Första dagen i DC med gumman!

Vi kom iväg lite senare än planerat (alldeles för mkt hårproblem). Vi tog caben ner till ambassaden o parkerade där. Sedan gick vi i Georgetown! Det är så himla skönt att gå där igen. Vi gick in på Ben &Jerrys och jag bjöd Frida på en shake och gumman var helt såld! Det märks vem som bor här o vem som är turist. Vi gick sedan o fixade naglarna o lite vaxning blev det med! Så nu är pojkarna säkra ;) haha!

Det finns ett gammalt stenhus i Georgetown som jag bara har gått förbi men aldrig kommit in i. Vi gick in där och det var helt fantastisk känsla! Det var verkligen gammal o det var en trevlig man som berättade om huset. Huset var byggd 1766 och varit bevarat sedan dess. Det var föräldrarna o sex barn samt 6 slavar som bodde där under samma gång. Ni skulle se bakgården, den var hur vacker som helst o det kändes precis som ett hem för mig!
Det som var lite läskigt var översta övervåningen, där barnens rum hade varit. Redan när jag hade kommit upp för trapporna ropade jag ner till darling att det var något som inte stämde här uppe och som svar fick jag "Det känns som det är någon som stirrar på en!" Då bara vände jag o gick ner. Jag fick verkligen gåshud!!! Det andra i huset var hur mysigt som helst.

Vi tog en tur i caben hem till Ulrika där vi fick god paj o bara nöjt.

Väl hemma tog jag på mig bikinin o hoppade (hmm) i poolen o vi har skvätt lite på varandra. Det är verkligen skönt med pool nu när det är så varmt. Idag har det varit 34 grader ute, nu kanske det är nere i 26 28 grader. Inte helt fel! Jag verkligen älskar vädret här, jag älskar naturen, jag älskar folket! Jag älskar hela landet! Det är här jag hör hemma ^^

Nu kanske det är dags att skölja av kloret o göra sig i ordning. Jag o Frida ska ner till The Waterfront o träffa en tjejkompis o hennes gäng. Kommer bli nice nice evening!

LOVE ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0