Saknar sin flikka!

Ja, idag åkte min flikka från mig! Frida har varit hos mig i tre veckor nu. Usch så fort tre veckor kan gå! Men det känns bra att hon kommer hem till Underbara abraham. Två av de underbaraste hemma i Sverige!

Det känns hemskt att Frida har åkt! Det är helt tomt utan min sis, men vi ses snart igen. Not ocean or gods can break us!

                                                                                                                     ♥

Kommentarer
Postat av: Fridus

Inga hav, inga berg, inga tidzoner kan förstöra våran vänskap, jag har verkligen haft en så otroligt fantastisk tid, jag är så obeskrivligt lycklig över det min käraste Carro, mig har du alltid, jag överger dig inte för du är som en del av mig. Du gör mitt liv till vad de ska vara, lyckligt. Jag gråter, jag skrattar, jag gråter jag skrattar, känslorna går upp och ner, jag gråter över att jag saknar dig så jävla mycket!! Jag gråter lycko tårar över att jag fått spendera de bästa 3 veckorna med dig, Jag skrattar av glädje åt alla våra fantastiska stunder då det var vi mot världen! Tiden gick fort men vi har hunnit med så otroligt mycket, du är den absolut underbaraste som finns! älskar verkligen dig min SIS<3

2009-07-16 @ 13:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0