Host host!

Halseontet har gått över till hosta nu! Igår var hosten helt bedrövlig o Niina tittade på mig med stora ögon! 'It sounds pretty bad Caroline!' Det var det hon sa. Ja, hostan är djup men den går bort med tiden den med :D Halsen är inte lika röd o prickarna börjar sakta med säkert läka =) Jag känner mig i alla fall bättre o piggare. Jag vaknade redan kl 10 idag ;) Haha ja, det är tidigt för att vara CL i staterna! Klockan är lite efter elva o frukosten ligger redan i magen! Ja, detta är STOOOOORT!

Min familj är ute o åker pulka tror jag, så tänkte att jag skulle smygga med att fixa iordning i köket/skaferiet..!

C'ya!


How to date an american boy!

Lol, ja, det kanske ska bli mitt nya uppdag! Hur det går till med dejtningen här i staterna, för det är totalt annorlunda måste jag erkänna!

Jag känner mig själv inte som en av singlarna ute på marknaden trots att jag snart har varit singel i 3 år! Shiiit, nu börjar det krypa i kroppen ;)  Lol, kanske inte. Jag är en ganska stark karaktär så att ha en kille vid min sida har inte varit i största behov, trots att det allt har funnits några hetingar under dessa tre år! Ser jag tillbaka på dem så var de rätt gamla (unga om vi snackar i amerikanska termer o boysen jag dreglar över här, haha!) o vad är det som gör att jag dras till äldre män? Nu snackar vi då inte 40 50 60 års åldern här utan mer runt 30 o jag är ju nu 22! Hmm, vad är alla hetingar mellan 23 till 29?!?! Hello?!?! Are you out there?!?!

Killar som jag upplever flörtar med mig är i en ålder UNDER 20 eller ÖVER 30! SHIT! Eller hur ska man uttrycka sig?!

Sociala ställen jag har hittat killar på är självklart ute i barerna, på hemmafester, gymmet, skolan, starbucks ect. Här är det faktiskt tillåtet att dejta flera stycken på samma gång! Jag vet, det låter ju helt tokigt! Jag fick den frågan inte alls för länge sedan! Jag blev ju helt paff! Jag visste inte om detta då. Men det är helt normalt att man träffar olika killar/tjejer under dating perioden, men sedan när det kanske blir lite mer seriöst, så ska man nog lägga ner de som inte var riktigt lämpliga kandidater!

Just nu kan jag nog säga att jag flörtar med flera men  det är mer en jag bara är lite mer dating seriös över men det känns inte riktigt som den rätta! Jag vill ha en annan, men jag vet att jag inte kan få honom, för han är mer som en bror för mig....!

Jag kommer då inte lägga ut några som helst namn utan kommer komma med smeknamn som jag o Mirka har kommit på ;) lol!


Låter fingrarna glöda...!

Nu är det allt ett tag sedan jag skrev (JAG VET ULRIKA!!!) o nu tänker jag bara fingrarna glöda, eller ja tills K o M kommer hem från personalfesten. Sitter just nu barnvakt hemma. Varit helt mysigt, för A är lite sjuk o N har fått ett nytt spel, så värsta lugnan här hemma! Det som skulle ha gjort att jag skulle njutit till fullo är om jag hade varit frisk! Men sån lyx ska man visst inte få ha alla gånger.

Jag borde egenligen berätta vad som hände i helgen, men ja, jag få se om det kommer ner det med, men i alla fall kan jag säga, att jag har då aldrig varit så sketfull som då, för så lite pengar. Jag spenderade totalt 5 dollar i lördags, wieee! Här var det massa drinkar från olika boys, mhm, mama that's the way we do it here! Jaja, man gjorde lite mer dumheter o det får man lida pina för nu! Inte så att man blir fin för det! Nej nej! Jag har väl ignorerat det lite med eftersom jag var på gymmet mån, tis o onsdag men icke idag o inte blir det någon spinning imon, stackars Geovanny :( Får nog gottgöra honom på något sätt, kanske till helgen XD så vad är det jag gnäller över?! JO MIN HALS!!!! Faskiten mamma, vf opererade vi inte bort dem?! Det gör ju så himla ont ont ONT!

Jag är helt prickig i halsen, inte riktigt gult än, o knack knack i bordet, så får vi hoppas att det inte blir något heller! Nu ska jag bara gå mot bättringsvägar! Eller hur?!

Trots att jag kanske blir frisk till lördag morgon känner jag att hela denna veckan har passerat så jädrans fort att jag tror att jag skippar roadtripen o kanske tar en date med Mr. Sixpack istället. En bio vore ju inte helt fel med manligt sällskap, eller helt enkelt gå dit med Ulrika vilket är fint fint sällskap!

Usch, vad jag nyser av mig! En försäklig förskylning har jag fått! Kan ju inte ens hålla inne mina nysningar utan de åker rakt ut (
så man ska nysa! mhm!) o det gör så jädrans ont!

Nähe, nu får jag värma upp mitt honungsvatten igen!

C'ya, xox

That's an order!

- Caroline?! M ropar fran overvaning.
- Aaah! Jag kommer!
- Ga o lagg dej!
- Huh? Va??
- Ja, jag kom pa att vi inte behover dej nu pa morgonen ju. Barnen har ju ingen lunch eller ngt sa, detta fixar jag.
- Saker?!?!
- jaja, ga o lagg dej igen. Det ar en order!

Mmmm, basta ordern jag nagonsin har fatt ^^

Godnatt igen!


"I'm just gonna drop a Bomb"

-Sir, you have to hurry up! We'll soon land and all passangers need to be sitted.
- Yes, ma'm! I just gonna drop a bomb!

Haha, jag horde detta igar pa radion. Jag kan saga att han menade inte bokstavligen en bomb utan han var tvungen att skita. Det ar manga som inte tar det riktigt super seriost med sjalvbombade pa flygplanen aven om det ar ganska allvarligt, men jag tyckte det lat lite roligt.

Tur nog sa landade planet sakert med mannen fastspand i sitt sate, men lange varade inte trevligheterna for honom, for sakerhetsvakter hamntade honom o han stalldes in for en rad fragor! Lol, ja, vad ska man egentligen tycka om denna incidensen? Kan man inte langre saga visa uttryck pa flygplan langre ;)


Ont = AJ!

Jag har fortfarande hur ont i kroppen sen träningen från måndags! Det är ju onsdag idag!!! Gah! Fast jag gick tillbaka till gymmet idag o man är verkligen älskad där♥ 

Ikväll sitter jag barnvakt, så inget händer direkt mkt annars. Bara jag inte somnar med barnen! Då somnar jag aldrig inatt o jag behöver sova! Trött! Men men...!

Men nu ska jag iväg till Starbucks med Vanessa - hard time comes and goes....!


Best time of the day...

... is now! Jupp, läggdags! Finns det ngn bättre tidpunkt på dagen?? Tror knappast det. Varje kväll blir jag alltid lika förälskad - i sängen! Åhh, sängen, I love you so much!!!!! o kuddarna o täcket med såklart! Vad skulle jag göra utan er???


Å så vill vi ju ge ULRIKA CARLSSON ett stort grattis på 23 års dagen! Grattis grattis vännen!


USA till Sverige för att återigen återvända till USA!

I love the States! Jag kan inget annat än säga så! Jag trivs så jädrans bra här borta! Jag hade lite panik över att vara hemma i Sverige. Det var ju så himla kallt att näshårstråna frös när man gick ut! (Sam är ju så snäll o berättar att jag har SÅÅÅÅ många ;})

Mamma o Tommy var ju sjuka o det visade sig att de hade svininfluesan! Så roligt att verkligen vara hemma då! Vf ska de dra på sig sånt just när man skulle hem? Tur nog så klarade jag mig. Fick ju bara magsår/magsjukan, lol. Men bara för att mamma o Tommy var sjuka så fick jag inte vara nära min systerdotter eftersom jag kunde vara en bärare utan att jag själv fick nga symtomer! Suck, de få gånger man får se henne så får man inte leka eller umgås med henne :/ Det är nog det jag saknar mest från Sverige, min underbara systerdotter! Julen passerade förbi o all julmat var supergod! Mums! Första gången som jag verkligen njöt av maten. Kanske blev lite för mkt choklad, men hallå, det är en dag om året (plus nga till före o efter!)

2 veckor kan känns länge att vara tillbaka i Sverige o det kan vara rätt påfrestande att leva så nära inpå sina föräldrar o tonårsbror (JA DET ÄR FÖRSKRÄCKLIGT MED TONÅRINGAR!!!!)! Jag hann inte med allt jag hade tänkt göra i Sverige, men jag fick umgås mkt med älskade Pernilla o Nona! Tyvärr ingen pulka åkning! Jag fick även träffa Philip över en middag på Bambu :) o farmor bodde hemma hos oss så fick träffa henne med. Tyvärr hann jag inte träffa alla som jag hade tänkt hinna med, men ja livet rullar vidare!

Jag kom hem till USA igen den 28 o galet nog så fick jag skjuts av Ida o Åsa! Hur stor är chansen egentligen att man träffar ngn man känner på flygplatsen? Träffade tre stycken! NICE!

Tyvärr är det många förändringar i mitt liv nu. En del positiva o andra mindre roliga, suck! Nyår tänker jag inte nämna här just nu idag, men namnen kommer la upp skulle jag tro ;) Tralalalalala!

 Nej nu ska jag nog ta o beställa en te. Min caramel soy latte är slut! Den är ganska söt så nu vill jag har ngt neutrallt att dricka :)

Ms C

Välkommen 2010

Vem är världens sämsta bloggerska?? Jo, MOI! Hehe, sry! Jag skulle kunna säga att ni har inte missat ngt i mitt liv men då skulle jag ljuga ;}

Vi har klarat ett annat nytt år. Ingen undergång detta år heller! Värst vad tur vi har, intressant. Jag pratade med en killkompis inte alls för länge sedan o en gammal klasskompis till honom kom på tal. Hon var helt 100% säker att jorden skulle gå under nyår 2000! Lol, jag kan faktiskt inte annat än att skratta åt det. Det finns många som förutspår att jorden ska gå under just under nyår. Vf just nyår tror ni?

Ja, jag ska bli 103 år gammal så jag har nga fler nyår att fira så jordens undergång får allt ta o vänta nga sådär 81 år till ;P

Hur ser ni till 2010? Jag är helt exalterad till det! Woho, nytt år med nya möjligheter. Gud så många planer jag har för detta år!!!


RSS 2.0