efter blaaaa!

Har faktiskt precis kommit hem nu, jupp festen varade lite lange kanske ^^ Hehe ne, inte riktigt men jag sov hemma hos Ian sa kom inte ur sangen foren typ halv fyra o da var det dags att forsoka bege sej hem. Det var inte det roligaste att sitta pa bussen maste jag saga! usch, tur hade jag en trevlig chaffis :}

Nu ska jag hoppa in i duschen, for det behovs verkligen, ta pa mig lite snygga mysklader (haha jag borde egentligen visa hur jag akte metro, men det var nog vara censur pa det ^^ sorry..!) Ja, dusch o sedan gora sig i ordning for att bege sig till Starbucks med Julia!

Kommer KANSKE (bor i alla fall) lite mer uppdateringar med bilder fran gardagen! Ja det var helt crazy, precis som IT'S A PARTY IN THE USA.........! yeah


Pain..............

Oh yes indeed! Im in pain!

En tuff dag pa gymmet, men totalt vart det ^^ Nu har jag bara ont ont ont ont ont ont ont o ar mega trott sa nu blir det att slacka ljuset o njuta av sangen... snark.....................


30 grader!

Innan idag var det rätt skönt. Det var runt 22 grader o vindstilla men nu är det 30 grader o jäkla fuktigt! Bläää. Nog att jag gillar att det är varmt, men fuktigheten?`När ska den ta slut??

IDag blev det att sluta tidigare, vilket man inte kan klaga på ;} Grannen skulle ta barnen till musikskolan för hon ville gärna se vart skolan var o hur hennes sons lärare var! Kan ju inte klaga. Nu ska jag nog städa lite, kanske ut o krafsa löv med. De har ju börjat falla nu i alla dess färger!

Hård träning med mina nya handskar ^^ Helt kär i dem o sedan blir det nog utgång eller bio! Wiee! Kan nog ha på mina vita KORTA shorts ikväll utan att frysa! Ha en bra fredag!


Happy, so super happy!

Ja, idag ar det en underbar dag. Vad kan det bero pa? Jag vet inte? Solen, kyllan blandad med varmen, alla underbara vanner, karleken till min familj, gymmet? Ja det ar nog lite av varje!

Jag ar sa superglad o det verkligen bara stralar om mig :] Kanske darfor alla killar vander sig om o tittar ^^ me like attention, tihi! Jag ar sa tacksam for allt, allt i mitt liv. Alskar livet. Alskar alla mina vanner. Hemma i Sverige, hemma har i USA, ni i himlen. Ja alla bar jag med mig i mitt hjarta! Nu ar sa speciella alla i mitt liv o det ar ni som jag mig speciell. Ni gor mig till mig!

Oops, ni springer tiden ivag igen ^^ Inte latt nar man vill skriva o beratta allt for er nar tiden o jag inte ar sa bra vanner ;}

Karlek till er alla! Ni vet val om att ni ar vardefulla! Speciellt for mig ^^


It's shaking time!

Jupp, nu bar det ivag till zumba... WIEEE har langtat sa hela dagen efter detta! Det ar alltid lika kul (trots att jag bara ha gatt en gang ^^) att fa skaka o hoppa runt o vara allmant galen ;} trots allt, det ar ju det jag ar...!

Se om Sam kanske tittar forbi som han gjorde sist gang ;} nice nice! Forhoppningsvis sa kommer Ulrika med med - SUPERNICE!!!! Oj, nu maste jag verkligen sticka. Vill ju inte komma forsent ^^ Vill ju sta langst fram and do some show off ^^



Jupp super crazy me is on my way to ZUMBA!!!!

;}




Mums!

Det var jattegod kyckling Monica hade gjort o sa blev det potatismos till! tyvarr inga gronsaker men det kan jag ata upp mig ikvall!

Nu blir det att bege sig till skolan o hamta barnen! idag har N fotboll sa det blir en lang dag pa skolan, men det gar bra for mig i alla fall ^^ Kan sitta o lasa en bok eller nagot...

Jag maste bara hinna o kopa min soja latte med karamel! Gah annars dor jag ^^


Brr, det ar lite kallt, med, bara 21 grader o blasigt! Kanske fa ta med mig en troja ;}


Chicken...



Time to meet Monica over chicken. yummy! So hungry <3


Lunchdejt

Nu tror jag det ar dags for mig att gora i ordning mig till min lunchdejt med Monica!!! Blaaa jag hatar attstressa mig vag nagonstans, men idag har jag faktiskt mej sjalv att skylla. Har ju bara legat i sangen o njutit av gossip girl :)


Sockerkaksbakning!

Det är något jag har funderat på nu sen klockan fem! Gah jag är så sugen på smeten o det skulle vara gott med nybakta sockerkaksbitar (dock är jag inte överförtjust i sockerkaka, men barnen kan ju ha det till snacken!) så nu ska jag nog resa på mig o baka något gott =)


Okt. 5



Time to pick up the kids now :)


Dags för duschen..

Jag har längtat så efter denna långa varma o underbara dusch hela dagen! Så ska snabbt in i duschen o göra mig fräsch, sedan kan jag nog skriva några rader till innan jag sätter på Gossip girl o sedan blir det nanedags ^^

Så lycklig idag ♥



CL is staying in the States!

Idag vågade jag klämma ut frågan om min förlängning. Jag skickade ett mail till världföräldrar när de var hemma i Sverige på semster om att jag gärna skulle vilja stanna ett halvår till. När mamman sedan kom hem berättade de att det måste ta itu med visa saker innan de kan ge mig ett svar. En månad behövde de på sig.... Det var en lång månad måste jag erkänna! Det var flera som frågade mig om jag skulle få stanna o jag svarade hela tiden att jag inte visste o att jag skulle ta upp frågan efter september.

Frågorna blev mer o mer tyngre ju längre timmarna gick in i okt o idag klämde jag ut frågan. Haha det gick lite roligt till ^^ men till svar fick jag i alla fall: Vi pratade om det i veckan o vi bestämde att vi vill att du stannar! Gaaah, jag kan inte skriva i ord hur lycklig jag är för detta! Det går inte...! Tårar rinner av lycka o ett leende på läppnar har jag bara haft idag (haha, kanske det är så många som har flörtat idag ;}). Livet är underbart o jag njuter av varje sekund jag får stanna!

Kärlek ♥


Inte lätt att vara arg!

Nej det är det verkligen inte. Suck, gud var det tar på krafterna. Jag skulle egentligen skippa gymmet igår o legat o vilat. Kanske varit bäst, men men, men så gjorde jag inte. Geovanny o Maurice fick sig en slänga, oops! Tur att inte Sam var där i alla fal ^^

Jag hade en sån huvudvärk o jag vet inte hur många tabletter jag tog, helt klart över limiten tror jag! Men men. Vaknade med huvudvärk idag med, men det känns lite bättre med att ha duschat o gjort sig fräsch!

Ja nu kurrar magen så jag tror att taket lyfter! Dags för lite brunch kanske!


Dusch, två alvedon o kudden

Ja det är precis så jag känner! Visst kan man få känna så ibland? Jag borde inte all träning på gymmet eftersom jag kände inte helt tiptop :S När Sam körde med mig (även om övningarna inte är överdrivet svåra fick jag kvälvningar) o hela världen snurrade. BLÄÄÄ....!

Det blev tio min uppvärmning, 30 min med Sam o sedan blev det inte mer än 10 min cardio. Haha det måste se rätt roligt ut när jag vinglar ut med händerna för munnen. Nej, jag har inte fått magsjukan eller svininfluensan,  jag gillar bara att ge allt!



Jag känner mig inte helt i tomform. Det är mkt som snurrar runt i mitt huvudet o det känns bara tungt. Suck, ja så kan det vara ibland....



Mini a!

Jag ar verkligen sa fortjust i den lilla grabben!

Idag hamtade jag honom pa dagis o visst, det kom lite tarar men det var inte sa hysteriskt som det kan vara ibland :/ :} Han fick sin favvokorv o sedan blev det en promenad hem, vilket tar ungefar en halvtimma. Det ar tyngre att ga med en barnvagn an att bara konka pa sig sjalv...!!! Uppfor!!

Eftersom han vilar pa em en stund sa var det valdigt lugnt for min del. Nar han vaknade sa blev det blojbyte sedan en smothie, mums! Sedan var det att ga igen ^^ Nu skulle vi ga till N o A's skola o hamta dem. Fem barn hade jag koll pa nar vi skulle hem. Inte det roligaste nar man behover korsa sex korsningar men barnen var jatte duktiga sa det gick galant!

Nu ar det lite lugnare. Mini a har gatt hem o nu har jag bara fyra barn. Eftersom jag ska forsoka ga sa tidigt som det gar tankte jag borja med maten nu :}

Hur har eran dag varit?


Ticket!

Usch, ja nu har jag fatt min forsta, men sista (A) boter ^^ Jag blev inte stoppad av polisen, jag blev inte tagen pa kort, de korde inte ivag min bil! Haha det var inte sa dumt anda. Jag hade bara parkerat fel ;} Sant kan ju handa med, eller hur!


RSS 2.0