Nonz'

Idag blev Frida o jag väckta av min telefon. Det var Nonz' mamma =) Hon ska nämligen beställa biljetter till Nonz'! Det är så himla roligt att det är vänner från Sverige som ska komma över ^^



30 juli till 16 augusti är min babe här ^^


Turistlivet!

Trots att det är heltäckande molnighet i DC idag har vi bestämt oss för att leka turister. Eller ja, Frida är ju en turist och jag har inte sett allt så leka o leka blir det väl inte.

Det blir så att vi drar ner till The Mall med alla memorials. Kan vara rätt skönt när det inte är stekande solsken, fast bilderna kanske inte blir lika bra, då får vi allt gå tillbaka o ta nya kort.

Det kanske även blir en begravning vi kan gå o se, det var något mer millitären o det är inget vi har hemma så det kan bli intressant. Sedan finns det ju en massa museum så kanske att vi går till Spy museum och kanske till Madame Tussauds som finns här i DC!


The King of Pop is Dead

Idag dog världens kända popkung, Micheal Jackson. Han hittades av en av sina anställda i sitt hus som kontaktade 911. När ambulansmännen anlände var han medvetslös och de började med hjärt och lungräddning. De fortsatte hela vägen till sjukhuset där det sedan togs över av sjukhuspersonalen. Tyvärr gick det inte rädda popkungens liv och han avled 1.07 pm LA time!





Sidor du kan läsa om den tragiska popkungen kan du hitta här.

Första dagen i DC med gumman!

Vi kom iväg lite senare än planerat (alldeles för mkt hårproblem). Vi tog caben ner till ambassaden o parkerade där. Sedan gick vi i Georgetown! Det är så himla skönt att gå där igen. Vi gick in på Ben &Jerrys och jag bjöd Frida på en shake och gumman var helt såld! Det märks vem som bor här o vem som är turist. Vi gick sedan o fixade naglarna o lite vaxning blev det med! Så nu är pojkarna säkra ;) haha!

Det finns ett gammalt stenhus i Georgetown som jag bara har gått förbi men aldrig kommit in i. Vi gick in där och det var helt fantastisk känsla! Det var verkligen gammal o det var en trevlig man som berättade om huset. Huset var byggd 1766 och varit bevarat sedan dess. Det var föräldrarna o sex barn samt 6 slavar som bodde där under samma gång. Ni skulle se bakgården, den var hur vacker som helst o det kändes precis som ett hem för mig!
Det som var lite läskigt var översta övervåningen, där barnens rum hade varit. Redan när jag hade kommit upp för trapporna ropade jag ner till darling att det var något som inte stämde här uppe och som svar fick jag "Det känns som det är någon som stirrar på en!" Då bara vände jag o gick ner. Jag fick verkligen gåshud!!! Det andra i huset var hur mysigt som helst.

Vi tog en tur i caben hem till Ulrika där vi fick god paj o bara nöjt.

Väl hemma tog jag på mig bikinin o hoppade (hmm) i poolen o vi har skvätt lite på varandra. Det är verkligen skönt med pool nu när det är så varmt. Idag har det varit 34 grader ute, nu kanske det är nere i 26 28 grader. Inte helt fel! Jag verkligen älskar vädret här, jag älskar naturen, jag älskar folket! Jag älskar hela landet! Det är här jag hör hemma ^^

Nu kanske det är dags att skölja av kloret o göra sig i ordning. Jag o Frida ska ner till The Waterfront o träffa en tjejkompis o hennes gäng. Kommer bli nice nice evening!

LOVE ♥

Jetlaggad...

... eller inte!

Känns helt fantastiskt! Känner inte alls av jetlagen. Jag sov typ fem timmar på planet bara, haha. Jag fick sova på fyra säten och det var inte heller helt dumt! Det bästa var nog att jag hade med mig en egen kudde, det är min nyaste resekompis ^^

Frida, my darling, följe med mig hem! Vi kommer ha så sjukt kul! Borde snart kolla på kartor o planera vår resa nästa vecka! Igår somnade vi lite efter tio och gick upp halv nio nio. Jag fick faktiskt slita med att inte gå upp för tidigt. Jag vaknade första gången vid tre och var klarvaken (inte klockvaken (= !!!)  men lyckas i alla fall somna om och vaknade några gånger till under natten men strax efter 8 satta jag igång datorn o började läsa runt lite på FB o andra bloggar =) Helt trevligt att läsa andras bloggar!

Frida steg upp o tog över datorn o jag hoppade in i duschen. Haha gumman min är så rolig eller så kanske det är jag som är det, jag vet inte riktigt. I alla fall, hon är duktig o skriver blogg först o sedan tittar runt på övriga sider. Hmm, kanske man ska börja med, för det är egentligen så att jag är jätte sugen på att skriva lite i bloggen o berätta roligheter för er, men det är andra spännande saker som jag vill titta runt o sedan när jag är klar är jag antingen för trött eller tappat suget att skriva, suck! Det finns bara ett ord för detta o det är : CarroLinne ;) haha..

Have a good one ;)

Home sweet home!

Ja nu är man hemma i DC igen! Nu känner jag mig allt mer kluven än innan! Jag vet i alla fall att jag egentligen inte var redo för resan hem till Sverige!

Jag har haft jättekul med alla hemma och haft det hur skönt som helst. Det är ett hem jag har haft o känner mig hemma i men som någon sa, jag behöver spacen från mina föräldrar, det som sker i familjen blir mer som en iaktagelse än vara en i den. Jag behöver 8 000 mil från dem (eller hur många det nu är!)

Det kändes konstigt att komma hem till DC men det var skönt på samma gång. Så fort vi landade släppte min smärta i mina knän o inte känt av dem sen dess. Helt lustigt, men det kan bero på kylan!

Det är konstigt att vara tillbaka, mina barn är inte här o inte pappan i familjen. Det är bara jag o K o Frida! Skönt att Frida är här ^^ Men det är för lugnt i detta hus. Suck, känns tungt att inte behöva jobba eller träffa mina barn fören i augusti! Känns långt! Men det gör ju att jag ser framemot att börja jobba igen till hösten ^^

11 veckor betald semester är f*n inte helt fel ;)

Ett badrum med 17 personer + 1 !

Hur har er midsommar varit?

Sena uppdateringar om Midsommar men det gör la ingenting. Jag var uppe i Dalsland i vår stuga med släkt o vänner till familjen. Vi var 17 + 1 med en toalett! Helt sanslöst att det gick runt =)

Jag, mamma och min bror åkte upp redan på onsdagen till våran stuga i Gustavfors, Dalsland. Det är min morfars föräldrarhem som vi alltid har åkt till någon vecka under sommar året. Tyvärr är min morfar sjuk sedan fyra år så de senaste åren har man inte varit där allt för ofta! Det är synd för jag trivs verkligen där.

Vi har ett stortlitet hus eller hur man ska säga. Det ser ut att vara stort från utsidan men det är gammalt o omodernt. Jag skulle vilja bygga om hela huset, eftersom släkten allt blir större och större. Mamma pratade om smårenoveringar men när jag kommer dit vill jag att det ska vara bebottligt. Visst det är det nu men det var trångt! Vi nästan sov på varandra, haha! Att lägga mellan en halv till en miljon på det skulle jag lätt kunna göra. Bygga om vinden så man kan sova där. Bygga om hela undervåningen, fixa toan, ta bort de äckliga golven och göra fint trägolv, fixa köket osv. Det ska inte vara ett lyxhem man kommer till men jag vill att hela min släkt ska kunna ha det bra o om det är mindra vackert väder ska man kunna sitta tillsammans o mysa. Vårat hus i Gustavfors för oss samman, vi kusiner på mammas sida har våra minnen o de olika öarna som morbror tog oss ut till. Ja det är glada minnen vi finner där. Därför är det även viktigt att inreda det i gammalt stuk så vi inte tar bort farmor från huset =) The awesome spirit that she brings to it!

Sedan på utansidan skulle jag vilja jämna ut hela trädgården och hygga ner slyns som har vuxit alldeles för högt och bygga om lillstugan, fast den är rätt okej, mer göra det fint fint! Haha! Vi börjar bli en stor släkt o alla har sina respektiva och det skulle vara trevligt om man kunde bygga ett litet utehus som man kan sitta i. Det är ju så skönt att vara uppe i norr under sommaren. Det blir ju aldrig mörkt!

I alla fall, jag skulle inte berätta om mina framtidsplaner (detta är nog om 8 10 år :P så mamma moster o morbror får göra de nödvändigaste renoveringarna fram tills dess) utan om min midsommar. Vi kom på redan på onsdagen för vi hade tänkt att vi skulle klippa gräset o fixa o dona lite, mammas idé. Tyvärr fick vi inte igång gräsklipparen och ingen handklipp hade vi heller så vi gjorde inte så mkt. Mer öppnade upp huset och planerade alla bäddar. Först var det planerat att vi skulle vara 11 stycken under midsommar, men det blev ju 17 + 1 på fredagen.

Moster med hennes underbaring till sambo kom med hans två barn (mina plastiskusiner) o min kussestor (hon är inte fet, utan hon är min äldre kusin) på torsdag eftermiddag och jag o kussestor gick ner till kanalen o paddlade lite. Senare kom även in syster med hennes sambo och deras gemensamma barn, min systerdotter. Där var redan 2+1 som nte var planerade fast hon kände att hela släkten skulle samlas och det vill man inte missa. Sedan kom mammas två barndomsvänner med deras son, snorunge skulle jag mer kalla honom...! Haha ;) Vi började redan då att äta gott o njöt av det regniga men vackra landskapet som Dalsland är!

Fredagen kom min kusseliten (min kussestors lillasyster) o henne pojkvän, dessa var inte heller planerad men samma sak här, när släkten samlas, där är det svårt att hålla sig borta ;) Även min kära morbror och hans sambo kom upp. Ja det är inte många som är gifta i släkten, men även om de inte är ingifta tillhörde släkten med hull o hår =) Jag verkligen avgudar min släkt. En gång har jag hatat den o föraktat den högt, men dum tonåring har väl alla varit mer eller mindre. Huvudsaken är ju egentligen hur man ser på saker nu!

MIdommar afton var fylld med god mat, sill o potatis, korv och köttbullar o massa jordgubbar, mums! Till kvällen åt vi grillat med god sallad o potatissallad! Ja, min midsommar var helt nice. Det som var något mindre bra var vädret, men som sagt, det är midsommar o dess väder. Var det någon som hade fint väder?

Lördagen kan man väl säga bara passerad. Mamma blev sjuk o alla andra kände la av mer eller mindre av dagen innan. Min kära morbror och hans sambo åkte hem samt min kusseliten med hennes sambo. Blev lite mer rum o mindre kö till toan, haha!

Traditionellt har vi börjat att gå ner till pizzerian Alcatraz minst en gång när man är en stor grupp. Riktigt trevligt och gott!

Söndagen handlade mest om att städa o packa o köra hem igen, fyra långa timmar! Ska egentligen inte klaga för Panne har ju 10 12 timmar till sin stuga!

Detta var en av de bästa midsommar som varit pålänge (har jobbat de tre senaste typ!) och det var underbart att träffa alla släktingar! <3


Tiden som bara springer iväg!

Ja,nu har jag varit hemma i Sverige i två veckor o imorgon bitti beges det hem till DC =) Längtar så ^^

Gumman min kommer följa med mig hemma, i hela tre veckor! Jag har stora planer över vad vi ska göra. Vi får diskutera allt när vi flyger tillsammans! Jag tar tåget till Köpenhamn imon, måste upp vid halv sex. Oops det är bara om fem timmar typ! Lite mindre. Gumman flyger redan från Gbg. Bara så ni vet är det oftast billigare att flyga från Sverige till DC än att åka från Köpenhamn till DC!!!

Jag har haft det underbart här hemma! Känner mig klyven över vad som är hem o inte! Suck! Båda är mina hem men vart hör jag hemma? Shiit, stora frågor. De får jag fundera på min långa resa till Köpenhamn!

Nu är det dags att sova! Godnatt med er =)

När längtan blir plågsam!

Mamma sa igår att min kusse stor kanske inte skulle komma fören på fredag. Då bara sprack allt! Ska jag överleva att vara här med min lillebror o två plastkusiner samt en kompis till min bror. Alla i åldern mellan 15 tilll 18! Vadå döda mig långsamt.

Efter det skickade jag ett meddelande till kusse stor o fick då svar att hon kommer visst upp idag! Wiee, så härligt! Kära moste trodde de skulle vara uppe till tolv, jovisst tänkte jag. Då måste de åka runt 6 på morgonen o det tror jag då inte att de skulle göra. Jag gissade att de skulle vara här runt två, mer rimligt. Klockan är snart två, om två min, men inte är de här en. De var i närheten av Värnesborg för en stund sedan så snart är de här =)

Bara ett ord: ÄNTLIGEN!

Jag är en mördare!

Och en stolt sådan!

Det finns så otroligt mkt mygg här och de bara älskar mig! Suck... Jag har nu fem myggbet och jag har dödat minst sju stycken mygg! Gah ur ska jag klara detta? När jag kommer hem till DC kommer folk inte känna igen mig för jag är helt röd o svullen.

Ingen som har något bra medel mot mygg?

Anlänt!

Nu har vi kommit fram till Gustavfors, Dalsland!. Det är skönt att vara hemma på något vis, men visst saknar man det praktiska livet i DC.

Jag o min kusse stor får ta övervåningen! Om då inte min käre morbror o hans sambo kommer på fredag eller lördag. Det är deras lilla rum eller hur man ska säga. Jag trivs jättebra här uppe o det finns många vackra minnen. Jag vill bara springa ner till kanalen o hoppa i o bara minnas minnas o minnas de tider då man var liten. Fast nu är jag alldeles för frösen av mig så jag får nog allt vänta med att bada.

Jag har stora planer för mig o min kusse stor. Imorgon när alla kommer så har jag tänkt att vi ska ut o paddla. Hur roligt är inte det. Jag kommer ihåg när vi paddlade med skolan i sjuan tro jag det var. Jag paddlade med Malin o Jessica o gud vad kul man hade då! Det finns många vackra sjöar o öar här omkring o lite paddling blir ju motion så jag bara längtar tills kusse stor kommer =)

Det kommer komma en drös med människor hit. Stackars vårt lilla hus, hur ska detta gå. Jag vet inte hur de har planerat med sovplatser. Helt säkert kommer vi bli 11 stycken men det kan lika väl bli upp till 19 stycken! Shiit. Undra vad grannana kommer säga. Tur väl har vi bara tre stycken, haha! Släkten Andersson har kommit till stugan o då vet man aldrig hur det blir ;) Oops. Jag har faktiskt en ganska så skön familj o släkt, det kan jag inte neka. Oh jag är helt upp i varv nu. Jag vill att  midsommar ska börja nu!!!



Mamma har lite problem med gräsklipparen o trimmen, haha! Ser lite roligt ut. Vi har fått handklippa runt huset. God vad jobbigt det är! Jag är så glad att jag lever på 2000-talet....


Godmorgon!

Klockan är lite över halv åtta o jag är inte alls van vid att vara uppe så här tidigt! Suck, jag vet inte hur många (få) timmar jag har sovit inatt! Alldeles för få. Jag tror jag somnade runt två kanske. Sedan hörde jag att mamma ropade runt sex halv sju men jag svarade inte. Jag ville fortsätta sova.

Nu när jag väl har tagit i mig i kragen för att kliva upp, då är toan redan upptagen, vill ju duscha så man ser lite fräsch ut när man ät ute på vägarna! Haha som Panne sa igår när vi var ute o gick. Shit, du ser ju ut som värsta kändisen. Nja det är man inte riktigt än, men kommer att lämna mina fotavtryck för framtiden. Allt jag bara behöver göra är att minnas, haha (insideskämt nu för tiden!)

Nu är nog mamma klar tror jag. Då blir det dusch, sedan en snabb frukost, platta håret o lite mascara, sedan är CL ready to hit the road!


Sitter på sängen

... o tittar runt på olika musikvideo på youtube. Suck jag borde fasiken börja packa mina kläder för min resa upp till Dalsland. Jag ska fira midsommar med släkten uppe i stugan! Gud som jag längtar!

Det är som jag har sagt, jag har denna obeskrivliga längtan att få komma dit. Jag vet inte varför. Verkligen komma i kontakt med naturen eller om det är min galna moster o kusin jag saknar. Jag vet inte. Haha, i morgon blir det att vi ger oss iväg, TIDIGT har mamma sagt, men ja, vi är en familj av ANDERSSON så tidigt, finns det ens med i vårat ordföråd ;) Det tror jag knappast. Jag tror vi åker runt nio o det är egentligen tidigt för mig. Jag som har gått upp runt elva tolv sen jag kom hit, oops!


Idag så tog jag en promenad med Panne faktiskt. Innan jag åkte hem till Sverige sa jag till alla att jag skulle ut o gå i den underbara naturen här hemma, men inte fören idag, en vecka senare har jag kommit ut. Vi gick vanliga Mellby, men sedan ville jag gå i skogen så vi hoppade över (ja, vi hoppade) hagen o in i skogen. Så mysigt o så friskt!

Sedan var det tid för mig att gå till frisören. Anette, min frisör, tog ut de sista hairextensions (var 15 kvar!), klippte o färgade mig. För en gång skull blev jag riktigt nöjd. Ni vet den känslan som man har när man går från frisören, man är aldrig riktigt nöjd. Antingen är färgen lite annorlunda som man hade tänkt sig, eller så har man klippt sig för mkt eller för lite. Ja ni vet vad jag menar. Fast idag blev jag riktigt nöjd med min frisyr o färgen. Den är väldigt guldig av sig o jag tror att den kommer bli lite mattare när jag kommer hem till US.

Kvällen var planerad att gå till Bambu så hem till Nonz' för att göra i ordning oss. Panne tittade in så jag fick göra lockar på henne. Nice nice, jag blir allt bättre på detta ;)

Middagen på Bambu var så gott o så otroligt bra sällskap! Thanks my darlings <3



Nej jag tror mamma kommer döda mig imorgon om jag inte sätter igång att packa nu! Shiit, snart ett igen! Suck, jag kommer då aldrig komma in i någon bra sömnrytm denna resan hem till Sverige, men desto bättre kommer det bli när jag kommer hem till DC!

Godnatt, puss <3

Lugn kväll...

... blev till en sabbad kväll av brodern.

Jag hade tänkt en lugn kväll framför Tv med en flit o kanske en kopp med varm choklad. Vädret blev något molnigt o det ser ut som det ska börja regna snart. Vad kunde inte ha varit bättre? Men icke blev det som jag hade tänkt. Bara för en stund sedan kom min bror hem med två killkompisar o två tjejkompisar. Suck, o de har blockerat TV o hela soffan. Gissa vad de satte på med, Dupree! Jag som hade tänkt en skräckis! Suck........

Visst är man tillbaka till Sverige, i det gamla vanliga o okommunicerande hem. Jag funderar på att gå över till Pernilla o våldgästa henne ;) Moahahaha, vore nice.


Var ju tur att man inte satt i handduken som man gjorde för typ fem min innan de kom :P

...

Jag fick aldrig fram min dator när jag satt på tåget. Jag hade igång den lite när jag satt på flygplatsen för det min väska kom typ sist så jag missade tåget vid elva - BIG TIME! Suck, vilket gjorde att jag nästan fick vänta i tre timmar efter den andra. Det var en lagom sur tid!

Trots att jag var inne en lite stund kände jag inte för att skriva. Jag var alldeles för trött o irriterad för att sätta mig o skriva. O jag köpte då internet tid för en timma för 40 DSK o mitt batteri suger ärligt talat o inte kunde jag hitta något uttag så datorn dog. Så praktiskt taget fick jag sitta på fiket helt ounderhålld i två o en halv timma. Jag ringde Marcus i Vlm lite snabbt o fick prata av mig lite. Så nice! Det är sjukt länge sedan jag pratade med honom. Haha, man hans röst hade ju inte förändrats så mkt. Inget illa ment - minnen från den tiden i Värmland!

När klockan väl blev halv två gick jag ner till spår 1 där mitt tåg skulle gå ifrån. Det var en kille som stod o rökte, o ja jag la märke till honom men lite nonchalant gick jag förbi och ställde mig vid en ståställning eller vad man nu kan kalla dem. Hade lite koll på honom o jag såg hur han velade sig fram o tillbaka. Sedan efter fem min eller något ställde han sig jämte mig. Det tog lite tid sedan frågade han: Kan man köpa biljetter på tåget?" Jag blev lite paff o visste inte om jag skulle svara på engelska eller på svenska. Jag fattar nada danska så jag pratade bara engelska på fllygplatsen o så blev jag helt ställd när en fråga kom på svenska. Efter två sek tänkande svarade jag på svenska: "Det är billigare om du köper dem där upp. Var ska du?" Han berättade att han skulle försöka komma så nära Växsjö som möjligt.

När han kom tillbaka ställde han sig jämte mig o vi började prata. Vi skulle med samma tåg så vi satt tillsammans o pratade. Det var så skönt o killen gav mig en helt annan inblick på mitt liv. Hur många är det som är 21 år, som kommer från ett samhälle på 2 000 pers, har bott utomlands i fyra månader i en stad på 1 miljon o bor utomlands nu i en stad där 2.4 miljoner människor jobbar? Wow, har aldrig tänkt på hur långt jag har kommit. Jag som hade sån panik över att jag var så gammal o inte hade kommit någonstans i livet men jag har kommit mkt längre till mina drömmar än jag trott. Jag känner mig helt stolt! I know for sure that my dreams is on its way up =)

Im living it and I love it!


Från flygresan till Sverige - 9/6

Nu sitter jag på flyget hem till Sverige. Det är lite roligt att jag kan både kalla Sverige o Amerika för hem. Innan var jag väldigt anti att säga hem till Sverige, men jag kan inte neka att Sverige ligger mig till hjärtat o kommer alltid vara mitt hem. Det är där alla mina barndomsminnen finns, det är där alla mina barndomsvänner finns. Det är där min familj o släktingar finns.

Det är ingen som vet om att jag är på väg till Sverige nu. Alla tror att jag kommer hem på fredag, men surprice surprice! Hemma redan två dagar tidigare. Haha ska bli roligt att se alla minner. Jag tror att mamma anar något, men jag är inte säker. Hehe, vi får se när jag kommer hem.

Tisdagen var rätt stressig men jag klarade mej igenom den med både en starbucksträff med Vilma, helbensvaxning på Annies Nails, souvenirshopping in i det sista, plus få mina kläder att torka i rusningen medan jag duschade o fixade håret. Jag vet att jag har glömt att ta kort på huset o på den underbara poolen, men lite kort har jag allt. Hoppas jag! Jag glömde även min CDskiva som jag fick av älskade Monica, i bilen dessutom! SUCK. Men men, det får gå ändå!
     Något jag grämer mig för är att jag inte har någon studenpresent till Panne, hon visste inte vad hon ville ha o jag har väl två saker i huvudet nu som jag kan tänka mig köpa, men då får jag skicka dem med Frida eller så får jag skicka den med posten. Jag får se. Kanske till och med så att Pernilla kommer över till mig i sommar eller hösten. Det hade ju varit så nice!

Det känns som hela min sommar kommer bara springa iväg! Så hemskt. Tror jag räknade att jag skulle vara ledig i elva veckor o praktiskt taget är redan sex av de veckorna redan planerade. Hmm Inte bra! Jag tycker inte om att vara uppbokad. Jag vill ta det som det kommer, spontan o flexibel. Det tycker jag mest om. Fri som en fågel, mhm. Det är jag!


Resan i alla fall till Sverige har tagit längre tid än väntat. På grund av oväder fick vi vänta till klockan nio på att flyget skulle lyfta! Planet skulle ha gått 17.10 tror jag! Nästan fyra timmar försenade. VIlket då leder till att Ulrika missar sitt plan till Stockholm. BIG TIME! O jag missar tåget hem till Reftele vid nio. Kanske om jag har tur, beroende på när min väska kommer, kommer jag med tåget som går någon gång vid elva. Jag vet faktiskt inte vilka tåg som annars går. Något går ju, det vet jag. Men efter ha sovit dåligt mellan måndagen o tisdagen o nu även på planet, känner jag att humöret inte är det bästa. Jag känner mej som en fem åring i humöret! O är det något litet som går emot mig så blir jag vansinig typ o surar som bara den. Suck! Hur ska detta gå!


Mina planer är i alla fall att gå upp till Nona på jobbet o ge henne den stora äran att träffa mig. Sedan får jag se om det blir Pernilla eller familjen. Ska försöka låna bilen så jag kan åka hem till Frida o surprica henne =) Det vore så kul! Hela jag blir en stor surprice! Haha, känns nästan som man är jultomten o alla barn blir lyckliga.


Det är mkt som händer när jag är hemma i Sverige. Trots att jag sitter på planet hem till Sverige nu så längtar jag tillbaka hem till Amerika. Värmen, poolen o alla underbara vänner. Jag blev så rörd över Vilma. Hon är verkligen underbar!

I alla fall så ser jag jätteframemot att få träffa alla vänner hemma i Sverige o jag har märkt att det är fler som står kvar än vad det gjorde efter Schweiz o om det inte är fler vänner än jag åkte. Lite kul faktiskt. När man är glad o lycklig då har folk lättare att behålla kontakten. Det har jag egna erfarenheter av. Något som jag känner är att jag inte vill träffa två stycken gamla vänner. De kapitlet är avslutat o klarar mig gott o väl utan att träffa dem. Som sagt, men har kontakt med dem man mår bra av!

Vad jag ser mest iframemot är nog att få åka till Dalsland. Det var några år sedan jag var där. Jag har haft en obeskrivlig längtan att komma dit, komma hem på något sätt trots att det bara är vårt sommarställe. Jag kommer ihåg att jag vill ta Alex (mitt ex) för två år sedan, för det var då min längtan kom, men det blev aldrig av o tiden efter det har både varit mörk o ljus o bara sprungit iväg. (Oj nu var det någon som drog upp för ett fönster. Det var helt ljust ute! Haha å klockan är bara halv två för min del! Känns helkonstigt!)


Jag har många andra ärende att göra förutom att ha så mkt kvalitetstid med mina vänner. Det handlar även om att umgås med min bror o mamma, samt även min syster o hennes lilla dotter. Oh det är så länge sedan jag träffade henne nu. Mamma berättade att hon äter banan nu. Hjälp, är hon så stor! Jag har ju extra hand om lilla a som är 17 månader o det är ju hur mysigt som helst. Man blir ju sugen på att skaffa barn själv, men icke. Det får allt vänta några år. Även om man ses som vuxen o mogen är jag verkligen inte redo för barn!


Mamma har även kollat upp frisörtid o tandläkartid som jag har nästa vecka. Innan dess så ska jag ha besökt både farmor mormor o morfar. Kanske gå på en promenix i Vmo med Niklas. Jag får se hur det blir med de planerna. Jag hade tänkt att jag skulle gå ut o festa på logen men Mia berättade att det inte var någon logen denna helgen. SUCK, är det inte helt självklart, men det känns konstigt. Hade de inte stängt förra helgen? O kommer de inte har stängt över midsommar? Ingen aning, får ta en koll på detta. Sedan vill jag även hälsa på min familj i Halmstad. De åket hem nu med, fast inte fören på lördag.


Nej nu ska jag nog inte skriva mer. Jag får skriva mer när jag sitter på tåget tror jag. Jag börjar känna av att mina fötter börja somna o näsan är helt torr. Helt otroligt vad luften är torr på planet o varmt! Pust jag kommer få en chock när jag kliver av. Från ha haft 30 grader i skuggan till 15 plus i solen! BRRR!!! Det är kallt! Men det är mkt annat som tar igen det!

Godnatt vill jag säga men jag vet inte rikigt om det stämmer. Jag ska försöka sova lite till. Tror vi landar om två eller tre timmar. Jag vet inte riktigt exakt. Men men. Tiden är dryg, det är en sak som är säker.,..


Snygg o fin till Sverige!

Nu har jag gjort mig fin för Sverige. Jag har vaxat benen, bikinilinjen, fixat läppen o ögonbrynen. Sedan har jag då självklart tagit o gett mig en massage (ont) o fransk manikyr o pedikyr! Hur nice är inte det! Jag känner mig verkligen amerikansk som tänker på mitt utseende hela tiden! haha!

Jag hade träning igår med Sam, EN HEL TIMMA! O jag har då ont i hela kroppen. Har nog inte haft så ont i magen som jag har idag! Shiit Sam. Eftersom det var sista träningen med Sam för våren/sommaren kanten så fick han ett kort o äpple. Han blev så rörd! En kram fick jag med =) Åh, min Sam!!!!! Kommer sakna honom så mkt när jag åker till Sverige! Inte träffa honom på aslänge!!! shiit! Få se om jag tar med mig Frida till gymmet... om hon pallar (A)

Geovanny, suck. Vad ska man mer säga! men men......

På tal om gymmet hade jag o sam verkligen världens bästa samtalsämnen, brasilansk vaxning (hosthost som han gör..... kanske....) o the N word.

Nu är det dags att gå...

Darlings!

Nu har två av bästa barndomsvänner tagit studenten! Helt otroligt att tiden bara springer iväg o man knappt hinner med att de små barndomsvännerna håller på att bli stora eller nej! DE ÄR REDAN STORA! Shiit, man känner sig inte så gammal men när man tänker på de små småttingarna som är stora, gud vad man känner sig gammal :P Haha!

STORT GRATTIS TILL PERNILLA HEMBJER O ANTHONIA HERNOD SOM TOG STUDENTEN 090605!




Snart är det Sverige som gäller. Är sjukt nervös men även väldigt spännande. Man ska få träffa familj o vänner o kanske få en promenix i Vmo med. Vem vet! Haha!
Jag blir hemma i drygt två veckor sedan blir det av hem igen. Shiit, det är lite jobbigt detta nu. Jag kan inte förneka att Sverige är mitt hem, men samtidigt är USA mitt nya hem där mitt nya underbara o lyckliga liv är. Tack till er alla som stöttar mig i detta! Haha en rolig sak. Jag har valt ut en adress i LA som jag ska bo. Har ingen aning om vad det är för läge. Kanske borde kolla upp det ;)



Detta är min första sommar jag har betalt semester! Helt nice är det. Det är 10 eller 11 veckor som jag är ledig o det är inte fy skam om man säger så!

Min sommar ser ut så här:
* Sverige - två veckor
* Min älskade vän Frida åker med mig tillbaka hem (24/6 - 15/7)
* Mothers vingard på semester hos Vanessa. (Ligger lite högre upp i US, ovanför NYC)
* NYC med Ulrika första veckan i Aug.
* Ev. resa till LA, Kanada, Maimi eller Mexico
* Utforska städer/stater närheten av DC.

Min sommar är späckad. Ser så framemot detta. Klart kommer jag ligga mkt i poolen o hänga nere vid The Mall! 

Kommer sakna min tokfamilj förstås o mina tokbarn! Haha! Vi har så otroligt kul ihop. Nu skulle bara ha sett igår! Vi lekte monsterleken o jag är inte den som kan hålla mig för skratt! M var helt otrolig på grimaser o K var helt förstenad o barnen, de använda alla konstiga ord från himmel till jord o gjorde allt för att få en o skratta, vilket inte var svårt ;) Haha, jag är kommit så rätt! Bara tanken att lämna min familj om några månader gör så otroligt ont!!! De är vänner för livet o minnen som ligger nära hjärtat!


Nu sitter jag faktiskt barnvakt hos A o J med Lilla a. Hur mysigt som helst o väldigt lätt. Nu har jag varit på internet ett tag. Tror faktiskt det är dags för en film nu. Jag köpte två nya filmer. Gissa vilka!

Jupp helt riktigt - Step up o Step up 2 ;) Haha!


Hoppas ni har haft en bra nationaldag! Det har jag klart haft =) Utan alkohol dessutom!!!



Step up 2

Wow, nu har jag äntligen sett filmen! Gah vad har jag inte gått miste om??? Hur sjuk bra var inte filmen?! Jag kunde inte sitta still! Finns det en trea med? Googlade det o det verkar som det. Hmm, dags att kolla in Netflix!



Movie TIME big TIME!

Det visade sig att K kan få se filmer direkt till datorn från sitt Netflix så gissa vad jag har gjort ikväll? Movietime big time! Jag började se på Step up 2, har inte sett den o de tio min jag såg, shiiiit. Den måste jag bara se imorgon.. Tyvärr är det bara torsdag så no more movie tonight, even tho its early for thursday :P Wooops. Måste göra något åt min svengelska!

Talk to you tmrw! Goodnight

Sommar o sol

Det är så det ska vara! Jag har lite mer än en vecka kvar i USA o jag lever livet ute vid poolen! De säger att det ska vara fullt väder o regn, men än så länge har vädret varit vacker o det är hur skönt som helst. Idag är det 29 grader i skuggan, vem kan klaga?

Jag känner av att luftfuktigheten har börjat komma. Svetten bara rinner! Ugh! Men man har vant sig från gymmet o man får tänka positivt - ALLA SVETTAS ;)


Enda sedan förra söndagen har jag känt mig lite halvdan o igår sov jag nog mer än vad jag var uppe :( Vet inte vad det är. Säkert nervösitet innan flyget. Jag lyckas allt få en sväng av något! Suck. Men det kommer gå bra! Helt klart, Det ska bli så kul att träffa alla o jag saknar Sasha o Nelly o Ludde så satans mkt! Ser hundar o katter på tv men jag har inte kelat med någon på 3 månader! gah!

Nu ska jag försöka få i mig något o sedan ta en dusch! Idag ska jag o A till Ay o leka! Ska bli mkt trevligt. Får lite kvalitetstid med Mi ;)

RSS 2.0