- What happen? -

Ja, nu är det allt länge sedan jag skrev - HELA EN MÅNAD O EN DAG SEDAN!!! Oooops...! Ja, redan där kan man se att man inte riktigt har varit i toppform o velat dela med sig vad som händer o sker... Hmm, ja sånt är livet ibland.

Just nu sitter jag barnvakt. Känns helt otoligt att det faktiskt är min sista barnvaktshelg... (!) WHAT!!! Vad hände med tiden egentligen? Om två veckor sitter jag här ensam o sommaren har redan kommit o jag är klar med detta liv. Detta underbara au pair liv :) Nästa utmaning kommer med stormsteg o jag är så exalterad så att jag knappt finner ord till det - Jag har blivit accepterad till Santa Barbara City College!!!! Så blir det till plugger jag drar :D Längtar så....!

Nu sitter jag här hemma, det är cirka 28 grader utanför o klockan är snart elva! Underbart!!! Ursäkta?!?! Återvänta till Sverige? Nej inte än på ett tag ;)

Här sitter jag framför datorn med ett vinglas framför mig o telefonen plingade precis till. Det är säkert Maria som frågar om vinet! Planerar att dra ut efter barnvakten för att se om han ev. är ute. Kanske får ett SMS av Vanessa som berättar att han är där - o då kan han komma o hämta mig o Maria PLUS att jag kan packa min väska o lägga i hans bil direkt! Lol, lite roligt, skulle åka med honom hem igår men han hittade inte till mig o hans telefon är för närvandande inom US gränser - SÅ TYPISKT!

Kan inte klaga att jag sitter barnvakt. Jag har haft den mest fantastiska kvällen någonsin! Gårdagens kväll värmer mig fortfarande i hjärtat o det slits inom mig - jag vill ut o dansa nu, men en biokväll med barnen, ja, det var det mest fantastiska vi gjort! De var som änglar o lilla a somnade i min famn så jag fick bära henne till bilen o hon kröp verkligen upp i famnen hos mig. Pojken i handen o flickan i famnen, ja man fick hjälpande händer lite här o där!

Vi såg Marmaduke. Ja, vad ska man säga om den. Den var helt ok, men det är väl ingen film man egentligen ska se på bio. Mer en film man sätter på o som kommer bli en klassiker att se för den har sina hysteriska tillfällen ibland. Haha, ja det är inte lätt att vara en stor hund ibland =)

- Love, xox -


RSS 2.0